Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה את הרכב המדובר, בספר הרכב רשום בשגרת הטיפולים החלפת "פילטר אוויר למיכל דלק".

מישהו יודע באיזה פילטר מדובר/היכן מותקן/מה תפקידו?

פורסם

יש לך שרטוט איפה זה מורכב? תמונה של החלק או מק"ט?

פורסם

חיפשתי שעות. מצאתי תמונות וסרטונים לדגמים אחרים של קיה. לריו מצאתי כמה פוסטים בפורומים בחו"ל אבל בלי תמונות או מקטי"ם.

פורסם

בכדי להחליף את הפילטר יש לפרק את הביטנה של הגלגל האחורי. הפילטר נמצא בחלק העליון.

ראה חלק מספר 6 בתמונה המצורפת.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, ראשית תודה רבה. האם החלק הנ"ל קיים גם בדגם עם מנוע הדיזל (1.5crdi)? פירקנו את הביטנה ולא מצאנו את הפילטר

פורסם

תתקשר למוסך של קיה וברר איתם את הסוגייה. בכול מקרה תצטרך לרכוש את הפילטר במחסן של קיה כי אין תחליפי.

פורסם
חבר קנה את הרכב המדובר, בספר הרכב רשום בשגרת הטיפולים החלפת "פילטר אוויר למיכל דלק".

מישהו יודע באיזה פילטר מדובר/היכן מותקן/מה תפקידו?

אני חושב שמדובר החלק שקיים רק לדגם בנזין ולכן לא רלוונטי אליך

פורסם
מרק, ראשית תודה רבה. האם החלק הנ"ל קיים גם בדגם עם מנוע הדיזל (1.5crdi)? פירקנו את הביטנה ולא מצאנו את הפילטר

אני חולם או יישן :-)

בהתחלה שאלת אם קיים פילטר ולאחר מכן איפה הוא נמצא וחפרת שעות באינטרנט בכדי למצוא את מיקום הפילטר ובסופו של דבר מתברר שאתה כבר פירקת את הביטנה ולא מצאת את הפילטר.

לא חבל על הזמן שלי ?

פורסם

מרק מה שמצאתי באינטרנט לא היה ברור . חלק דיברו על הפילטר שאתה העלית וחלק דיברו על פילטר קטן יותר איפשהו על מיכל הדלק עצמו. בגלל שפירקנו ולא מצאנו שאלתי, כדי לדעת אם אנחנו לא מחפשים סתם והפילטר לא קיים ברכב הזה. בכל אופן ממש לא התכוונתי לבזבז את זמנך היקר

• תוכן חדש...