Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע אתה לא נוסע (120 כביש 6)

אנחנו מאחרים (יצאנו באיחור של שעה)

למה אתה נוסע אחריו תן גז (פספסתי את היציאה)

תיזהר מה אתה עושה כמעט נכנסת בו (הוא כמעט נכנס בי)

ועוד!

האם אני היחיד שלא מסוגל לעכל הערות על הנהיגה שלי בזמן שאני נוהג? האם אני היחיד שמעדיף לנסוע אחרי רכב במהירות סבירה כמו 120 קמ"ש בכביש 6 במקום להאיץ ולבלום ולזגזג בין הנתיבים? האם אני היחיד שלא עוקף אם אני רואה רחוק תנועה צפופה? האם אני היחיד שמדי פעם עושה מהלכים שמרגישים מסוכנים אך מתונים ומחושבים? האם אני היחיד שמעדיף לנהוג לבד?

לחיוב: פששששש.. תשמע.. מי שקונה את הרכב שלך..

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה פשוט צריך להרגיל את הנוסעים שלא יעירו לך,כשאני נוסע עם עוד אנשים אני לא מקבל הערות,למי שיש בעיה שיסע עם הרכב שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אותם אנשים ממשיכים לנסוע איתך אחרי כל ההערות, כנראה שלא הפחדת אותם מספיק.

זה מזכיר לי שבצבא הייתי בקורס יומיות לשבועיים בבסיס די קרוב לבית (שמשון), אז הייתי מגיע ברכב של אמא שלי (סוזוקי איגניס).

פעם אחת שניים מהבסיס הציקו לי שאקפיץ אותם לקריות, עשיתי להם רכבת הרים בירידה מהבסיס לכביש. שניהם ביקשו לרדת בצומת 5 דקות אחרי :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נוסע על 120? תן גז? תזדזרז? ואחכ אתה גם כמעט נכנסת במישהו... ברור. הייתי שולח אותם. אני גם לא הייתי מקבל הערות כאלה.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

אני לגמרי איתך בעניין הזה!

הכי מרגיז לנסוע עם אמא.

לאמא שלי אין רישיון, והיא מפחדת מהכביש.

אני נוסע במהירות איטית(40-50), ו- 100-150 מטר ממני מישהו חוצה את הכביש, אמא שלי ישר נלחצת "תיזהר!!!!!"

במהירות הזאת הוא יסיים לחצות את הכביש לפני שאני אגיע אליו, גם אם אני לא אאט בכלל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם (נערך)
תיזהר מה אתה עושה כמעט נכנסת בו (הוא כמעט נכנס בי)

אלו מבין פליטות הפה המועטות שיכולות להביא לי ת'חפפע.

היה לי את זה עם אבי בזמנו - בחלק מהפעמים הוא היה מגיב מילולית (תזהר!!), בחלק אחר הוא היה פשוט לוקח אוויר בהפגנתיות בכדי לגרום לי להבין שהוא חושש, שזה בכלל היה מרתיח אותי, כשבפועל אני במרחק הרבה יותר מסביר מהרכב/רוכב שלפני, אבל הוא... הוא. :x

מה שכן, נחוור לי לגלות שאני דוגל בהיגוי די אגריסיבי, ולחבר'ה שיושבים מאחור זה עושה קצת מחלת ים. למה הכוונה? כשאני יוצא מפניה אני שובר למרכז ולא ממרכז את ההגה בהדרגה. אני, כנהג, לא ממש מרגיש או שם לב לזה וזה מרגיש לי די טבעי ואפילו מתבקש.

מה שאני, כנוסע, לא יכול לסבול הוא נהגים שנותנים גז ועוזבים (במהירויות שיוט), וחוזר חלילה ; זה מחרפן ברכב פרטי, ופי כמה כשאתה נוסע באוטובוס. כשהייתי מבחין בנהג הזה, הייתי פשוט ממתין לאוטובוס הבא.

אם מזדמן לי לנהוג ברכב של מישהו אחר, שיעיר כמה שבא לו. אין מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

פסיכולוגית, כשאתה יושב בתור נוסע ולא בתור הנהג הנסיעה מפחידה הרבה יותר כי היא לא בשליטתך, אין מה לעשות, הנוסע לא מרגיש את הרכב כמו הנהג.

לגבי התגובה הראשונה, סע בקצב שלך, תסביר לנוסעים שלך שאתה נוסע בקצב הזה כי הוא מתאים לתנאי הדרך (אתה נוסע במהירות שהיא בסדר גמור לכביש שש, אם היית אומר שאתה נוסע קבוע 80 הייתי אומר שמשהו לא בסדר במהירות שלך).

לגבי האיחורים, אני מציע לך להודיע להם מראש שיעמדו בזמנים ושאתה לא מתכוון "לחפות" עליהם בזמנים בנהיגה פרועה.

לצערי רוב עם ישראל ממהר בכביש יתר על המידה ונוהג פשוט בפראות, על הכביש המהיר נהג לנהג זאב ואני רואה יומיום תמרונים מסוכנים ומטומטמים מתבצעים ע"י הרבה מאוד נהגים שחושבים שמטרתם על הכביש היא לעקוף בכל מחיר.

או בקיצור, תמשיך לנהוג כמו בן אדם ואל תתייחס לנוסעים שרוצים להשפיע על ההתנהגות שלך בכביש לרעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לצערי רוב עם ישראל ממהר בכביש יתר על המידה ונוהג פשוט בפראות, על הכביש המהיר נהג לנהג זאב ואני רואה יומיום תמרונים מסוכנים ומטומטמים מתבצעים ע"י הרבה מאוד נהגים שחושבים שמטרתם על הכביש היא לעקוף בכל מחיר.

.

לא מסכים, דווקא רוב הנהגים נוהגים כמו עגלות ומפריעים לתנועה (רובן כמובן נוסעים בנתיב הלא נכון).

מעבר לזה אצלי הנוסעים לא מעירים לי, הם לא יודעים מה קורה, כי הם רוב הזמן עם עיניים עצמונות :twisted:

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

גם אצלי הנוסעים היו מתלוננים הרבה, התקנתי מערכת ומאז אני לא שומע אותם :wink:

וברצינות את רוב הנוסעים כבר הרגלתי לנהיגה שלי ואף לא מעיר שום דבר, היחידה שעדיין מעירה זאת אמא כשהיא נוסעת איתי באוטו שלי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

עוד פנינים של נוסעים

*תנמיך את המוזיקה כואב לי הראש

*בואנה הרכב לא סוחב

*תנקה פה מידי פעם

*לחליף לי שירים

*לשחק במזגן

*להשאיר חלונות פתוחים

וזה לא נגמר רק ברשימה הזאת

פורסם

אצלי אף אחד לא נוגע בשום דבר ברכב, אפילו בחלון, מי שרוצה משהו פונה אליי, שונא שאנשים מרגישים נוח מדי ומתחילים לשחק עם תריסים של המזגן או עם החלונות, ואז כשזה נשבר הם נותנים לך מבט אומלל כזה, ואתה מסוגל לירות בהם מעצבים כי יש לך רכב לא חדש שכבר קשה להשיג לו פלסטיקות וזאת סתם הוצאה כספית.

לגבי הערות של הנוסעים לגבי אופי הנהיגה, מי שלא מתאים לו שירד בתחנת האוטובוס הקרובה אני עושה לו טובה שאני מסיע אותו, והוא לא עושה לי טובה שהוא נוסע איתי. צריך להבין, נוסע הוא אורח אצלך ברכב ולא ההיפך, גם כשהורה מעיר זה בגלל שסגנון הנהיגה שלו שונה, אבי טוען שסגנון הנהיגה שלי לא מתאים לו, אין בעיה, הוא שייך לדור אחר, למערכת מוסכמות אחרת, ולהבנה אחרת של הכביש.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...