Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה, בדקתם את הפלזמה של פנסוניק THP50X60? היא מוצעת במחיר דומה למסך של LG רק לה יש אחריות של 5 שנים.

מהתרשמות קצרה מהנתונים היא לא נופלת מהLG.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אין לך בעיה לשים פלזמה, אני ממליץ מאוד על המסך הזה:

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22977572

תוכל לקנות אותו מאולסייל, כולל הובלה והתקנה על הקיר ב-2800 שקל, עם אחריות של ח.י. שהם

יבואן רשמי.

לי יש אותו בבית, ומאוד מרוצה. המלצתי גם לשני חברים שקנו אותו, ואחד מהם הזמין שבוע שעבר

את המסך פעם שניה, לחדר אחר בבית, כי הוא היה מרוצה, והמחיר יחסית מאוד נמוך.

כל הסמארט זה שטות אחת גדולה. אם באמת תרצה, קנה דונגל שמתחבר לטלוויזיה, ואז אתה יכול

להתחבר לאינטרנט, ולראות תכנים מהרשת. כל מי שאני מכיר שיש לו סמארט, מדווח בדומה ל NITCH,

שבשבוע הראשון כדי להראות לחברים הוא השתמש בזה, ומאז לא נכנס לזה יותר.

לגבי פלזמה, יש כמה מגבלות. הראשונה היא עובי המסך, שלא יכול להיות דק כמו לד. היום כבר הפער

הצתמצם, אבל למי שחשוב מסך דק מאוד, פלזמה לא תתאים.

השניה היא השתקפות על הזכוכית, שמשמעותית יותר מזו של מסכי לד. אם יש חלון גדול מול הטלוויזיה,

באור יום זה יוצר בעיה של השתקפות.

והבעיה האחרונה היא שאם יש תמונה קבועה על המסך, יש "צריבה" של התמונה, ועם הזמן זה יוצר

עיוותים של צבע וכד'. למשתמש ביתי ממוצע זה לא אמור לקרות, אבל צריכים לקחת את זה בחשבון.

שאלה,

האם לא מפריע לך שהרזולוציה רק 1024 על 768 ?

פורסם

יש לי פלזמה, לא נתקלתי בבעיית צריבה וגם ההשתקפות לא מפריעה לי.

מפריע לי שהפלזמה כמו תנור קטן, בטכנולוגיה שיש היום הייתי בוחר במשהו אחר.

פורסם

לי לא הפריעה הרזולוציה הכביכול נמוכה.

לפעמים המספרים היבשים זה לא מה שמשנה,

אלא התמונה בפועל. בינתיים כל מי שצפה בה,

אצלי או אצל החברים שהזמינו גם, רק שיבח את

איכות התמונה, בין אם זה סרט, כבלים בערוצי hd,

או ב sd.

לגבי החום שנפלט, בפלזמות החדשות הוא נמוך משמעותית.

בחדר השינה יש לי פלזמה ישנה בהרבה, ופליטת החום

שלה גבוהה יותר, למרות שהיא 42 אינץ. כך גם לגבי העובי

ולגבי המשקל. את ה 50 אני מרים לבד בלי בעיה, וה 42 מצריכה

עזרה.

פורסם

אהלן

אני אישית לא ממליץ על מסכי 1024*768

טכנולוגיה ישנה, ואיכות המסך לא משנה מה לא תתקרב ל 1080P

בכל אופן חברת HISENSE דווקא לא רעה בכלל, ולמען האמת איכות התמונות שראיתי שלהן לעומת מתחרות מחברות מוכרות יותר נראה טוב יותר לפעמים וזול יותר, ואני משתדל לא להתפשר על איכות התמונה.

יצא לי לראות את טלויזיות ה 4K החדשות שלהם ובכלל התמונה נראית מושלמת.

על פרו סוניק ממליץ לא, ראיתי טלויזות שלהם והאיכות דיי גרועה, ממליץ פשוט לגשת לחנויות ולראות ב LIVE את הבדלי התמונות.

אני לדוגמא כרגע עם lg ln39 5400 והאיכות תמונה מאוד טובה, המון אופציות, רק מה שנה אחריות יבואן החסרון.

Opel Adam S 2017

פורסם

רכשתי לפני שבועיים טלוויזיה SMART של האייר, ואין תלונות,

אני לא ראיתי טעם לקנות משהו של טושיבה בכמעט כפול כסף, יש אחריות יש הכל, בשביל שיהיה לי כתוב טושיבה אני לא אשלם כפול...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אהלן

אני אישית לא ממליץ על מסכי 1024*768

טכנולוגיה ישנה, ואיכות המסך לא משנה מה לא תתקרב ל 1080P.

כמה טוב שעניינים טכנולוגיים אינם קשורים לעיתים להעדפות אישיות, אלא הם עניין של עובדות...

רזולוציה איננה אינדיקציה לאיכות הצפייה במסך.

אין שום יתרון אינהרנטי למסך 1080P על מסך 1024... אלא אם אתה מציג תוכן של 1080P, וגם אז, זה רק בתנאי שהיחס בין הגדול של המסך למרחק הישיבה שלך ממנו, מאפשר לך לראות את ההבדלים ברזולוציה.

אם אני יושב 3 מטרים ממסך 42", לדוגמא, אני לא אבחין אם הוא 1080P או 1024, גם על תוכן 1080P.

לי יש פלאזמה סאמסונג "עתיקה" (מעל 3 שנים) שעדיין נראית הרבה יותר טוב מרב מסכי ה-LED שיוצא לי לראות, למרות שהם FHD, והיא רק HD Ready (בהתייחס לתכני טלוויזיה).

יותר מכך, מסכים נראים הכי טוב כשהם מציגים את הרזולוציה "הטבעית" שלהם. לכן, ככלל אצבע (כלומר בהתייחס לכך שכל שאר הגורמים שווים), מסך 1024 יציג תוכן ברזולוציה הזו טוב יותר ממסך 1080P.

לכן:

1. צריך לקנות רזולוציה מתאימה לאופי השימוש (תוכן, גודל מסך, מרחק צפייה).

2. מסכים חדשים יותר, עם רזולוציה גבוהה יותר, לא מפגינים בהכרח איכות תמונה עדיפה.

למה?!

כי אנשים קונים מפרט, אז היצרנים דואגים לתת להם את המפרט, לא איכות תמונה, שאת הפרמטרים שמשפיעים עליה לא תראה בבורשור. גם לא בחנות, שם או שאין להם מושג מה להראות שהמסך ייראה טוב, או שמציגים לך תוכן שייגרום לו להראות סוף הדרך, אבל לא דומה למה שיהיה לך בבית (למשל 4K).

יש אתרים שמבצעים ביקורות רציניות על מסכים, שם תראה התייחסות לאיכות תמונה, אבל לעיתים ברמת אנינות טעם מוגזמת לאדם הסביר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מחזק לגבי פלזמה. קניתי לאחרונה אחת, עם מפרט שנראה מיושן להפליא על הנייר.

במציאות? תמונה נהדרת עם צבעים שלא תמצא בשום led.

למה התעקשתי על מסך ברזולוציה נמוכה?

כי אין לי שום מקור hd בבית. לאוסף של dvd וסרטוני פרפר נחמד ביו-טיוב

לא צריך רזולוציה גבוהה. להפך.

איפה כן מציקה הרזולוציה הנמוכה? כשמציגים צילומים סטטיים,

למשל מעבר על תמונות מטיולים. אני צנצנת אם זה משהו שעושים יותר מפעם בשנה.

בקיצור:

בורג מבריגים עם מברג (פוזידרייב או פיליפס, בהתאם לראש הבורג,

ולא, זה לא אותו דבר!), מסמר דופקים עם פטיש

ומקור ברזולוציה נמוכה נראה טוב יותר על מסך ברזולוציה נמוכה.

נ.ב.:

השתקפויות? שטויות. מגוחך. מטומטם. כמו הגז שבורח מהפלזמה

ונופל לקרבורטור ועושה סמטוחה מהפלאגים. מד הזבל שלי כבר מהבהב באותות מצוקה.ט

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אהלן FALOU

מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה הוא כ 2.5 מטרים במסך 39', איכות הצפיה בהחלט שונה משמעותית ממסך HD רגיל אל מול FHD וההבדל הוא שמיים וארץ, במיוחד בסרטי FHD, משחקי מחשב ושידור המחשב על גבי הטלויזיה.

בבית של ההורים , מרחק הצפיה בסלון הוא כ4-5 מטרים, ובהחלט, בהחלט רואים הבדל בין סרטי HD אל מול סרטי FHD או שידורים דומים וכל זאת במסך 47 אינץ', לפני כן היה מסך HD רגיל והאיכות לעומת זאת היתה מזעזעת..

לא אמרתי שהאינדיקציה לרזולוציה גבוהה יותר משמע איכותית יותר, ממש לא, אבל הפרשי שידור HD רגיל לעומת FHD? עדיין יש ספק? לדעתי שלא..

מסכי פלזמה אינם איכותיים כמו LED, גודל הנקודה במרבית הפלזמות גדול כמעט פי 2 ממסכי LED, מה שמשפיע במיוחד על איכות התמונה.

אולי העיניים שלי בעלות יותר העדפה או השפעה, אבל מסך LED לעומת פלזמה רואים בבירור הפרש ומיידי, וגם מבחינת הצבעים.

ואני לא מדבר על מסכי LED זולים ופשוטים

אבל פלזמות FHD באיכות גבוהה המחיר קופץ לשמיים לעומת LED וזה כבר מעבר לדרישה של פותח השרשור

לגבי הנקודות שלך:

1. אתה צודק

2. אתה צודק במיוחד, טלויזיות זולות עם "מפרט" גבוה שוות לת*ת. לדוגמא טלויזיות שיצא לי לראות של PROSONIC בגודל 50 + 42 שבחנתי לדירה, האיכות היתה מזעזעת ואכן לבסוף במחיר גבוה יותר לקחתי 39' איכותית מבית LG. לגבי הביקורות אכן מתייחסים שם לזליגת צבעים וכדומה, יצא לי לראות, ויש בזה משהו כי העין שלי רגישה יותר ובמיוחד בצבעים (אני עובד הרבה עם המחשב מחובר לטלויזיה).

לפותח שרשור אמליץ פשוט להגיע ולבחון בחנויות טלויזיות אחת מול השניה בנוגע לצבעים / איכות צפיה וזויות צפיה (אם הסלון גדול ויושבים מסביב במיוחד) ואפשרויות תכנות של התמונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

liav12, אתה טועה ובגדול. כנס לכל הפורומים המקצועיים, ותראה שבשנים האחרונות, אחרי שהספידו את הפלאזמה,

הבינו מה שאני כבר שנים אומר, שהתמונה בפלאזמה טובה יותר, אמיתית יותר, ולכן גם איכותית יותר.

מסך LED הוא אותו מסך LCD, רק שע"י השימוש בלד הורידו לו את צריכת החשמל והחום, וכמו כן יכלו לעשות אותו דק

יותר, ויפה יותר. התמונה ב LED נראית כמעט תמיד סינטטית ומעובדת, ואולי לך היא נראית יפה, זה עניין אישי,

אבל עדיין הצבעים בפלאזמות טבעיים יותר, ונעימים יותר.

אני רואה כל כמה זמן אצל החבר התורן שקנה LED, ובלא מעט כסף, התמונה פחות טובה מפלאזמה של 3000 שקל

שיש אצלי בסלון.

FHD או HD READY, אם המסך איכותי, תאמין לי שלא תרגיש בהבדל ב 99% מהמקרים.

במקרה שלך, לשימוש של משחקי מחשב, וצפיה במסך דרך מחשב, זה שימוש ספציפי מאוד, שבו אין עוררין שלמסכי LED

יש יתרון על פלאזמה, ומי שזה השימוש העיקרי שלו, אכן מומלץ לו לרכוש LED.

תפסיקו להאמין לשטויות של אנשי מכירות, שלא מבינים מהחיים שלהם, כמו שציין האנס, הגז של הפלאזמה בורח,

מחר מפסיקים בכלל את הטכנולוגיה הזו, ושאר גימיקים שאין מאחוריהם כלום.

וד"א האנס, השתקפויות בפלאזמה הן מוחשיות מאוד, בעיקר למי שיש חלון גדול מול המסך. נכון, רובנו לא רואים בכלל

טלוויזיה שיש אור יום, אבל מי שכן, ויש לו חלון גדול מול מיקום המסך, צריך לקחת את זה בחשבון.

פורסם

אושרי למה אני טועה? אתה מדבר על פלזמות יקרות יותר ומושקעות באיכות גבוהה מיצרנים מוכרים, אבל לפלזמה כזו המחיר נע באיזור ה +6 אלף שח לטלויזיה בגודל 50', בזה ללא ספק אתה צודק.

במחיר גבוה שכזה עדיין הייתי בוחר LED גם בגלל גודל הנקודה שמשמעותית יותר גדול בפלסמה וחדות התמונה, אבל כפי שנאמר אם לפותח השרשור זה לא מפריע בעין אז למה לא.

ייתכן ודעתי מוטה יותר בגלל שימוש הטלויזיה הראשית כמחשב לרוב, אבל באמת שקשה לי לראות יתרון מובהק ברכישה של פלסמה מלבד בסלון גדול כשהמרחק רב

Opel Adam S 2017

פורסם
אהלן FALOU

מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה הוא כ 2.5 מטרים במסך 39', איכות הצפיה בהחלט שונה משמעותית ממסך HD רגיל אל מול FHD וההבדל הוא שמיים וארץ, במיוחד בסרטי FHD, משחקי מחשב ושידור המחשב על גבי הטלויזיה.

כאמור, ההבדל הוא בשידורי 1080P.

אהלן FALOU

בבית של ההורים , מרחק הצפיה בסלון הוא כ4-5 מטרים, ובהחלט, בהחלט רואים הבדל בין סרטי HD אל מול סרטי FHD או שידורים דומים וכל זאת במסך 47 אינץ', לפני כן היה מסך HD רגיל והאיכות לעומת זאת היתה מזעזעת..

אתה מבחין בהבדל, כי מסך FHD מציג רזולוציות נמוכות יותר באיכות פחות טובה, לכן סרטי FHD נראים בו יותר טוב, גם ממרחק כזה. לעומת זאת, מסך ברזולוציה נמוכה לא סובל מאותה בעיה, כשהוא מציג תכנים ברזולוציה גבוהה יותר. השאלה היא, כמה תוכן FHD אתה צורך.

לגבי המסך הקודם, אנחנו לא יודעים למה האיכות שלו היתה לא מספקת, אבל בטוח שאי אפשר להסיק שום מסקנה מההשוואה שלך, לגבי מסך עם איזו רזולוציה עדיף לרכוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי שיש לו זמן לצפות בטלוויזיה כשעוד יש אור יום, שיבושם לו. :-)

כמו כן, בסלון נורמלי בכל מקרה לא אמור להימצא חלון מול הטלוויזיה,

ולא משנה באיזו טכנולוגיה.

כמו אקוסטיקה, להבדיל. קודם לסדר את מה שמובן מאליו,

אחר כך מטפלים בציוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...