Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות צנרת של הבניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך יעוץ מחברי הפורום,

סבתא שלי גרה בביניין ישן, שנות ה60-70.

היא גרה קומה ראשונה מתוך 3,בתוך הבית בחדר שירות עובר לה צינור של גו׳רה. ( כל מה שיורד מהשירותים של 2 הקומות מעל).

הדירות מעלייה מושכרות, ומה שבא ליד עובר דרך השירותים.( מוצרי היגיינה של נשים וכ'ו).

מה שגורם לסתימות של הביוב. הבעיה שהביוב נימצא מיתחתן לחלון חדר השינה של סבתא שלי. אני לא צריך לתאר לכם את הסירחון שהולך שם, יותר מיזה אני יגיד שכבר עולה לשירותים אצלנו בדירה מה שלא מצליח לכנס לביוב,

אם השכנים אין מה לדבר, עירייה זה לא בעיה שלה,

איך היתם ממליצים לי ליפעול, אני בתור נכד, אני יודע שאם אני לא יפעיל קצת ״ שרירים״ לא יזוז כלום והכל ישאר ככה.

בעלי הדירות לא מעניין אותם הרבה, איך אפשר לפתור את זה בלי לצאת בעוד מצער מיותר.

תודה רבה ושבוע ניפלא.

פורסם

גש להתייעץ באגודה לתרבות הדיור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה רוצה לעשות שרירם ויש פתח ביקורת לביוב אצלכם בקומה אני הייתי פותח אותו סותם עם שק יוטה או משהו בסגנון ואז החרא יצוף אצלהם.

פורסם

בדיוק בגלל זה התקנות המעודכנות של הל"ת קובעות שלקומה הראשונה צ"ל קו נפרד עד השוחה הראשונה.

בשנות ה70 זה עוד לא היה כך (אולי האנשים אז היו יותר תרבותיים, לא יודע).

בכל מקרה, מאחר שאמרת שגם השוחה קרובה, בהוצאה לא גדולה מידי, אתה יכול לסדר קו נפרד שכזה.

כלומר, לנתק את החיבור של סבתא מהקו של הבניין, ולחסום את המוצא בקומה שלכם.

אח"כ, להוריד צינור 4" חדש במקביל לישן עד לחיבור לשוחה, שישפך לצד החיבור המקורי (לא מחובר אליו)

לגבי צינור אוויר כלפי מעלה, אתה יכול לרדת ל2" (ואל תגלה לנהג לילה, הוא יגיד לך שזה לא תקני :))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו שאמרו לפניי.

לנטרל את יציאה אצלכם. ואז סתימות / בעיות / ריחות זה בעיה שלהם.

במידה וזה ממשיך. ביציאה של המנול שלהם. להתקין רשת. זה יגרום לסתימה שתצוף אצלהם.

ואז הם יתחילו להציק לבעל הבית שלהם. לטפל בבעיות ביוב

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...