Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לפני כמה חודשים רשמתי את אחותי לקורס פסיכומטרי בחברת "סמארט". המורה שלהם הודיע להם שהחברה פשטה את הרגל, שהוא לא קיבל משכורת כבר חודשיים, ושהקורס הופסק באמצע. נותרו לי עדיין שני תשלומים שאני אמור לשלם להם בסך של אלפיים שקלים. מה לעשות?

האם זה חוקי ונכון מבחינתי לבטל דרך חברת האשראי את התשלומים שעתידים לרדת? האם כדאי להיאבק על הכסף שכבר שילמתי להם, או שזו מלחמה בתחנות רוח?

ניסיתי להתקשר לחברה, אבל איך קול ואין עונה כבר מספר ימים. לא אכפת לי מהכסף שכבר שילמתי. אולם, אם הדבר חוקי, אשמח לבטל את התשלומים ש"אמורים לרדת" בקרוב (כל ראשון לחודש).

תודה למייעצים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

צור קשר עם חברת האשראי ובקש לבטל את התשלומים בטענה של

"כשל תמורה צפוי".

החזר תשלומים זה כבר עניין מסובך יותר, במקרה שהחברה פושטת רגל. למיטב הבנתי, לעובדי החברה שלא קיבלו את שכרם יש קדימות על נושים אחרים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4502691,00.html

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

תודה רבה. אני מודע לכך שהחזרת החוב זה עניין מורכב. קרובת משפחה שלי פוטרה מחברה גדולה (כמו כל העובדים. החברה פשטה רגל.) לפני שנתיים, ועדיין לא קיבלה פיצויים.

להערכתך, אני לא אחטוף אחר כך תביעה על הסכום הנותר (אלפיים שקלים) מהחברה הזו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אני מסתכל על מה שאני עצמי הייתי עושה אם הייתי במצב דומה.

סביר להניח שהייתי מבטל את התשלומים ...

אתה לא תראה את הכסף שלך בזמן הקרוב, תהיה בטוח

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

למה עשית את זה לעצמך ?! הרי בזמנו שאלת אותי על זה .

תבטל בלי לחשוב פעמיים ואל תפחד מתביעה .

תראה את החתימה שלי ותגיד יפה שלום לשאר הכסף , גם אני השלמתי עם זה שאת הכסף אני לא אראה אבל עשיתי מספיק רעש בתקשורת כך שיש לי חלק בהפלת החברה הנבזית הזאת ואני שמח על כך .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

קורס הופסק באמצע? הפרה של החוזה,

תפסיק מיד את התשלומים בלי לפחד מאף אחד.

תשמור על תיעודים למיניהם בשביל העתיד וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברת האשראי הסכימה לבטל את התשלומים, אך לפני כן הם הבטיחו שיתקשר היום נציג משפטי בכדי להסביר את כל ההשלכות. לאחר מכן, יבוטלו התשלומים הנותרים. תודה לכל העוזרים, אני מעריך את זה מאוד.

• תוכן חדש...