Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהטיפול השנתי אני רוצה להחליף את מי קירור, אך כשנכנסתי מתחת לרכב לא מצאתי את ברז הרדיאטור - מישהו יכול לכוון היכן הוא ממוקם?

נוזל הקירור שקניתי הוא של ולווליין, מהול 50%. האם יש חשש לנזק שהוא יעשה(כגוןהסרת אבנית ישנה שהצטברה וסותמת חורים)?

תודה.

פורסם

ייתכן שלא קיים ברז לניקוז אויר כי ממה שזכור לי בשרייד הישנות לא קיים והניקוז נעשה עם מילוי רגיל של הנוזל ופימפום הצינורות מבחוץ.

פורסם

זה הרכב הקודם שלי, ואני די בטוח שיש (זכור לי שלפני כמה שנים המכונאי רוקן את הנוזל מתוך ברז ניקוז של המים).

מחיפוש אחר תמונה של רדיאטור של שרייד ברשת:

radi.JPG

מצד שמאל למטה - ברז לבן - חפש באזור הזה אולי קיים גם אצלך.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

כעיקרון רכבים יפנים דורשים נוזל קירור ללא פוספטים אבל כל נוזל קירור מחברה טובה יעשה את העבודה רצוי לרענן נוזל כל שנתיים במידה והנוזל לא מקורי.

רוצה להגדיל לראש קפוץ ליבואן של דייהטסו וקנה מהם נוזל או של טיוטה(חברת אם).

פורסם
זה הרכב הקודם שלי, ואני די בטוח שיש (זכור לי שלפני כמה שנים המכונאי רוקן את הנוזל מתוך ברז ניקוז של המים).

מחיפוש אחר תמונה של רדיאטור של שרייד ברשת:

[ATTACH=CONFIG]381348[/ATTACH]

מצד שמאל למטה - ברז לבן - חפש באזור הזה אולי קיים גם אצלך.

צדקת - יש ברז בצד הנהג לכיוון הנהג, התחבא מעל מגן בוץ כלשהו.

• תוכן חדש...