Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Brabus E V12

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דניאל , פלטת שטות רצינית מאוד.

קפוץ לגרמניה ותראה..

לא ממה שאני יודע, האנשים שאני מכיר משם רואים את ב.מ.וו בערך כמו שפה רואים את הלאנטיס לא יותר.

אולי תבהיר לי את העיניין הזה. אני יודע שיש לך זיקה לגרמניה, חיכיתי לתשובה שלך.

2fst4me לא הבנתי שאמרת את זה על הפגאני, מה לעשות הת'רד על הברבוס. בכל מקרה אתה יכול להמשיך "לקרוע" אותי. אני דווקא נהנה לצחוק. :)

דניאל.

נ.ב.

אני מבקש לא לכנות את האנשים שאני מכיר שם בשמות כאלה ואחרים, תודה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ממה שאני יודע, האנשים שאני מכיר משם רואים את ב.מ.וו בערך כמו שפה רואים את הלאנטיס לא יותר.

אולי תבהיר לי את העיניין הזה. אני יודע שיש לך זיקה לגרמניה, חיכיתי לתשובה שלך.

ערב טוב ,

אוקיי ,

תדע שהגרמנים עם פטריוטי מאוד. הם משתדלים לקנות רק תוצרת מקומית.

זאת אחת מהסיבות שרואים די מעט רכבים קוריאניים/יפנים.. ורואים המון המון רכבים גרמניים.

הגרמנים אוהבים לנהוג , לכן הם נוסעים במכונית הנהיגה האולטימטיבית :wink:

מרצדס אף פעם לא נחשבה ל"מעל" במוו , דווקא אודי היא זו שנחשבת נחותה מהן במעט.

בכל מקרה , אני חושב שזאת אימרה שגויה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זאת אחת מהסיבות שרואים די מעט רכבים קוריאניים/יפנים.. ורואים המון המון רכבים גרמניים.

אני מאמין שיש כמה סיבות הרבה הרבה יותר מהותיות להעדיף סדרה 3 על יונדאי לנטרה ו-S-CLASS על דיהו סופר סלון.

לא?

:wink:

פורסם
אני מאמין שיש כמה סיבות הרבה הרבה יותר מהותיות להעדיף סדרה 3 על יונדאי לנטרה ו-S-CLASS על דיהו סופר סלון.

לא?

:wink:

:lol:

אישפוז , אתה צריך אישפוז - דחוף. :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ערב טוב ,

אוקיי ,

הגרמנים אוהבים לנהוג , לכן הם נוסעים במכונית הנהיגה האולטימטיבית :wink:

מרצדס אף פעם לא נחשבה ל"מעל" במוו , דווקא אודי היא זו שנחשבת נחותה מהן במעט.

בכל מקרה , אני חושב שזאת אימרה שגויה.

א. מסכים איתך 100% חוץ מץץ

ב. עדיין חקוק לי המשפט של מצמץ בראש: שלקוחות במוו ומרצדס מתחלפים (מה שסותר כימעט לגמרי את הויכוח שלכם לגבי מי יותר טובה) עם כל הקניה של מכונית, ואילו לקוחות אודי נישארים נאמנים

אודי אף פעם לא נחשבה לנחותה יותר

אפילו בארץ המיבחנים(תיקראו לזה מידגם מייצג או מה שאתם רוצים) המיבחנים בארץ מראים שה A8 יותר טובה מה-7 לגבי ה-S אני לא יודע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
א. מסכים איתך 100% חוץ מץץ

ב. עדיין חקוק לי המשפט של מצמץ בראש: שלקוחות במוו ומרצדס מתחלפים (מה שסותר כימעט לגמרי את הויכוח שלכם לגבי מי יותר טובה) עם כל הקניה של מכונית, ואילו לקוחות אודי נישארים נאמנים

אודי אף פעם לא נחשבה לנחותה יותר

אפילו בארץ המיבחנים(תיקראו לזה מידגם מייצג או מה שאתם רוצים) המיבחנים בארץ מראים שה A8 יותר טובה מה-7 לגבי ה-S אני לא יודע

ליאוניד , זה וויכוח שיכול להימשך עוד זמן רב , אז בוא נסיים אותו ככה.

אודי היא מכונית יוקרתית , אין ספק. צריך לזכור שאנחנו חיים בישראל ולא בגרמניה. בגרמניה , המצב שונה (הן מבחינה כלכלית והן מבחינה מוטורית וכו' וכו').

ע"פ ביקורי הרבים בגרמניה , אני יכול להעיד שרואים שם קצת פחות רכבי אודי.

בארץ "מחזיקים" מאוד מאודי , בגרמניה פחות. אצלנו אודי זאת מכונית עם קלאסה שמראה על מעמדך ועל עומק הכיס שלך.

בכל מקרה , שלושתן (אודי - במוו - מרצדס) יצרניות מכובדות מאוד , אין ספק בזה. הכל שאלה של דרישות הלקוח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לקראית פסק הדין בקהל מיתבקש לעמוד

פסק הדין: בית הדין הגבוה לצדק ב CF החליט לנעול את התיק וקבע לא ליפסוק לטובת אחד משלושת הצדדים

מהטענה שהוצגה כן ע''י כבוד הסניגור אוראל: לפי הנחת היסוד שכל אדם הוא רציונלי ולכן דעותיו הן שונות משאר האנשים, ולכן כל אדם בעל היכולות המתאימות מחפש לפי הנחה זו דברים אחרים במכונית היוקרה שלו,

ולכן להתווכח לגבי טיבה של מכונית זו או אחרת יהיה סתמי לחלוטין

בית המישפט קבע לא ליפסוק לטובת אף אחד מהצדדים ובלי אפשרות לעירעור (נקישה של פטיש)

עזבו אותכם יותר מידי שעות של פרקליטים והסניגור

אבל אפשר להגיד שהויכוח הזה ננעל

לכל אדם יש דרישות שלו ולפי זה הוא קונה את המכונית שלו, להמישך את הויכוח הזה יהיה כמו ללעוס גומי

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ליאוניד , זה וויכוח שיכול להימשך עוד זמן רב , אז בוא נסיים אותו ככה.

אודי היא מכונית יוקרתית , אין ספק. צריך לזכור שאנחנו חיים בישראל ולא בגרמניה. בגרמניה , המצב שונה (הן מבחינה כלכלית והן מבחינה מוטורית וכו' וכו').

ע"פ ביקורי הרבים בגרמניה , אני יכול להעיד שרואים שם קצת פחות רכבי אודי.

בארץ "מחזיקים" מאוד מאודי , בגרמניה פחות. אצלנו אודי זאת מכונית עם קלאסה שמראה על מעמדך ועל עומק הכיס שלך.

בכל מקרה , שלושתן (אודי - במוו - מרצדס) יצרניות מכובדות מאוד , אין ספק בזה. הכל שאלה של דרישות הלקוח.

זה וויכוח שיכול להמשך לנצח.

אף אחד לא יכול להגיד בוודאות מה נכון.

אלא אם כן לב לבייב יהיה ספונסר של הפורום ואז נוכל להשכיר את כל המכוניות המדוברות.

עד אז אני לא חושב שמישהו כאן יכול להיות מספיק קונקרטי (חוץ מגיא אולי :wink: אבל הוא אוהב את האודי).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

After about 2000 Km. in 33 hours on my 745 (long)

:-) , i might say, that the A8 is even better, i also own in israel, S Class, but the A8 is even better then her.

Here, Merc is the most popular car for rich people, but it's equal for BMW for prestige and Luxury, no one here thinks you worth less if you ride the 7 rather then S. But you see more S'S Then 7's.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

נתון כזה של מה רואים פחות ומה יותר יכול ללכת לשתי הכיוונים

החיובי: זה שהיא יקרה עבור המנהל הממוצע (במכוניות המנהלים הללו מה שאתה קונה כן שווה את הכסף) והוא לא יכול ליקנות אותה, ורק בעלי היכולת המועטים יכולים ליקנות אותה

השלילי: פשוט לא אוהבים את המכונית אז לא קונים אותה

מה שאני מנסה להגיד כאן זה שאי אפשר להחליט לפי הכמות שרואים אותה על הכביש

אז שוב זה יהיה סתמי להחליט עפ''י איך שרואים

• תוכן חדש...