Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקנתי לחבר את ה x6650 וכעת אנחנו רוצים לפרק אותו בכדי להתקין מגבר לאנטנה (קליטה מעפנה). ההתקנה הלכה חלק, הפירוק מצד שני, נראה בלתי אפשרי, אלא אם כן אקח פטיש ואשבור את כל הקונסולה. שני החולצים שסופקו עם המכשיר לא מאפשרים אחיזה נורמלית ואע"פי שנראה שהם נכנסים עד לנקודה המקסימלית (עם אותו "קליק" מיוחל), בעת המשיכה אלי הם פשוט מאבדים את זה ומחליקים החוצה. הרדיו נשאר כמובן בתוך הכלוב.

הרדיו לא הוברג לכלוב, למי שתוהה.

מצורפת תמונה של החולצים בעמדת תקיפה, היתכן שאני עושה משהו לא נכון?

e9u3eqy9.jpg

החולצים לאחר שפצור "אל-קרע" לאצבעות.

raja3uha.jpg

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

יש גישה מאחורי המכשיר?

גם אני הסתבכתי בהוצאת מכשיר בפיאט כזאת,משום מה הרדיו דיסקים לא רוצים לצאת משם :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

זה אסון... אני חושב שניסיתי קרוב ל 200 פעם להוציא את החויינה הזה. ולצערי לא, יתכן שאם מפרקים את הפאנלים מתחת לקונסולה, איפה שהפילטר מזגן וזה, אבל לא בא לי בטוב. אין לדגם הזה חולצים ארוכים יותר? או לפחות עם נקודת אחיזה שלא רלוונטית לאצבעות/כף יד של בן שתיייםם?

פורסם

השיטה שלי למקרים שכאלו?

קח שתי כפות אכילה, מהסוג עם הידית ברזל, לא הפלסטיק.

קח פטיש, תהלום בידית שלהן עד שיהיו די-שטוחות, והנה לך אחלה של כפות חליצה לרדיו דיסק.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אל תמשוך בחולצים

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הייתי מנסה להוציא את הפלסטיקה שמסביב לרדיו, או אפילו את הקונסולה עם המזגן ואולי זה היה יוצר לך גישה למאחורי הרדיו.

פורסם (נערך)

כן אתה עושה משהו לא נכון,בפיוניר המסגרת ברזל של הHU מורכבת משני קליפסים בצדדים שנכנסים למכשיר ברגע שאתה מכניס אותו פנימה,אתה צריך לדחוף את החולצים ולדחוף את המכשיר עוד קצת פנימה ואז למשוך מהמכשיר,השולפים צריכים להישאר במקום.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תרכיב את הפאנל בחזרה למכשיר, תכניס את החולצים בצדדים ומשוך את הרדיו החוצה באמצעות הפאנל, כלומר לא למשוך מהחולצים אלה מהפאנל.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם (נערך)

תודה חברים, אבדוק ת'נושא. אם זו אכן הצורה הנכונה, מישו ממחלקת התמיכה של פיוניר צריך לארוז ת'דברים שלו וללכת הביתה.

נכון, מצויין שיש למשוך את היחידה החוצה לאחר נעיצת החולצים, אך באיור מומחש שהוצאת היחידה מתבצעת באמצעות החולצים.

B9BtKMa.png

פורסם

תנסה טיפה להבליט את שני התופסנים הקטנים שיש לך שם על החולצים, ותנסה כשאתה שולף את הרדיו להפעיל לחץ כלפי מטה או כלפי מעלה על התופסנים, תשחק עם זה ובסופו של דבר זה יצא.

תנסה לעבוד גם עם פלאייר או שניים זה עוזר.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

החולצים בדרך כלל לא מצליחים למשוך את המכשירים החוצה - לפחות מהנסיון שלי.

עם האלפיין 9853 שהיה לי בסופו של דבר מה שעשיתי זה להשתמש בחולצים רק בכדי שהם ימנעו מהכלוב להנעל על היחידה ואז בעזרת מסרגה עם ראש ממש קטן היה לי מקום בפלסטיק של הHU שהייתי מצליח לעגן אותה אליו ופשוט למשוך בעדינות החוצה.

אתה יכול לנסות את זה עם כל דבר בצורת "ר" רק תהיה זהיר כי זו לא השיטה המקצועית לעשות זאת.

באלפיין החולצים לא היו צריכים להכנס עמוק פנימה לצדדי הHU כי היו שם מעין שני זיזי ברזל על קפיצים שרק היה צריך להרים אותם קצת.

מה שאני מציע לעשות - אחרי שפעם אחת תפרקו את היחידה הזו - תנסו להבין איך בדיוק הכלוב נתפס עליהם - בפעם הבאה זה כבר יהיה פשוט יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
אני מוכן לנסות לעזור לך אם אתה מאזור עפולה, צור קשר אם אתה מעוניין.

תודה רבה, אך אנחנו במרכז.

מה שאני מציע לעשות - אחרי שפעם אחת תפרקו את היחידה הזו - תנסו להבין איך בדיוק הכלוב נתפס עליהם - בפעם הבאה זה כבר יהיה פשוט יותר.

ממה שזכור לי בשלב ההתקנה, ישנה זרוע עם שיניים בכל אחד מצדי הכלוב כך שברגע שהרדיו מחליק למקום, הזרועות נתפסות בחורים ייעודיים הנמצאים ברדיו. אילו החולצים היו ארוכים יותר ועם נקודת אחיזה נורמלית (כלומר, אחת כזו שנתפסת בחור ייעודי עבורה), אני מאמין שהיה ניתן להוציא איתם את הרדיו די בקלות.

• תוכן חדש...