Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שלמישהו כאן יהיה רעיון יעיל: בבניין בו אני גר גנבו את מחשב ההשקיה, והגנן התקין מחשב חדש עם קופסת מתכת מסביבו שהיתה כל כך חלושה שמכה קטנה פרקה אותה. כיון שמיקום מערכת ההשקיה הוא ליד גדר האבן המקיפה את הבניין, חשבתי לקנות קופסת מתכת מאסיבית עם מנעול רב בריח, ולהחביא את המחשב בתוכה.

אז נכון שתמיד אפשר לשבור את הגדר ולעקור את המחשב, אבל אני רוצה שזה יהיה מספיק חזק כדי שגנב פוטנציאלי יצטרך להזיע הרבה - ואולי פשוט יעבור לבניין ליד.

פורסם

חפש בחנויות שמוכרות מנעולים וכספות. אבל מקסימום תמיד אפשר לקפוץ למסגר ולבקש הצעת מחיר למה שאתה בדיוק מחפש.

פורסם

כספת של 300 שקל.

חור בשני הצדדים וחיבור לקיר עם ברגים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לצערי אין אפשרות להעביר ללובי.

כספת של 300 שקל.

חור בשני הצדדים וחיבור לקיר עם ברגים.

איפה משיגים כספת כזו?

פורסם

הומו סנטר / איכס קנה ובנה. ועוד.

לחפש כספת מכנית (לא דיגיטלית ) היא פחות אמינה.

או ללכת למסגר שייצר ארון עם סגירה של טבעות למנעול תליה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אין אפשרות הפיתרון האידאלי זה קופסת מתכת מגובעת בבטון או לחילופין לא להתקין חדש למשך כמה חודשים כדי שאותו הגנב (וזה אותו אחד) יחשוב שהתייאשתם.

אני בכלל חושד שאם זה משהו שחוזר על עצמו אז הגנן שלם או אחד השכנים מעורב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקי - הפתרון: מסגר שיכין קופסה וקיבוע לה לגדר.

עכשיו השאלה היא איפה מוצאים מסגר שיכין קופסה כזו באזור השרון.

פורסם

בכל איזור תעשיה יש מסגריות.

תכין סקיצה עם מידות ואילוצים, ותתחיל לטייל.

מתחדשת*

פורסם

אני לא יודע מה הגודל על הקופסא שאתה צריך ואיזה חוטים/צינורות צריכים לצאת ממחשב השקייה.

אבל אולי אפשר להתאים איזה קופה לכסף שתתלבש על המחשב:

http://www.best-shop.co.il/r_pro.asp?id=219

או כספת עם חורים בצד:

http://www.best-shop.co.il/r_pro.asp?id=201

בכל מקרה מצורפים שם מחירים שתדע בערך כמה זה עולה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אוקי - הפתרון: מסגר שיכין קופסה וקיבוע לה לגדר.

עכשיו השאלה היא איפה מוצאים מסגר שיכין קופסה כזו באזור השרון.

באיזה עיר אתה גר?

בעיקרון בכל אזור תעשייה יש איזו מסגרייה שמסולת לעשות לך את העבודה.

פורסם

אצלי המחשב יושב בבית ומחובר בחוטים (ארוכים) לברזים. אין בעייה לחבר חוט ארוך ויש מצב שמיקום המחשב מחדש בתוך הבית יהיה הפתרון הזול והקל עבורך.

:turn-l:
  • תוכן חדש...