Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות רכב מליסינג.

תעזרו לי בבקשה להחליט מה אופציה הכי טובה בישבילי.

דרישות רכב.

שנת ייצור: 2010

משפחתי. (4 אנשים)

אמינות גבוהה !!!

הוצעות לא גבוהות על דלק/ביטוח/טיפולים

כל שאר פרמטרים לא ממש חשובים לי.

תודה רבה.

פורסם

ומה כדאי מרכבים אלה מבחינת אמינות/תקלות ועלות תחזוקה כללית?

יונדאי i30

קיה פורטה

פורד פוקוס

מאזדה 3

טויוטה קורולה

פורסם

הפורד כבדה,המזדה שותה.

נשאר לך לבחור טויוטה/יונדאי/קיה.

יש לי ניסיון אמיתי רק עם הקיה ואני יכול להמליץ עליה בכיף.

אמינות-גבוהה,הרכב אצלי 25K קילומטר והתקלקל רק יוניט ESP שהוחלף ב150 ש''ח ולאחר מכן הוחלף שוב במסגרת ריקול.

אחזקה-סבירה,הטיפול הכי יקר הוא 90K ועולה בסביבות ה2000 ש''ח (בפורטה אין צורך בהחלפת טיימינג).

ביטוח-אני נהג חדש אז לא יודע כמה יעלה לנהג "סטנדרטי".

צריכת דלק-נסיעה בין עירונית תביא אותך ל 1/15 (100-120 קמ''ש),נסיעה עירונית 1/10 אז ממוצע בערך 1/12.

תשתדל לקנות 2011 ומעלה כדי שיהיה לך גיר 6 הילוכים ולא 4 הילוכים כמו בשנת 2010 ו2009 (הגיר בסדר אבל מרגישים שחסר הילוך).

בהצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הפורד כבדה,המזדה שותה.

נשאר לך לבחור טויוטה/יונדאי/קיה.

יש לי ניסיון אמיתי רק עם הקיה ואני יכול להמליץ עליה בכיף.

אמינות-גבוהה,הרכב אצלי 25K קילומטר והתקלקל רק יוניט ESP שהוחלף ב150 ש''ח ולאחר מכן הוחלף שוב במסגרת ריקול.

אחזקה-סבירה,הטיפול הכי יקר הוא 90K ועולה בסביבות ה2000 ש''ח (בפורטה אין צורך בהחלפת טיימינג).

ביטוח-אני נהג חדש אז לא יודע כמה יעלה לנהג "סטנדרטי".

צריכת דלק-נסיעה בין עירונית תביא אותך ל 1/15 (100-120 קמ''ש),נסיעה עירונית 1/10 אז ממוצע בערך 1/12.

תשתדל לקנות 2011 ומעלה כדי שיהיה לך גיר 6 הילוכים ולא 4 הילוכים כמו בשנת 2010 ו2009 (הגיר בסדר אבל מרגישים שחסר הילוך).

בהצלחה.

מצטער שאני נדחף אבל אני מעוניין לקנות קאיה פורטה 2010.

כמה יעלה לי הביטוח + צד ג, לנהג חדש בן 23, שנה וחצי רישיון?

מה המחיר והקילומטראג המשוער שכדאי לי לקנות את הרכב מליסינג?

איך הוא בעליה של מיצפור ?

פורסם

אין לי מושג לגבי הביטוח,באמת. אני הנהג היחיד של הרכב שלי ואני נהג חדש בן 18.

קילומטראז' זה תלוי...אני קניתי מאוטו סנטר לפני שנה עם 78K קילומטר מהשכרה והיא עלתה לי 47 אלף שקל+שברולט אופטרה חבוטה בטרייד אין.

עולה את מצפור עם מזגן על 80 קמ''ש ללא בעיה (תלוי כמה הרגל שלך כבדה :lol:).

יש סיכוי שראיתי אותך באלבר עם חברה שלך/אשתך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עולם קטן 8-)

ישר הבנתי שזה אתה,ראיתי אותכם כשחזרתם מנסיעת המבחן.

פורסם

רכב ל 4 אנשים, אמין, חסכוני ולא יקר לאחזקה כאשר כל השאר לא חשוב - ניסן טיידה או נוט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סוזוקי sx4, ניסן טידה או קיה סיד/פורטה.

חפס אחת עם נתונים טובים ושעוברת בדיקה במכון שאתה בוחר ולא הבדיקה שחברת הליסינג מראה לך.

כולן מתאימות לדרישות הצנועות שציינת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...