Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Brabus E V12

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ,

לחייה הנ"ל , מבית Brabus , יש מנוע V12. המנוע הוא ה-V12 המוכר ממרצדס שעבר כמה שינויים (כגון הגדלת הנפח מ-5.5 ל-6.2) , וכעת הוא מספק 640 סוסים גרמניים רעבים (ב-5300 סל"ד) ו-102.6 קג"מ! ב-1750 סל"ד!.

גיר אוטומטי , 5 הילוכים. הנעה אחורית.

0 ל-100 ב-4.5 שניות.

מהירות מירבית , 320 קמ"ש.

חישוקי 19 אינץ' וצמיגים נמוכי חתך - 255/35 מקדימה ו-285/30 מאחורה.

בלמים מפלצתיים עם 12 בוכנות.

מחיר - 345K יורו.

58872.jpg

58874.jpg

58876.jpg

58878.jpg

59169.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?

צריך להוציא על זה רישיון בנפרד אני חושב. (או למי שיש רישיון על טנק, או לחילופין- מטוס)

לפעמים ילדים במושב האחורי, גורמים לתאונות...אבל לפעמים תאונות במושב האחורי, גורמות לילדים!!

פורסם

מכונית לרכרוכים עשירים ומפונקים, מי צריך כל כך הרבה כוח שיש תיבה אוטומטית?? והיא עוד עם 5 הילוכים....פשוט חובבנים.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
מכונית לרכרוכים עשירים ומפונקים, מי צריך כל כך הרבה כוח שיש תיבה אוטומטית?? והיא עוד עם 5 הילוכים....פשוט חובבנים.

כן .. מבאס משהו..

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה תמיד קם הילד שתמיד חושב שהוא יודע בדיוק מה אנשים רוצים...?

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

גיר אוטומטי , 5 הילוכים. הנעה אחורית.

מה ? לא הפכו אותה לקדמית עדיין ? :wink:

ועם כל הנתונים המשוגעים האלה, אני בטוח שהיא לא יותר מהנה לנהיגה מכל הוט-האצ' קטנה וזולה...

מה שכן, היא בטח פאקינג מהירה על האוטובאן :mmangel:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הסיבה פשוטה מאוד - מרצדס מתקינה באופן קבוע תיבות אוטומטיות במכוניות המאוד חזקות שלה (התיבות האוטומטיות שלה חזקות יותר מהידניות. יכול להיות שאין להם ידנית שיכולה לעמוד בעומס) אבל יותר מזה - במכונית כזאת פשוט לא צריך תיבה ידנית. בכל הילוך, בכל סל"ד, היא תספק תאוצה פשוט מטורפת. אני משוכנע שאפילו על כביש מפותל שנע במהירויות של בין 50 ל-150 קמ"ש, נניח, לא צריך לצאת במכונית הזאת מהילוך שלישי. לכן גם לא צריך יותר מחמישה הילוכים - אפילו עם חורי ענק בין ההילוכים הביצועים לא ייפגעו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסיבה פשוטה מאוד - מרצדס מתקינה באופן קבוע תיבות אוטומטיות במכוניות המאוד חזקות שלה (התיבות האוטומטיות שלה חזקות יותר מהידניות. יכול להיות שאין להם ידנית שיכולה לעמוד בעומס) אבל יותר מזה - במכונית כזאת פשוט לא צריך תיבה ידנית. בכל הילוך, בכל סל"ד, היא תספק תאוצה פשוט מטורפת. אני משוכנע שאפילו על כביש מפותל שנע במהירויות של בין 50 ל-150 קמ"ש, נניח, לא צריך לצאת במכונית הזאת מהילוך שלישי. לכן גם לא צריך יותר מחמישה הילוכים - אפילו עם חורי ענק בין ההילוכים הביצועים לא ייפגעו.

רוני

תודה לאל שמישהו תומך בחברת ענק שמייצרת מכוניות יוקרה מאז ומעולם

איך אפשר לזלזל בבראבוס?? זה חלום רק לנסוע בדבר הזה

אתם יכולים לתאר לעצמכם את הדבר הזה בכלל נוסע? "מכונית לעשירים מפונקים"

יותר נכון מכונת אונס גרמנית

מה שכן קצת יקרה :) אפשר להשיג דברים מאוד מעניינים במחירים האלה

פורסם
מה ? לא הפכו אותה לקדמית עדיין ? :wink:

ועם כל הנתונים המשוגעים האלה, אני בטוח שהיא לא יותר מהנה לנהיגה מכל הוט-האצ' קטנה וזולה...

מה שכן, היא בטח פאקינג מהירה על האוטובאן :mmangel:

ברור הרי כל 205 GTI 1.9 מושתלת עם דש בורד מתפרק הרבה יותר מהנה מהגרוטאה האוטומתית הזאת. איכסה איזה מכונית, יותר טוב היו עושים עוד איזה הוט האץ' מסריחה, כי הרי זה מה שהם רצו לא ?! ליצור מכונית מהנה לנהיגה אבל מה מהנה ב102 קקקקקקקק (סליחה נתקע לי)קג"מ ו640 כ"ס שמגיעים בכל שלב שאתה רק יכול לחלום עליו ובכלל מה זה 4.5 שניות מ0-100 חמוצים, כל 106 ראלי עם נהג לא רע עושה את זה בפחות...

מהנה ?! איפה אתם חיים זאת רק מרצדס.

דניאל, מזועזע.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

זה לא רק מרצדס

זה מכונית שעברה סדנאה

ואם תכניס אפילו את הרכב הכי משעמם בארץ הלאנטיס

אז גם היא תצא מיוחדת

שורה תחתונה כל רכב שעובר סדנאה הוא כבר מיזמן לא ''סתם'' רכב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

שיהיה מליון קג"מ, שלדה מטורפת, תקשורת טלפתית עם הנהג, אליפויות עולם ומה לא.

בעיני ולדעתי האישית, מרצדס מודרנית תמיד תייצג משהו מאוד ספציפי.

תגידו שאני גזען, תגידו שאני טיפש סנטימנטלי שמתעלם מעובדות, תגידו שלקלארקסון יש 5 כאלו וששומאכר מעדיף מרצדס על פרארי.

לא בשבילי. תודה. מה לעשות - ההתלהבות שלי מרכב זה או אחר אינה שכלתנית אלא הורמונלית.

אוקיי, זו אחלה מרצדס. אוכלת בלי מלח כל הוט האטצ' על האוטובהן ובנס הרים. סבבה אגזוזים - ותפעילו מונה בבקשה.

58872.jpg

פורסם

תגידו שאני גזען, תגידו שאני טיפש סנטימנטלי שמתעלם מעובדות, תגידו שלקלארקסון יש 5 כאלו וששומאכר מעדיף מרצדס על פרארי.

לא בשבילי. תודה. מה לעשות - ההתלהבות שלי מרכב זה או אחר אינה שכלתנית אלא הורמונלית.

אוקיי, זו אחלה מרצדס. אוכלת בלי מלח כל הוט האטצ' על האוטובהן ובנס הרים. סבבה אגזוזים - ותפעילו מונה בבקשה.

אישפוז , קרעת אותי! :lol:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה.

:mm_yeah:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...