Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך בסגולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יישור קו דיי מסיבי לגולפי במובן המכאני (שנת 82, מנוע 1100 מקורי), הרכב הוכנס למוסך לכמה דברים שאינני יכול לעשות לבד, אני מאוד מעריך את המוסך שאליו הוכנס הרכב אך אין להם היכירות עם הרכב ועד כמה שהוא פשוט ישנו משהו שאינם יודעים לסדר.

במהלך חיפוש של חלק מסויים בעבר הגעתי במקרה למוסך בסגולה (פ''ת) אשר בו מגוון רכבי פולקסווגן ורובם אספנות ואני שוקל לבדוק איתם האם יוכלו לסדר את העניין אך לפני כן אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המקום כי יש לי רגישות רבה לרכב ולא רוצה שחאפרים יטפלו לי ברכב. המוסך שאליו אני מעוניין להגיע נמצא בסגולה בפ''ת ברחוב האלוף דוד מרכוס, מבדיקה באינטרנט המוסך ככל הנראה נקרא איחוד המוסכים.

אשמח לשמוע חוות דעת על המקום!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לאחר יישור קו דיי מסיבי לגולפי במובן המכאני (שנת 82, מנוע 1100 מקורי), הרכב הוכנס למוסך לכמה דברים שאינני יכול לעשות לבד, אני מאוד מעריך את המוסך שאליו הוכנס הרכב אך אין להם היכירות עם הרכב ועד כמה שהוא פשוט ישנו משהו שאינם יודעים לסדר.

במהלך חיפוש של חלק מסויים בעבר הגעתי במקרה למוסך בסגולה (פ''ת) אשר בו מגוון רכבי פולקסווגן ורובם אספנות ואני שוקל לבדוק איתם האם יוכלו לסדר את העניין אך לפני כן אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המקום כי יש לי רגישות רבה לרכב ולא רוצה שחאפרים יטפלו לי ברכב. המוסך שאליו אני מעוניין להגיע נמצא בסגולה בפ''ת ברחוב האלוף דוד מרכוס, מבדיקה באינטרנט המוסך ככל הנראה נקרא איחוד המוסכים.

מוסך מצויין ששייך לשני אחים תאומים חברים יקרים במועדון ה 5 ומועדון החיופשיות.

טיפלתי אצליהם בכמה רכבים ואמשיך לטפל אצליהם עוד שנים רבות.

למוסך אכן קוראים "איחוד המוסכים". תמסור להם ד"ש חם מצביקה.

למי שכתב פה באחד התגובות שהם יקרנים.. צר לי מאד אבל אתה כותב דברים מנותקים מהמציאות.

ומעבר לכך אני אשמח להפנות אותך לכמה מוסכים יקרים בהרבה (ואפילו בהרבה מאד) מהם בתחום רכבי האספנות וללא כל הצדקה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יקרים מאוד!!!! ובלי הצדקה כלל ( וזה מניסיון עם רכב רגיל לא אספנות)

שלום לך חבר יקר.

חבל שאתה רושם דברים ממש מנותקים מהמציאות. במקרה אני לקוח של המוסך הנ"ל ואמשיך להיות לקוח שלו עוד שנים רבות.

מעבר לכך אתה מוזמן לעשות בדיקה מול אספנים רבים שיסכימו איתי.

כנראה שאין לך מושג איזה מחירים לוקחים במוסכים אחרים העוסקים באספנות. (רמז: הרבה הרבה יותר)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יקר זה עניין ייחודי לכל אדם, אני גם היום נמצא במוסך שחלק אומרים שהוא יקר, לי יש הכירות עם המקום ואני מדלם את המחיר על מה שאני מצפה לקבל ומקבל.

מה שמעניין זה איכות העבודה ובאמת הכירות עם רכבי פולקסווגן ישנים כדוגמת הגולף שלי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יקר זה עניין ייחודי לכל אדם, אני גם היום נמצא במוסך שחלק אומרים שהוא יקר, לי יש הכירות עם המקום ואני מדלם את המחיר על מה שאני מצפה לקבל ומקבל.

מה שמעניין זה איכות העבודה ובאמת הכירות עם רכבי פולקסווגן ישנים כדוגמת הגולף שלי.

לדעתי (ואתה מוזמן לפנות לחבר מועדון החיפושיות בפורום הרשמי שלהם באתר "אתר מוסך" ולשמוע גם מהם) המוסך הנ"ל הינו המוסך המקצועי ביותר בתחום רכבי אספנות תוצרת פולסווגן בישראל .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שורה תחתונה שווה ביקור, מה גם שזה קרוב לי ולמקום שאני גם ככה מטפל בו! בהחלט סיימתי עם נסיעות של מעל 40 ק''מ בשביל מוסך! (בעבר הייתי מגיע רחוק עד שמצאתי מוסך לשביעות רצוני שנמצא במרחק סביר והבנתי את הנוחיות שבעניין).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

האחים חברים טובים שלי, בהחלט מומלץ.

באופן כללי לא הייתי מטפל ברכב אספנות אצל מכונאי שהוא לא אספן.

הם אוהבים רכבים, מבינים אספנים (כי הם אספנים קשים בעצמם) ולא מחפשים קיצורי דרך.

בהצלחה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שלום לך חבר יקר.

חבל שאתה רושם דברים ממש מנותקים מהמציאות. במקרה אני לקוח של המוסך הנ"ל ואמשיך להיות לקוח שלו עוד שנים רבות.

מעבר לכך אתה מוזמן לעשות בדיקה מול אספנים רבים שיסכימו איתי.

כנראה שאין לך מושג איזה מחירים לוקחים במוסכים אחרים העוסקים באספנות. (רמז: הרבה הרבה יותר)

לגבות 150 שקל על החלפת צינור ברקס בודד בלאנסר שמחליפים את כל ה4 זה יקר .

זה יוצא 600 שח לפחות משעת עבודה

וזה לא כולל חלפים

חוץ מזה הם חברה מאוד נחמדים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

במחירים אני לא מבין. משלם מה שמבקשים...

אבל לגבי מקצועיות אני יכול להעיד שיוסי וגל (או גל ויוסי) הם בעלי מקצוע מומלצים, ואיחוד מוסכים מוסך בהחלט מומלץ.

לדעתי האישית, אחד משני המוסכים המקצועיים בארץ לVW ישנים מקוררי מים (לצד מוסך רון) ואחד משני המוסכים המקצועיים בארץ ל VW מקוררי אוויר (לצד ד"ר באג)

אסף.

פורסם

בלי שום קשר למוסך הנ"ל

איכות העבודה הכי טובה שתקבל, זה בעבודה עצמית על הרכב שלך, זו דעתי

נראה לי שאני מכיר אותך,

מאיפה אתה?

מה הבעיה ברכב?

אם תצטרך עזרה, צור קשר, אשמח לעזור

פורסם
בלי שום קשר למוסך הנ"ל

איכות העבודה הכי טובה שתקבל, זה בעבודה עצמית על הרכב שלך, זו דעתי

נראה לי שאני מכיר אותך,

מאיפה אתה?

מה הבעיה ברכב?

אם תצטרך עזרה, צור קשר, אשמח לעזור

עבודה עצמית זה טוב ויפה וזה גם נעשה אך יש דברים שהם בהרבה מעבר לנסיון שלי.

הבעיה ברכב ככל הנראה בהצטה, הרכב נכנס לכיוונים במוסך ופשוט לא מסתדר כל הכיוון הכללי וקיים זיוף + התנעה קשה בבוקר. הקרב' ברכב חדש, מודול הצטה חדש, פלגים חדשים, צינורות דלק חדשים (כולם), ועוד. נשקלת הסבה להצטה אלק'.

אני מאריאל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עבודה עצמית זה טוב ויפה וזה גם נעשה אך יש דברים שהם בהרבה מעבר לנסיון שלי.

הבעיה ברכב ככל הנראה בהצטה, הרכב נכנס לכיוונים במוסך ופשוט לא מסתדר כל הכיוון הכללי וקיים זיוף + התנעה קשה בבוקר. הקרב' ברכב חדש, מודול הצטה חדש, פלגים חדשים, צינורות דלק חדשים (כולם), ועוד. נשקלת הסבה להצטה אלק'.

אני מאריאל.

אתה צריך מישהו שמתעסק עם קרבורטורים .

תזמין מערכת הצתה אלקטרונית זה יעשה לך הרבה שקט .

בנוסף אם יש תקציב הייתי מזמין קרבורטור חדש הקרבורטור שלך כבר בן 30 יש לזה בלאי

שיפוץ לא תמיד מביא אותם לרמת דיוק כמו של חדש .

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...