Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח חברים. רציתי לדעת האם הכרחי לפרק את אגן השמן על מנת לתקן את ההברגה של בורג הריקון.

מסתבר שהברגתי את הבורג חזק מדי והרסתי את ההברגה של הקרטר. לפי שעה הצלחתי לחבר את הבורג כי שמתי טפלון ושייבה חדשה. כרגע זה לא נוזל, אבל אני לא סומך על זה כל כך.

מדובר בפיגו 206xs.

תודה,

• ספונסר פורום
פורסם

עשה לעצמך טובה, אל תנהג ככה,הבורג הזה יפול תוך כדי נסיעה, ויגרום לתפיסת מנוע כתוצאה מהרעבת שמן.

צריך לפרק את הקרטר ולשתול אינסרט.

אורן

פורסם

אכן הפתרון של אורן הוא הפתרון הנכון.

בד"כ עושים את זה כאשר הקרטר מותקן על האוטו כי ככה הוא מעוגן (סטטית) לאוטו.

כאשר אתה מפרק את הקרטר מהאוטו יש לך בעיה לתפוס אותו כדי שלא יסתובב בזמן ההברזה/הכנסת האינסרט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל מוסך כללי יכול לבצע לך את העבודה. עלות החלקים היא זניחה, העלות היחידה היא זמן (עבודה).

אני מעריך בגסות 100-200 ש"ח.

פורסם

צריך להוסיף לעלות גם שמן מנוע חדש.

בנוסף, בביצוע העבודה כשהקרטר מורכב אין סכנה של השארת שבבים בתוך הקרטר?

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני אישית מעדיף לפרק את הקרטר ולבצע את התיקון על שולחן עבודה.

כאשר מבצעים קידוח והברזה באלומיניום קיים סיכוי רב ששבבים יכנסו לקרטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן נוצרים שבבים ולכן את ההברזה מומלץ לבצע בשלבים (כל פעם לעשות סיבוב או 2 ואז לפרק את המברז), בנוסף ניתן לשמור את שמן המנוע שהוצאת מהמנוע ולהשתמש בו כדי "לשטוף" את תחתית המיכל.

אל תשכח שהמשאבת שמן לא שואבת מתחתית המיכל בגלל העובדה שזה דבר טבעי שיהיו חתיכות מתכת בשמן כתוצאה מבלאי טבעי של המנוע.

פורסם

את השמן כבר יש לי. כרגע המנוע ריק משמן והדבר היחידי שנשאר הוא לתקן את ההברגה. עכשיו רק נותר למצוא מקום שיוכל לבצע את העבודה באזור.

פורסם

אם המנוע ריק, איך אתה מתכוון להגיע לבעל המקצוע?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני אישית מעדיף לפרק את הקרטר ולבצע את התיקון על שולחן עבודה.

כאשר מבצעים קידוח והברזה באלומיניום קיים סיכוי רב ששבבים יכנסו לקרטר.

גם אני חושב ככה, הנזק שיכול להיגרם למנוע גדול משמעותית מפירוק הקרטר וביצוע עבודה נקייה.

פורסם

אם יש לך ביטוח גרירה אז תלך על האופציה הזו.

אם אין לך ביטוח גרירה אז כדאי לך לשקול את האופציה של פירוק קרטר ולקחת אותו לבעל מקצוע.

קח בחשבון ש"על הדרך" צריך גם להחליף אטם וכמובן לדאוג לאטום טוב את האזור בזמן שהקרטר מפורק מהאוטו.

• תוכן חדש...