Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד T 1925 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בימים אלו שחררתי מהמכס "פורד T 1925 רודסטר"

הרכב במצב נסיעה

האם משהו יכול להנחות אותי בנושא רישוי ישראלי, קבלתי מהמכס את טופס ההפנייה וברשותי רשיון הרכב המקורי מארה"ב

תודה שלמה

תמונת כלליות לבחירה ומחיקה 031.jpg

פורסם
שלום לכולם

בימים אלו שחררתי מהמכס "פורד T 1925 רודסטר"

הרכב במצב נסיעה

האם משהו יכול להנחות אותי בנושא רישוי ישראלי, קבלתי מהמכס את טופס ההפנייה וברשותי רשיון הרכב המקורי מארה"ב

תודה שלמה

שלמה שלום

תתחדש וכל הכבוד על ייבוא של רכב מיוחד כזה

אתה צריך לגשת משרד הרישוי לקבלת טפסים לרישום הרכב,משם למוסך לשם בדיקה ויישור קו במידת הצורך

ומשם למכון רישוי לבדיקה ורישום ראשוני

בהצלחה

גל

פורסם

אני מציע לך לפנות לחבר מועדון החמש איציק קובל. איציק ייבא דודג' 1921, גם לו מעצורים אחוריים בלבד, אין מאותתים או אורות בלימה וכו'. אבל איציק הצליח לקבל רישוי למכונית, כי החוק דורש שמכונית אספנות כזו תתאים למפרט שלה ולא יותר.

אני חושב שפרטים מלאים תקבל ממנו.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
רכב יפיפה ,תתחדש אבל אני לא בטוח שהרכב הנ"ל יקבל רשוי בארץ.

ערן, לפורד שלך יש רישוי?

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
ואיי צריך לחמם דיסק ורתכת חתיכה הוט רוד אפשר לעשות מיזה

רק לחבר את הגלגלים למנוע של הדיסק וכבר הפכת את ה T לטורבו T

שלמה דן גדרון

פורסם
רכב יפיפה ,תתחדש אבל אני לא בטוח שהרכב הנ"ל יקבל רשוי בארץ.

אז ככה באו נעשה סדר ,איציק קובל זה דודג גיר רגיל בריצפה מערכת בלמים יחסית סבירה

הרכב הנ"ל ללא ברקסים בכלל יש תופים מאחורה שמשמשים כהנד ברקס בלבד ואין להם כל קשר לבלימה של הרכב .

מה שבולם את הרכב זאת רצועה שנמצאת בגיר וברגע שלחוצים על הברקס היא נלחצת על הגיר וכך בולמת את הרכב.

הרכב הנ"ל עבר שינוי מבנה ולא מגיע ככה במקור

ברכב הנ"ל צריך להיות אומן בכדי לנהוג בו הכל הפוך לחלוטין ולכן אין סיכוי אפילו קטן שיוכל להכנס לארץ !!!

אלה אם כן יוצהר שהוא לתצוגה בלבד!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
אז ככה באו נעשה סדר ,איציק קובל זה דודג גיר רגיל בריצפה מערכת בלמים יחסית סבירה

הרכב הנ"ל ללא ברקסים בכלל יש תופים מאחורה שמשמשים כהנד ברקס בלבד ואין להם כל קשר לבלימה של הרכב .

מה שבולם את הרכב זאת רצועה שנמצאת בגיר וברגע שלחוצים על הברקס היא נלחצת על הגיר וכך בולמת את הרכב.

הרכב הנ"ל עבר שינוי מבנה ולא מגיע ככה במקור

ברכב הנ"ל צריך להיות אומן בכדי לנהוג בו הכל הפוך לחלוטין ולכן אין סיכוי אפילו קטן שיוכל להכנס לארץ !!!

אלה אם כן יוצהר שהוא לתצוגה בלבד!

שלום לכולם

יש לכם טעות, לרכב הנ"ל יש מלבד בלם היד גם פדל ובלם רגלי, כמו כן יש לו פדל לקלטץ וכן פדל נוסף להילוך אחורי.

הרכב נמצא כבר בידי בחיפה ולא הייתה כל בעיה עם משרד התחבורה או הגבלה לסווג אותו לתצוגה בלבד,

התבקשתי לספק אישור מוסך, משרד התחבורה קיבל, ואושר לכניסה לישראל ללא כל מגבלות.

נמסרה לי תעודה שאיתה אני אמור לגשת למשרד הרישוי לצורך קבלת רישוי ישראלי, ושאלתי היית רק מה התהליך.

מודה לכולם על העזרה

שלמה , חיפה

אגב, בכוונתי להציג את הרכב בתצוגה הקרובה בלטרון

פורסם

ערן שלום

לעניות דעתי אתה טועה, בדוק בספרות המקורית של פורד (פורד T 1925) בידי נמצא הספר המקורי

הרכב אותנטי לחלוטין! לא בוצע בו כל שינוי מבנה, והוא נבחן על ידי מומחי פורד על פי הנתונים והשרטוטים של חברת פורד לפני שהובא לארץ

משרד התחבורה אישר אותו ליבוא בתוך 3 ימי עבודה, והשחרור מהמכס היה בתוך יום! באשדוד.

מה שאומר שאם עושים עבודת הכנה מדוייקת ,אין עיכובים בתהליך

בברכה

,למרות שאני צעיר מאד באתר ובפורום, מעט נסיון בעסקי יבוא מכל העולם יש לי ואשמח לשתף אחרים בידע שלי

שלמה

פורסם (נערך)

ראשית, קרא כאן:

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1314089

לא נראה לי שאתה צריך לעשות משהו מיוחד, פרט מלהביא אישור מוסך לרכב מיושן.

פרט לכך, שלח הודעה פרטית לחבר הפורום KOBI-K.

ולבסוף, זה היה רק אחד. לא "יש לכם טעות".

עריכה אחרונה על ידי lulisa

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תוכן חדש...