Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס יד שניה כן או לא?

ofershaa
שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רק דגם 1.5 דיזל או 2000 גיר רציף

שאר הדגמים ממש לא שווים את זה. מנועים שלא מצליחים להזיז טוב את הרכב ואיבזור ברכבי הליסינג הוא פשוט בדיחה.

חפש את השירשור שלי ברכבים כללי..העלתי גם תמונות של הרכב עם האיבזור ועם מושבי בטיחות של ילדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שנתון? איזה מנוע וגיר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על דגם הדיזל, נסעתי שבועיים על כזו שכורה (מאוד מאוד נדיר בהשכרות..) וזה האוטו הכי טוב שהשכרתי, לא צוחק.

אמנם האיבזור לא משהו.. מערכת שמע בסיסית שנשמעת לא הכי טוב וזה בלשון המעטה, מזגן בסיסי עם 4 חלונות חשמל והשלט הזה שיש מאחורי ההגה לשליטה על המערכת (לא נוח בעליל לטעמי).

חוץ מהאבזור האוטו מעולה, נוח בנסיעה וחסכוני מאוד (1/15 בנסיעה משולבת עם נהיגה לא עדינה במיוחד..) גיר רובוטי כפול מצמד סגנון DSG חלק, האצות נחמדות מאוד ובכלל לא מזכיר את ה1.6 העגלתי מאוד..

נסה לחפש דיזל או 2.0 בחברות ההשכרה, קח את האוטו לכמה ימים שתרצה ותראה איך הוא, לדעתי זו הדרך הכי טובה.

בהצלחה :)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה אם הוא אמין יותר מבעבר ועומד בהקשר הזה כמו הקוריאני או יפני....

אני מחפש משפחתית מרווחת מאוד ואמינה

תגדיר אמין יותר מבעבר...

אמין יותר ממגאן דור 1?? אני מאמין שכן.

מנוע וגיר??? אלו בכלל של ניסאן ואמינותם כבר ידוע.

חשמל??? לא יודע..לדעתי הזמן יגיד אבל אל תשכח שהמון רכבים הם בכלל 1.6 ליסינג בעברם אז לך תדע מה עבר עליהם. 2000 מעולם לא היתה לליסינג ורק בפרטיות אז זה תלוי בבעלים שהיו להן.

מרווחת?? בהחלט שכן!!

יותר מ I30 .

יפנית אמינה??? לא יודע..אני קורה המון על ריקול שלהם. מצד אחד מודים שיש בעיות ומטפלים..מצד שני..זה אומר שהרכבים מיוצרים עם תקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז אני אנסח את השאלה שלי קצת שונה, אני מתלבט מאוד לגבי הרכישה ,חשבתי לקנות משפחתית אבל אין יותר מידי מרווחות , פלואנס או פוקוס זה נראה לי הכי מרווח שיש והפוקוס אנמי לא בטוח עד כמה היא מרווחת.

אז נשאלת השאלה אם בכלל לא לחפש משהו כמו מאזדה 6 אם אני כבר הולך למשפחתי מנוע 200 שאני יודע שפלאונס זה הדגם הטוב שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיר ומנוע של ניסאן קשקאי.

צריכת הדלק מעט יותר גבוהה מה1.6, אבל הרכב סוחב הרבה יותר טוב.

הגרסאות המומלצות הן ה2.0 והדיזל.

מהדיזל אפשר להפיק צריכות מדהימות, של 1:16 בעיר (עם מזגן ותנועה פקוקה), ומחוץ לעיר 1:23-1:24 (עם מזגן וכביש 6)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא רנו סניק? אין מרווח ממנה במחירים שלה, מאובזרת ונוחה למסיעה.

אם אני לא טועה , רק סניק III מקבלת מנוע 2000 וגיר רציף של ניסאן.

דורות קודמים עדיין היו AL4 למרות שגם שם מנוע ה 2000 דיי טוב.

אבל גם בסניק בכל הדורות מנוע ה 1.6 לא ממש מתאים לרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא רנו סניק? אין מרווח ממנה במחירים שלה, מאובזרת ונוחה למסיעה.

http://www.which.co.uk/news/2014/03/best-and-worst-people-carriers-for-owner-satisfaction-360759/

At the bottom of the owner satisfaction tables Renault scored a double whammy, with both the Scenic (1997-2003) and the Grand Scenic (2003-2009) scoring a meagre 61% apiece.Scenic drivers slated everything from visibility problems to pedals that are too close together, water leaks and repeated engine problems. Customer care from Renault also came in for criticism.One Scenic owner stated, ‘the unreliability of electric windows and locks has been a real let down, with one failure occurring every year including being locked out altogether, the boot lock failing, the windows freezing open and even needing complete computer re-programming.’

Other Scenic drivers complained about the poor ride quality, hard to replace headlamp bulbs and general squeaks and rattles

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...