Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו VS יונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציינת איזה תיבת הילוכים

בכללי סוזוקי תהיה יותר חסכונית כאשר ההפרש צריכת דלק יקטן כשמדובר בגרסה ידנית, באוטומטית היונדאי לא חסכונית בעליל.

ביונדאי יותר נעים לנהוג מבחינת נוחות.

באיזה תקציב מדובר כך נוכל לכוון אותך לרכבים אחרים גם כן?

פורסם

אני מדבר על הידניות בלבד...

והתקציב שלי הוא עד 40,000 שקל

מצאתי סוזוקי אלטו ידנית שנת 2011 עם קילומטראז' מאוד נמוך 47000 והמחיר שלה הוא 37,000 שקל (יד ראשונה) עשיתי עליה נסיעה והיא קנתה אותי... חוץ מזה שיקח לי כנראה קצת זמן להתרגל לנהוג עליה עם הגיר הידני היא ממש עשתה לי את זה.... חבר אמר לי שאם זה הסגנון שאני מחפש אז כדאי שאבדוק גם את ה i10 של יונדאי... השאלה היא מי אמינה וחסכונית יותר.... על נוחות ובטיחות אני מוותר מראש כי הנסיעות שלי נורא קצרות ולמען האמת הייתי מאוד קרוב לקנות אופנוע שזה הכי לא נוח ולא בטיחותי שיש

פורסם

הסוזוקי יותר חסכונית,הייתי מציע לבדוק גם את הפיאט פנדה,היא גם חסכונית אבל מאובזרת יותר ומציעה יותר,כמו כן פיגו 107,גם כן חסכונית שווה לבדוק גם אותה לפני שאתה סוגר עניין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל מי יותר אמינה ? עושה פחות תקלות ? היונדאי או הסוזוקי ? מישהו אמר לי ש"סוזוקי זה אמנם יפני אבל עדיין לא ברמה של מאזדה וטויוטה לעומת זאת יונדאי עולים ברמה שלהם ובגלל זה יונדאי יותר אמינה" - זה נכון ?

פורסם

מצטרף ל2856 לגבי מחיר הרכב - אלטו ידנית חדשה עולה כ-52000 ש"ח (אם הבמצע לא הופסק), כך שמחיר סביר לרכב משומש בן 3-4 שנים צריך להיות כמה אלפי ש"ח פחות מהמחיר שהוצע לך.

מבחינת אמינות - עקרונית סוזוקי לא נופלים מטובי היצרנים היפאניים. ברכישת רכב מיד שניה נכנס לתמונה עבר הרכב - אם מדובר רכב "נקי" ללא תאונות ואשר טופל נכון אין סיבה שלא יחזיק מעמד עוד אי אילו שנים בלי תקלות. לגבי יונדאי - לפחות ניסיוני האישי (החיובי) הוא מלפני הרבה שנים, קשה לי לומר משהו על דגמים מודרניים שלהם.

עם זאת תביאי בחשבון שהאלטו הינו דגם מיושן למדי שעומד לפני החלפה. החשוב בכך הוא שציון ה-EuroNCAP שלו נמוך (3 כוכבים בלבד), אם ציון זה הוא שיקול אצלך. בבדיקה יותר מאוחרת באוסטרליה - עם יותר אבזרי בטיחות, כמקובל בישראל, קיבל 4 כוכבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שתיהם יהיו אמינות באותה מידה,הסוזוקי מאוד אמינה,ומי שאמר לך את השטויות שזה לא ברמה של מזדה וטיוטה אומר קישקוש.

האם זה יקר? אלטו לפי האתר עולה כ 54,תוסיף לזה אגרה,ועוד תוספות כמו מטאלי,קודנית דברים כאלו וזה עוד 1,כלומר 55 בערך,וזה כבר הבדל לא קטן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי אלטו חדשה כשאתה מקבל איתה מערכת פיוניר+חישני רוורס+מד מרחק+מרים חלונות ב-55 אלף, אני רכש, ואני מרוצה (האוטו אצלי חמישה ימים)

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מה זה מד מרחק?

פורסם

ומה לגבי קיה פיקנטו ? עולה קצת יותר, מאובזרת יותר - אבל השאלה היא אם היא אמינה? עשויה מחומרים טובים יותר?

פורסם

הפיקנטו תהיה אמינה,חברת קיה נחשבת לאמינה בדיוק כמו אחותה יונדאי.

מבחינית חומרים גם שם הפלסטיק קשיח.

פורסם
מה זה מד מרחק?

כנראה חיישני רוורס.

בכל מקרה האלטו היא המכונית הכי ספרטנית ופשוטה בקטגורייה הזאת.

אני לא אהבתי אותה בכלל. היא מרגישה מאוד זולה.

(נהגתי גם עליה וגם על הi10)

הi10 נותנת תחושה הרבה יותר טובה, נוחות נסיעה עדיפה, תא נוסעים נעים יותר, פחות תחושה שחסכו עליך בכל פינה, היא מרווחת יותר ובטיחותית יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתקציב של 40 אתה קונה פיאט פנדה 2012 ופחות מרגיש כמו בריקשה - יש לך מד טורים, מד חום, מחשב דרך משוכלל, מנוע איכותי יותר, מושבים נעימים לנסיעות בין עירוניות ותנוחת ישיבה מוצלחת בהרבה.

• תוכן חדש...