Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם אחת הערה של חברה מטומטמת (לשעבר) של אחד החברים העירה לי משהו על הנהיגה, אמרה לי משהו בסגנון ״תזהר!!! אתה נוסע כמו מטורף!!!״.

LOL, הזכרת לי עכשיו קטע לפני מספר שנים עם המאזדה 323 שלי לשער.

זה היה אחד החגים בלילה בתקופת הצבא והייתי בן 18, נסענו 2 רכבים מעפולה לכיוון המרכז, לא היו פקקים אבל גם לא היו חסרים רכבים על הכביש ואני נסעתי במהירות 120-140 קמ"ש וזגזגתי בין הנתיבים כדי שנגיע מהר (בזהירות כמובן). כולם ברכב שלי יושבים רגוע, לא מתפרעים אבל שומעים גם קצת מוזיקה. האטתי קצת את הקצב כדי שהרכב השני ישיג אותנו וברמזור הקרוב שעצרנו ביחד הבנות מהרכב השני צועקות "איך אתה נוסע?? אתה מטורף!!!". הקטע המוזר הוא שאני וכל הנוסעים שהיו איתי כולנו היינו בשוק ולא הבנו על מה כל המהומה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגדול מה שהכי מפריע זה אנשים ששמים רגליים על הדשבורד. את זה אני לא מוכן שיעשו באף אוטו שאני צריך לנהוג בו, בטח שלא בשלי.

לא לתת למישהו לכוון את הכיסא זו כבר התעללות. כנ"ל פתחי מזגן.

את אלה שבועטים בקונסולה של המזגן מאחורה צריך לזרוק מהאוטו באמצע הנסיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא לתת למישהו לכוון את הכיסא זו כבר התעללות. כנ"ל פתחי מזגן.

גם בנסיעה של 5 דקות? מתחיל לכוון את הכסא כאילו נוסעים לאילת.

Just daily

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה משנה? הכיסא לא נהרס מזה שמכוונים אותו. כל עוד לא עושים את זה עם לום ופטיש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איזה מזל שבמיאטה יש רק מקום לנוסע אחד :)

דגש על נוסע ולא נוסעת ;)

בכללי כל אחד שנכנס אלי לרכב יודע שיש לי חוקים -

1. לא נוגעים בפתחים של המזגן שמכוונים אלי. אני אכוון אותם איך שבא לי ושיתמודדו עם כל השאר.

2. לא מעירים לי בזמן נהיגה - אם יש לכם הצעה למסלול זריז יותר אני אשמח לשמוע אותה אבל זה צריך להיות מנוסח בצורה של הצעה (ולא, הצעה פולנית פאסיבית אגרסיבית לא נחשבת כהצעה)

3. אם לאחד הנוסעים יש בחילה, הדבר היחיד שהוא \ היא יכולים לומר זה "יש לי בחילה" - אני אבין את הרמז לבד.

4. גם לדלתות יש רגשות - לא טורקים.

5. אם יש לכם בעיה עם המוזיקה - שתקו. זה האוטו שלי ואני אקשיב למה שאני רוצה בזמן שאני נוהגת (אלא אם יש לכם הצעה שמתאימה לטעם המוזיקלי שלי).

6. מי שהורס לי משהו ברכב - לא ייכנס אליו יותר.

7. אני שומרת טינה.

פורסם

וואו, ואני חשבתי שאני מחמיר מדי ב"נהלי הרכב" שלי.

אצלי זה הרבה יותר פשוט:

1.רגליים רק על השטיחונים, לא על משענת היד, לא על הדשבורד, לא על המושב.

2.עברת את גיל 6? אל תאכל\תשתה בתוך הרכב.

3.לא מעשנים לי ברכב.

4.אם נתיב הנסיעה שלנו עובר בכביש מהיר ואתה רגיש מאוד לנסיעה מהירה- עדיף שתמצא טרמפ אחר (לעיתים אני נהנה ללחוץ בכביש המהיר אם התנאים מאפשרים זאת כמובן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מוזר,אצלי כול הסעיפים דומים,רק בסעיף 4 כשאני לוחץ בכביש מהיר אף אחד לא ממש מתרגש??..:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
וואו, ואני חשבתי שאני מחמיר מדי ב"נהלי הרכב" שלי.

אצלי זה הרבה יותר פשוט:

1.רגליים רק על השטיחונים, לא על משענת היד, לא על הדשבורד, לא על המושב.

2.עברת את גיל 6? אל תאכל\תשתה בתוך הרכב.

3.לא מעשנים לי ברכב.

4.אם נתיב הנסיעה שלנו עובר בכביש מהיר ואתה רגיש מאוד לנסיעה מהירה- עדיף שתמצא טרמפ אחר (לעיתים אני נהנה ללחוץ בכביש המהיר אם התנאים מאפשרים זאת כמובן).

שכחתי מהחוק הראשון שלך לחלוטין - לא הייתה לי בעיה עם זה מעולם, אף אחד כנראה לא ניסה.

אני עצמי מעשנת לפעמים באוטו אז זה ממש לא מפריע לי - יש לי שיטות אוורור מעולות.

אף אחד גם מעולם לא ניסה לאכול לי באוטו אז גם זה לא הפך לחוק ברזל.

מה שכן - בפעם היחידה בערך שהאוטו שלי הכיל 5 אנשים איזו בהמה הצליחה לשבור את המטריה האהובה עלי (איפה אני אמצא עכשיו מטריה איכותית בירוק זרחני?) אז כמות האנשים המוסעת ברכב תלויה ברמת הבהמיות שלהם.

הפעם היחידה שיהיה לי רכב מלא זה אם אני מוציאה את הצוות שלי לארוחת צהריים - והם תמיד מתנהגים יפה ברכב (נראה לי שהפחד ממני משתק אותם קצת :D )

פורסם
מוזר,אצלי כול הסעיפים דומים,רק בסעיף 4 כשאני לוחץ בכביש מהיר אף אחד לא ממש מתרגש??..:lol:

יש קצת הבדל בין ללחוץ עם רכב שמייצר 70 קג"מ לרכב שמייצר 10... ;)

פורסם

אני יודע,אני צוחק.:loco:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רגליים על הדשבורד? אני רוצה לראות מישהו\מישהי שמנסה,מבטיח שיתחרטו על כך עמוקות :)

לגבי הערות\צעקות - שייהנו בכיף שלהם,אני עסוק בכביש שקצת יותר מעניין משטויות של הנוסעים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פעם אחת הערה של חברה מטומטמת (לשעבר) של אחד החברים העירה לי משהו על הנהיגה, אמרה לי משהו בסגנון ״תזהר!!! אתה נוסע כמו מטורף!!!״.

http://9gag.tv/p/VEgyd/car-model-having-a-blast-in-a-badass-lamborghini

אולי נסעת ככה ? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

הבעיה העיקרית שלי עם חלק מהנוסעים היא שהם מפרשים שלא נכון טכניקות של נהיגה נכונה. הם לא מבינים למה אני נצמד לקו הצהוב, למה אני לא מנצל הזדמנויות-לכאורה לעקיפה (בכביש דו מסלולי או חד מסלולי), על התמקמות בכביש בעיקולים, על התמקמות בעצירה בסוף הטור, אפילו יצא לי שהעירו לי על עבודת הגה!

בדרך כלל אני לא מתרגש יותר מדי מהערות כגון אלו, כיון שהן נובעות מחוסר הבנה או, לחלופין, מכך שהנוסע לא מחובר לדרך באותה מידה כמו הנהג. כל מה שנותר לו להעיר הוא על דברים שנמצאים "מתחת לפנס" בלי לראות את ההשלכות שלהם בדרך. הוא רואה את עבודת הידיים על ההגה, הוא מרגיש את קצב הנסיעה, הוא רואה את המיקום בנתיב. אבל הוא לאו דווקא רואה את סדרת העיקולים שלקראתה אתה מכין את הידיים, את המהירות ואת מיקום המכונית על הכביש.

לגבי כללים שלי לנוסעים: כמובן שימוש באמצעי ריסון (חגורות, מושבים לילדים ומשענות ראש) ובוודאי ובוודאי איסור על הרמת רגליים, גם במושבים האחוריים, על השכבת מושב הנוסע מלפנים וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
למה אני לא מנצל הזדמנויות-לכאורה לעקיפה (בכביש דו מסלולי או חד מסלולי)

בדיוק! הם לא רואים את הרכב מאחוריך שאמנם רחוק ממך אבל מתקרב אליך במהירות לא חוקית.

Just daily

פורסם
את זה אני מסוגל להרגיש כבר החל מהנוסע הראשון.
כל כך .

אני לא סובל שיש איתי אנשים.

זה לא רק ההערות כמו זה שפתאום כל אחד נהיה ג'רמי קלרקסון ...

אני פשוט לא סובל את זה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...