Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לשאול לגבי מס' נושאים לגבי רכב יונדאי לנטרה 99 1.6 אוט'.

1.אילו פלגים מומלצים ברכב (סידורי) והאם קיימים מס' סוגים/חב' מקבילות?

2.לגבי שמן מנוע (הוחלף ברכב שמן מנוע ל15W40 של חב' XCEL העונה לכלל המפרטים-האם שמן מאיכות בינונית/סביר?להוציא ולמלא שמן חדש מחברה יותר טובה?

3.לגבי חוטי הצתה (האם יש צורך להחליף את המקוריים) עקב בלאי שלהם עם השנים,אם כן איזה סוג מומלץ?

תודה לעונים

פורסם

כמה ק"מ עשה האוטו עם השמן של XCEL? לדעתי תעשה איתו לפחות כמה אלפים לפני שתחליף אותו. כמובן שזה בערך השמן הזול ביותר שעדיין היית נוסע איתו ככה.

פורסם

הרכב עשה 149K,הוחלף לפני שבוע השמן (נטען שהוא יותר טוב מהאמריקן),

לגבי פלאגים איפה ניתן להשיג (במחיר טוב) את הפלאגים NGK BKR5E המומלצים לרכב והאם יש צורך לשנות את הGAP שלהם לפני ההתקנה או שמגיע כבר עם הGAP המומלץ?

האם ישנם עוד סוגי פלאגים מומלצים (לצורך הזמנה מחו"ל אם יתאפשר הדבר)?

פורסם

שלום,

לאחר התייעצות עם חנות חלקי חילוף הומלץ לי הפלג הנ"ל,האם מתאים וניתן להרכיב על הרכב שלי ללא חשש (וללא שינוי מרווח הפלג)?

NGK 2756 BKR6E-11 Nickel Spark Plug

SKU: #BKR6E-11

ITEM : # NGK2756

BRAND : NGK

פורסם

הזכרת כאן את אמריקן איגל. תהפוך עולמות ולעולם לא תגלה מי באמת מייצר את השמן הזה. זה כבר אומר דרשני. אני משתמש בו בתור שמן למסורים מכניים (לשימון השרשרת). אני לא אקרב לעולם כזה שמן למנוע שלי ברכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום,

אז לאחר המלצתכם הוחלפו פלגים (לפי מפרט הרכב של NGK) וחוטי הצתה מקוריים,הרכב נוסע לטובה וקיים שיפור .

שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם מומלץ/כדאי ואפשרי לאכלס במנוע פלגים מסוג E3 או פלג IRDIUM NGK לרכב ובהשוואה לפלגים ה"פשוטים" והמקוריים האם יהיה הבדל בצ.דלק,האצה ופעולה של המנוע?

תודה לעונים

פורסם

לא יהיה שום שינוי בצריכת דלק או פעולת המנוע.

תחסוך את הכסף לאחזקה של הרכב במקום לבזבז אותו על פלגים מסוג אירדיום עם 5 אלקטרודות וציפוי זהב :wink:.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה צריך לחפש כל מיני התאמות לפלגים כשהמקוריים של יונדאי כל כך זולים?

הפלגים המקוריים של יונדאי מיוצרים ע"י NGK בקוריאה ואילו הפלגים של NGK שנמכרים בחנויות החלפים הם מתוצרת יפן.

אני לא אומר שהם לא איכותיים אבל הם שונים מהפלגים המקוריים שמיוצרים בקוריאה ספציפית עבור רכבי היונדאי.

סט של 4 פלגים מקוריים לאקסנט/לנטרה/אלנטרה/גטס (מקט 18814-11051) עולה לחברי קארס פורום 70 ש"ח כולל מע"מ.

• תוכן חדש...