Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! אני נוטף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כניראה המים היו קרים מידי, לדעתי מומלץ משהו כמו 55~60 מעלות לתוצאה טובה, כאילו לא המים הרותחים אלא הטמפ' שאפשר לישתות את התה/קפה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר מכן הוספתי קצת מים רותחים לתוך החבילה.

אני מניח שהרבה נזק זה לא יגרום...

המבחן האמיתי הוא בערב כשאני חוזר הביתה- כמה רחוק אישתי בורחת ממני בגלל הריח.

מנהלים- הגיע הזמן לייצר אייקון שמייצג סרחון...

מתחדשת*

פורסם

באיזו אבקה השתמשת? האם זו אבקת אפייה רגילה?

אחרי ביקור בכמה בתי מרקחת הבנתי שלהשיג סודיום ביקרבונט בצורת אבקה זה יותר קשה מלמצוא חניה בתל אביב, ולכן פניתי לסופר רגיל. העניין הוא שאותה אבקת אפייה שמכילה סודיום ביקרבונט, כוללת גם כל מיני מרכיבים אחרים כמו עמילן תפוח אדמה וכדומה.

פורסם

מוזר מאוד שאף בית מרקחת לא מחזיקה את הסודה בצורת אבקה, אני קונה בבתי מרקחת של כללית פה בראשון בלי בעיה.

צריך ליהיות גם בסופר ליד הבית, לא בצורת אבקת אפיה אלא באבקה נקייה, לרוב זה נימצא הכי למטה בפינה ניסתרת ליד כל אבקות האפייה/סוכר וניל וכו'.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
באיזו אבקה השתמשת? האם זו אבקת אפייה רגילה?

אחרי ביקור בכמה בתי מרקחת הבנתי שלהשיג סודיום ביקרבונט בצורת אבקה זה יותר קשה מלמצוא חניה בתל אביב, ולכן פניתי לסופר רגיל. העניין הוא שאותה אבקת אפייה שמכילה סודיום ביקרבונט, כוללת גם כל מיני מרכיבים אחרים כמו עמילן תפוח אדמה וכדומה.

אמור להיות בסופר אבקת סודה לשתייה. באבקת אפייה יש עוד רכיבים כמו שרשמת וזה נראה לי פחות מתאים.

008067.jpg 024975.jpg 005585.jpg016676.jpg

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

הכנתי היום את "מגבוני הפלא".

שמתי בתוך כוס עם מים כפית, חודש תשיעי עם צירים, של סודה לשתיה, ושפכתי לחבילת מגבונים.

בגלל שהתלהבתי מהעניין, שפכתי 2 כוסות. הייתה קצת הצפה אבל העניין טופל.

אז אחרי יום ארוך מאוד שהחל בבוקר ונגמר בלילה, היה קצת ריח בבית שחי וריח ברגליים.

ניגבתי עם המגבונים את הבית שחי והרגליים והריח נעלם מהר מאוד. אני לא יודע אם זה בגלל המגבונים או בגלל הסודה.

מחר אני מתכוון להשתמש בזה בבוקר, ולא לשים ספידסטיק בכלל.

אדווח על התוצאות (geek, על אחריותך אם אנשים שעומדים לידי מחר מתעלפים בגלל הריח :lol:)

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

השאלה האמיתי היא העמידות של הסודה,

אם נגיד שמתי בבוקר ובאמצע היום התחלתי להסריח ואז גם אם יש לי רול בשלוף החולצה כבר מסריחה,

אז מה עשינו?

פורסם

לא להגזים עם כמות של הסודה, יותר מידי גם לא טוב לדעתי-שלא יגרה את העור.

תיבדקו בעצמכם כמה סודה אתם צריכים לכוס קטנה עד שהריח נעלם.

מבחינת העמידות- עד שלא תישתוף את בית השחי מהסודה החיידקים לא יוכלו להיתרבות שם והריח לא יווצר.

מי שחושש ליבדוק זאת בשעות העבודה- תעשו ניסיון לעצמכם בסופ"ש ותיראו עד מתי הוא שומר עליכם :-).

פורסם

all i know שאצלי הריח הופחת באופן משמעותי.

אתמול הייתי עם חולצה מנדפת, שבד"כ עד שעות הצהרים אני כבר לא יכול לעמוד בניחוח של עצמי.

כשהגעתי הביתה בשש הייתי צריך להתאמץ כדי לזהות נוכחות של ריח בחולצה עצמה.

מתחדשת*

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור כדי לא לפתוח אחד חדש על נושא דומה, אני כבר אובד עצות: מאז תחילת הקיץ בכל פעם שאני נמצא מחוץ לאיזור ממוזג אני מתחיל מיד להזיע בגב.

זה נהפך להיות בלתי נסבל. ברכב אני נוהג רק עם מגבת על הכסא ובבגאז' יש לי לפחות 2 חולצות להחלפה.

מה אתם ממליצים לי לעשות? לנסות את שיטת מגבוני הקסם על הגב? איך אני יכול להמנע מראש מההזעה הזאת שגורמת לי להחליף 5 חולצות ביום?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בלי להשמע גזעני אבל מי שהולך עם גופיית סבא מתחת לחולצה רגילה הוא בד"כ ממגזר מסוים ולעיתים עדה מסוימת.

נ.ב אין פה שום כוונה לגזענות, אני שונא את כולם באותה המידה ;-)

• תוכן חדש...