Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני עכשיו מתלבט אם כדי לרכוש רכב מליסינג פרטי, העסקה היא כזאת:

לבחירתי אחד מ-3 הרכבים הבאים (הבחירה יותר גדולה אבל צמצמתי לדגמים האלה שמתאימים לי):

- מיצובישי לנסר 1.5 2010

- פורד פוקוס 1.6 2010

- פורד פוקוס סטיישן 1.6 2010

העסקה כוללת מקדמה: 4500

תשלום חודשי קבוע: 1690~1600 ש''ח ל-24 חודשים

בסוף לבחירתי אם להחליף לרכב חדש, להחזיר את הרכב או לקנות אותו במחירון -30%.

התשלום כולל:

ביטוח חובה+מקיף

אגרת רישוי

אחריות מלאה של 12 חודש על הרכב

החלפת מצבר + צמיגים פעם אחת.

אין אגרת יציאה - ז''א אני יכול לצאת מתי שאני רוצה, או להחליף לרכב אחר

במידה ולא אהבתי את שלי (המחיר קבוע לכל הרכבים).

על אחריותי דלק וטיפולים תקופתיים.

אני לא בטוח כרגע אם ארצה לרכוש את הרכב בעתיד.

יש כאן 2 שאלות נפרדות, הראשונה היא על עסקת הליסינג, והשנייה על השוואה בין הרכבים שציינתי.

תודה.

פורסם

1. המחיר בעסקת הליסינג מגלם (פחות או יותר) את העלות השוטפת של הרכב בתקופה שהוא אצלך, ולכן (לדעתי) מהבחינה הכספית זה בסדר.

2. מכיוון שמדובר ברכב משומש מליסינג (משלמה סיסקט?) השוני במצב הרכב הנתון בתחילת התקופה בין רכב לרכב יכול להיות משמעותי - לכן בדוק אלו כלי רכב ספיציפיים יש להם להציע מכל דגם ותכניס את זה למשוואה שלך.

אישית, לו כל כלי הרכב באותו מצב הייתי לוקח את הלנסר כי היא יותר זריזה וחסכונית מהפוקוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה יותר יקר מלהחזיק רכב באופן פרטי מאותו שנתון.

לטעמי יותר משתלם לרכוש רכב דומה מליסינג ואז חלק מהחברות גם נותנות אחריות מלאה על הרכב (לפעמים אפילו לשנתיים) וגם מאפשרות פריסת תשלומים נוחה ובסופו של יום תוכל לחסוך להערכתי כ-5K ש"ח לשנה לפחות.

פורסם

נכון , מדובר בשלומו.

גם ע''פ חישוב שלי זה יוצא קצת יקר, אבל ההתרון שאני רואה זה החוסר מחוייבות לחוזה או לרכב מסויים.

ואם אני לא חושב שהוא טוב, אני תמיד יכול להחליף ברכב אחר מאותו הדגם.

• תוכן חדש...