Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי סקודה סופרב 2013 אלגאנס עם חתך צמיגים של 225/45/17 ,ולא יודע אם הבנתי את התמונה שהייתה במכסה דלק לגבי ניפוח אוויר בצמיגים, ראיתי שם שברכב מלא נוסעים צריך למלא 3.0 באר מאחורה ו2.4 מקדימה, מילאתי ככה אך רציתי לדעת מחברי הפורום אם לא שמתי יותר מדי אוויר ואם מילאתי נכון, והאם הגיוני ששמים מאחורה 3.0 בר ומקדימה פחות תודה רבה לכל העונים והמשך לילה טוב:?::?:

פורסם

בארץ יותר מקובל להשתמש בPSI (לכפול ב 14.5) אבל אין בעיה להשתמש בבאר.

הגיוני שברכב מלא צריך למלא לחץ גבוה יותר מאחור, אבל ההפרש נשמע די גבוה.

בטוח שלא התבלבלת בין הגלגל האחורי לגלגל החלופי?

פורסם

כן אני בטוח שלא התבלבתי רק הבעיה שיש שם טבלה שלא כלכך הבנתי אותה היה רשום שרכב שהוא מלא בנוסעים +טעינת מזוודות לגלגל מקדימה 2.4 באר ובאחורה 3.0 באר וכאשר הרכב רק עם נוסע אחד ועם טעינה אז למלא 2.2 באר קדימה ומאחורה 2.4 אז אני לא מבין עדייין אם טעיתי ואם אני לא עושה נזק בינתיים

פורסם

האם אתה נוסע כל הזמן מלא בנוסעים?

לחץ של 44 נשמע לי הרבה מידי, זה גם יגרום לנסיעה קשיחה ולא נעימה (אבל גם חסכונית יותר בדלק מצד שני).

אצלי באותו הרכב, אני זוכר במפורש שלפי ההמלצה שקראתי במכסה הדלק אני אמור לשים 33/34

בפועל אני ממלא קבוע 35 בכל הצמיגים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

^

באיזה רכב מדובר?

כן אני בטוח שלא התבלבתי רק הבעיה שיש שם טבלה שלא כלכך הבנתי אותה היה רשום שרכב שהוא מלא בנוסעים +טעינת מזוודות לגלגל מקדימה 2.4 באר ובאחורה 3.0 באר וכאשר הרכב רק עם נוסע אחד ועם טעינה אז למלא 2.2 באר קדימה ומאחורה 2.4 אז אני לא מבין עדייין אם טעיתי ואם אני לא עושה נזק בינתיים

נשמע קצת גבוה, אבל סביר. המתן לחיזוק ממישהו עם אותו רכב, לא חייב להיות אותה מידת גלגל (הלחצים יהיו שונים אבל עם אותם יחסים).

פורסם (נערך)

ממקור שמצאתי ברשת לחץ האוויר ב- PSI עבור סקודה סופרב עם מנוע 3.6 ליטר וצמיגים 225/45R17

עומס רגיל 36/36 psi

עומס מלא 39/45 psi (הלחץ הגבוה בגלגלים האחוריים)

זה אכן לחץ אוויר גבוה יחסית אבל הגיוני לצמיגים בחתך נמוך כל כך.

אם אינך נוסע באופן קבוע עם רכב עמוס (5 נוסעים+תא מטען מלא), אין צורך למלא לפי עומס מלא.

לדגם 1.8 ליטר עם צמיגים 205/55R16 הלחץ הרגיל הוא 33/36 psi , עומס מלא 36/45 psi

לדגם 2.0 ליטר עם צמיגים 205/55R16 הלחץ הרגיל הוא 35/36 psi, עומס מלא 38/45 psi

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תוכן חדש...