Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הרכב שלי הגיע ל-45,000 ואיתו הטיפול השלישי.

נכנסתי לאחד מהמוסכים המורשי יבואן בירושלים (בכוונה בלי שמות - מוסך א' לצורך העניין) וביקשתי הצעת מחיר. מבלי לבדוק יועץ השירות דקלם מחיר - 1,100 כולל הכל. סה"כ בשביל להחליף שמן+פילטר שמן ומסנן מזגן. ששאלתי למה המחיר גבוה הוא אמר, "אני מכניס את האוטו לסדרת בדיקות. לא דיברנו על החלפת נוזל בלמים. לא היה מוכן להדפיס הצעת מחיר.

נכנסתי למוסך ב' מורשה יבואן - אותו הרעיון, אותו הטיפול. שואל מספר רכב - "כבר אני חוזר". 3 דק' וחוזר עם נייר. סה"כ 743 ש"ח. כולל נוזל בלמים.

מוסך ג' מורשה יבואן - אותה השאלה, אבל לא מראה את מה שיש לי בכיס. בתשובה 1,050 כולל מע"מ. בגלל שזה המוסך שאני תמיד טיפלתי בו וגם נותנים לי להיות ליד הרכב בטיפול אז החלטתי לנסות להשוות את מחירי הטיפול. נכנסתי לבעל המוסך הראתי לו את ההצעה ממוסך ב' ונתתי לו זמן לחשוב.

אחרי 5 דק' הוא אומר - אם תכנס לטיפול אצלי, נעשה לך באותו המחיר..

מוסך אחר (מורשה לא יבואן) בת"א הציע לי על החלפת שמן+פילטר 400 לפני מע"מ.

לאיזה מוסך הייתם נכנסים? כמובן שמוסך א' יורד מהפרק.

המחירים לא צריכים להיות זהים בין המורשי יבואן/מוסכי יבואן?

חודש שעבר חסכתי 400 ש"ח לאחר שהחלפתי צלחות ורפידות במוסך מורשה (לא יבואן) והשתמשתי באותם החלקים המקוריים.

תודה,

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מחירים בין מוסכים מורשים לא תמיד זהים ולו רק כי זמן עבודה שונה בין מוסך למוסך (כל מוסך מחליט מה יהיה מחיר של שעת העבודה הוא גובה)

מחירים של חלקים וזשעתון הטיפול אמור להיות זהה אבל ללקוחות חוזרים לעיתים יש הנחה גם בחלקים וגם בעבודה

כדי באמת לשוות צריך לבחון את הצעות המחיר כתובות של כל מוסך

פורסם

במוסך ב' שעת עבודה 230 לפני מע"מ. לא ביקשתי/קיבלתי הנחה.

שעתון טיפול 45,000 - 1.0 שעות עבודה ללא חיוב נוסף. בעל המוסך טוען שזה כולל גם החלפת פילטרים ונוזל בלם כולל בדיקות.

במוסך ג' שעת עבודה 250 לפני מע"מ. לא ביקשתי/קיבלתי הנחה בהתחלה.

שעתון טיפול 45,000 - 1.4 שעות עבודה. נוסף על כך 0.1 על החלפת מסנן מזגן. החלפת נוזל בלם 0.5 שעות עבודה.

מחיר החלקים זהה ב-2 המוסכים.

כל מוסך גובה את הכסף איך שבא לו.

אלעד

פורסם
במוסך ב' שעת עבודה 230 לפני מע"מ. לא ביקשתי/קיבלתי הנחה.

שעתון טיפול 45,000 - 1.0 שעות עבודה ללא חיוב נוסף. בעל המוסך טוען שזה כולל גם החלפת פילטרים ונוזל בלם כולל בדיקות.

במוסך ג' שעת עבודה 250 לפני מע"מ. לא ביקשתי/קיבלתי הנחה בהתחלה.

שעתון טיפול 45,000 - 1.4 שעות עבודה. נוסף על כך 0.1 על החלפת מסנן מזגן. החלפת נוזל בלם 0.5 שעות עבודה.

מחיר החלקים זהה ב-2 המוסכים.

כל מוסך גובה את הכסף איך שבא לו.

אלעד

חבל שהמוסכים המורשים גובים מחיר שחיטה על שעת עבודה,שבפועל זאת עבודה של חצי שעה.

עצה שלי : קנה את הפילטרים המקוריים,פלאגים,שמן איכותי וכל מה שצריך,לך למוסך פשוט,ויעשו לך את העבודה מולך בחצי שעה ובתוצאות יותר טובות,ועוד ישאר לך עודף

פורסם

אם הרכב עדיין באחריות וההצעה ב-700 שח כוללת החלפת נוזל בלם לפי הספר, לדעתי זה כדאי ולו רק בשביל לחסוך כאבי ראש אפשריים בעתיד.

פורסם

באחריות.

743 ש"ח שכולל פילטר מזגן שאני הולך לבקש לא להחליף (קניתי מחו"ל זול יותר). בפועל יצא 620 ש"ח.

פעם שעברה הסכימו לרשום לי שהורכב פילטר מזגן מקורי שאני הבאתי. במחירים כאלה שווה לטפל במורשה יבואן. לחסוך 100-150 ש"ח לא שווה את זה.

המחיר הבלמים היה שווה לחסוך. אבל לא ניסיתי להשוות בין המורשים בירושלים.

אלעד

פורסם
טיפול שלישי לא כולל פילטר אוויר וסולר?

כמדומני האריכו אותם עד ל 60 אלף קמ (את סנן הסולר דיי בוודאות)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי הם תמיד היו ב 60.000 ק"מ, אבל הוא מטפל לפי שגרת תנאים קשים (כלומר טיפול 45.000 הוא טיפול 60.000 של תנאים רגילים) ולכן השאלה.

פורסם

פורסם

זכרתי את השירשור ההוא,

משום מה חשבתי שמועדי החלפה של פילטר אוויר וסולר קוצרו ב 25% בדומה למועדי החלפת שמן מנוע.

עכשיו אני רואה שהם קוצרו ב 50%.

תודה.

פורסם

לא בחצי. בשליש.

במקום כל טיפול שלישי, כל טיפול שני.

אלעד

פורסם

45K וכבר נוזל בלמים? מה ההוראות יצרן אצלך? וכמה זמן הרכב ברשותך?

אצלי זה כל שנתיים או 60K ,המוקדם מביניהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...