Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

ברכב אצלי (מודל 2012) כל החלונות החשמליים יורדים ועולים אוטו' בלחיציה קצרה אחת ( כל חלון בניפרד כמובן כאשר לוחצים על כפתור הפעולה שלו ).

היום משום מה החלון האחרי שמאל לא עולה ולא יורד בלחיציה אחת קצרה , אלא בלחיצה ארוכה ועוצר מתי שמפסיקים כמו חלון חשמלי רגיל.

הקטע הוא שאיבדתי את האוטומט בו.

השאלה שלי היא אם זה משהוא שאפשר לתקן ( או לתכנת בבית ) או שאני צריך לגשת למוסך. יכול להיות אולי שהגומיות מסביב מפריעות לו וגורמות לאוטומט לעצור ?

תודה לעונים.

שבת שלום .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

טוב אחרי שאף אחד לא ענה לי מצאתי את הפיתרון לבד.

מורידים החלון עד למטה וממשיכים ללחוץ 5 שניות ואז מעלים החלון עד למעלה ושוב משאירים לחוץ 5 שניות ואז האוטומט חוזר .

שבוע טוב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...