Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על קריאה של הכתבה הבאה: [h=1]איך קרה שבישראל צריך לשלם כל כך הרבה על כלי רכב?[/h]וגם ניתן לשמוע את הראיון הרדיופני שנערך עם הכתב, היום, בתוכנית הבוקר של גבי גזית.

זה תמיד מעצבן, זה תמיד מכעיס, זה תמיד כל כך שערוריתי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הכנסת אותנו ללופ...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם כולם יפסיקו לקנות מכוניות חדשות ויקנו רק מכוניות ישנות, משהו בהיטל המיסים ישתנה או שהיבואנים יפשטו את הרגל. בכל מקרה נרוויח.

פורסם

"אם כולם", "אם כולם", "אם כולם".

בכל דבר אומרים "אם כולם יעשו...".

זה לא יקרה בחיים בחברה החילונית, לכל אחד דיעות אחרות, לכל אחד מחשבות, צרכים, אינטרסים ודברים אחרים.

בחברה החרדתית, כל חצר הולכת לפי דברי הרב ועל כך יעשו, לכן הם לכודים ביחד ויש להם השפעה גדולה על הצרכנות והעובדה היא שיש אצלהם מחירים נמוכים במגוון דברים, אשר נמכרים במחיר מלא ואף יותר, בשוק החילוני.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בסדר, אז מי שלא עושה את זה דופק את עצמו ואת האחרים ושלא יבוא בטענות אל אף אחד. אני יודע לפחות שאני עושה את הדבר הנכון. ואותו דבר נכון גם לגבי הצבעה למושחתים שבכנסת.

פורסם

אני ממש מתייפח מבכי..יבואני הרכב לא מרווחים מספיק...

עשו לי טובה, שברולט קרוז נמכרה תקופה ארוכה ב 90-95 א"ש יש שניה דרך חברות הליסינג , נראה לכם שהיבואן לא הרוויח גם במחיר הזה?

קיה פורטה דור קודם נמכרה גם היא ב 95 א"ש כאשר שני הדגמים נמכרו ללקוח פרטי ב 125א"ש...

לא מרווחים ?

מרווחים בגדול , בענק.

המונופול בשוק הרכב זועק לשמים, היבואנים רוצחים אותנו במחירים מופרזים, ומוסיפים חטא על פשע עם מחירי חלפים שהם לא פחות משערוריה.

רחמים לא ימצאו אצלי למונופול המושחת, צריך לפרק את הפרמידה , ולאפשר יבוא מקביל אשר בוודאות יוריד את מחירי הרכב במינימום של 10 א"ש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסכים שהיבואנים עושים יופי של כסף, אולי מידי, אך לא שם הכסף הגדול וזו הרי לא הבעיה האמיתית. גובה המיסוי ושיטת המיסוי, הן הן הבעיה האמיתית.

אין חדש תחת שמש.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...