Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את החברה הזאת (מצטער על הבורות) אך אני יודע בוודאות לאחר סקר מחירים דיי רציני. שהמחיר לתושבות מנוע חליפי(תוצרת קוריאה\תאילנד) עולות בסביבות 140 ש"ח כשהאחורית היא היקרה מבין כולן.

לכן אני מסיק מכך שאם החברה הנ"ל היא בעלת שם דבר אז אכן המחיר הוא זול מידי ובנוסף מעלה חשד.

אם אתה מאזור המרכז אני יכול להמליץ לך על בן אדם מקסים שעשיתי אצלו את העבודה. במחיר שפוי כמובן

פורסם

NOK זאת חברה מצויינת למחזירי שמן אבל לתושבות לא ניתקלתי בה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

יקר אם אתה משווה לזבל. חבל לחסוך על תושבות- תושבות תחליפיות מאיכות לא ידועה יגרמו לרעידות ברכב גם כשהן חדשות. בסופו של דבר תתחרט שלא השקעת יותר

פורסם
יקר אם אתה משווה לזבל. חבל לחסוך על תושבות- תושבות תחליפיות מאיכות לא ידועה יגרמו לרעידות ברכב גם כשהן חדשות. בסופו של דבר תתחרט שלא השקעת יותר

שמעתי ש-NOK זה זהה למקורי רק בלי חותמת מאזדה זה נכון?

פורסם

זה יצרן oem אבל כמו שרשמו לך יש הרבה זיופים בשוק. חפש משהו אחר

• תוכן חדש...