Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב!

אני צעירה , ומכיון שאני בחורה אין לי מושג ברכבים, אני רוצה לקנות רכב ראשוני לאחר סיום הלימודים, (רק עכשיו מתחילה לעבוד)

שישמש אותי לנסיעות של כ40 דק כל צד, (נסיעה ארוכה פעם בשבועיים - גג שעה וחצי)

שיהיה אמין עד כמה שעומד במגבלות הכספיות, קטן, והכי חשוב חסכוני (בתחזוקה ובדלק)

במחיר של 10K עד 12K...עדיף אטומט, אם זה ממש לא מתאפשר במגבלות הנ"ל אז אתפשר על ידני

מצאתי ביד 2 פיאט ספייס 2005, ב12000

האם זה הכיוון?

תנו לי הצעות או ראיונות, כי ממש אני לא מבינה בזה.

תודה רבה, אתם מקור המידע היחיד שלי:)

צעירה

עריכה אחרונה על ידי צעירה
פורסם

הכיוון שלך טוב וכל הפיאטים הקטנים האלה עדיפים עם גיר ידני כי האוטומטי שלהם לא הכי אמין ולא הכי נוח (רובוטי).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בגדול זה גיר ידני רק שרובוט מעביר את ההילוכים,מצד אחד הרכב חסכוני מאוד,מצד שני בעיר הוא פחות חלק,באמת עדיף ידני.

הייתי מחפש גם גטס נסי למצוא רמת איבזור gls/gli,ספייס כמו שציינת,יונדאי אקסנט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תחשבי על זה כעל גיר ידני ללא קלאץ' :-D

יהיה קשה להסביר דרך מקלדת למה הגיר הזה לא נוח כמו אוטומט סטנדרטי,אם תעשי סיבוב על רכב כזה את תרגישי מה הכוונה שלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה!

לגבי הגטס הבנתי שמה שלפני שנת 2004 לא כדאי כי הוא "שותה דלק" ורק הדגמים שאחרי הם עדיפים, האם זה נכון?

כי הגטיס החדשות יותר עולות בסיסבות ה30000 ש"ח

פורסם

מתיחת פנים הגיע ב2006 לא 2004,המנוע הוחלף ל 1.4 במקום 1.35.

אם את קונה גטס לפני מתיחת פנים,הוא לא חסכוני כמו הספייס,אבל מצד שני סוס עבודה.

ואם את שוקלת להגדיל ל 30 אלף רק בגלל החיסכון של המנוע החדש,אז זה לא משתלם לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הכיוון שלך טוב וכל הפיאטים הקטנים האלה עדיפים עם גיר ידני כי האוטומטי שלהם לא הכי אמין ולא הכי נוח (רובוטי).

איזה כיף לזרוק חצאי דברים וסתם לבלבל אותה.

לפיאט יש שני סוגים של גיר אוטומטי.

בשנים 2001-2004 היה גיר אוטומטי רציף. גיר מאוד נוח, אמין וחיסכוני שהגיע משודך עם מנוע 80 כ"ס.

בשנים 2004-2006 הרכב עבר מתיחת פנים (הפנסים הקידמיים שלו גדלו יחד עם הגריל בינהם ונוספו עוד כמה שיניים בדגמים.

דיינמיק: המשיך להגיע עם השילוב המצויין של גיר רציף ומנוע 80 כ"ס

אקטיב: הגיע עם הגיר הרובוטי ומשודך למנוע בעל 60 כ"ס

אקטואל: גיר ידני ומנוע 60 כ"ס.

פיאט זה רכב מאוד חיסכוני ובעל אמינות טובה אם טופל כראוי. מכיוון שמאוד קשה למצוא פונטו ספייס שמורה כמו שצריך, אני ממליצה לך לעשות שיעורי בית ע"י חיפוש בפורום וקריאה על הדגם. ללמוד את המחלות הנפוצות שלו (גם לבחורה ממש לא קשה לזהות אותן) ובאופן כללי לצרף אלייך מישהו שמבין קצת יותר לכל אורך החיפושים.

בתקציב של עד 12K אפשר למצוא רכבים שמורים משנים 2001-2004 אבל תקחי בחשבון שכמעט כל רכב ידרוש השקעה בישור קו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...