Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(בעיה ב) HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר כמה חודשים HU של Pioneer 2450 ub הכל טוב ויפה שומע דרך הדיסקונקי לרוב. וכשהחלפתי את השירים מהדיסקונקי שמתי כמה תיקיות של ZIP מDECAFF וכשהחלפתי אותן אחרי כמה שניות ששיר מופעל הוא מפסיק להשמיע מוזיקה.. וכשאני מעביר לשיר אחר של DECAFF זה שוב ככה. אבל בשירים רגילים לא של DECAFF הכל עובד.. מישהו יודע משהו על זה? לא קרה לי ככה אף פעם..

ודבר שני זה כאשר אני מוחק שירים מהדיסקונקי ונגמרים השירים וחוזר חזרה להתחלה זה נכנס למעין סל מיחזור והשירים שמחקתי נמצאים שם.. :shock:

תודה מראש :]

. . . Coming Soon

פורסם

מה עוד מחובר לרדיודיסק? נשמע לי מאוד הזוי.

אני זה שהבאתי את הdecaf לפורום ולקהל בישראל, אני שומע את זה קרוב ל5 שנים ללא תקלות. תבדוק שההגדרות של הבאס, לאודנס וSLA לא על המקסימום. אם יש לך מגבר אז כנראה שהגיין שלך מכוון גבוהה מידי.

בלי לתת יותר מידי ולנסות להסביר בצורה יותר ברורה את שתי הבעיות, לא תוכל לקבל מענה מחברי הפורום.

פורסם

אם הבעיה היא בשירים שמגיעים בלעדית מאותו ZIP שפתחת, אז כנראה שיש בעיה בקבצים עצמם (או משהו בכיווץ/פתיחה שלהם).

לגבי ענין סל המיחזור, אני מניח שזה תלוי איך הDOK מוגדר אצלך במחשב. בפעם הבאה שאתה מחבר אותו למחשב נקה פשוט את סל המיחזור.

פורסם
מה עוד מחובר לרדיודיסק? נשמע לי מאוד הזוי.

אני זה שהבאתי את הdecaf לפורום ולקהל בישראל, אני שומע את זה קרוב ל5 שנים ללא תקלות. תבדוק שההגדרות של הבאס, לאודנס וSLA לא על המקסימום. אם יש לך מגבר אז כנראה שהגיין שלך מכוון גבוהה מידי.

בלי לתת יותר מידי ולנסות להסביר בצורה יותר ברורה את שתי הבעיות, לא תוכל לקבל מענה מחברי הפורום.

ל HU לא מחובר מגבר או סאב או שום דבר חיצוני, חוץ מכבל AUX הרמקולים של הרכב והדיסקונקי.. ואבדוק את העיניין עם ההגדרות..

בקשר לבעיה השנייה: גם כשאני עושה גם פרמוט לדיסקונקי דרך המחשב אני רואה את כל מה שמחקתי פועל בHU כאשר נגמרים השירים החדשים..

. . . Coming Soon

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...