Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו פוסט ענק שרק עכשיו אני מגיע אליו, ויכול לפרוק את הדברים שעל ליבי.

גם אני שונא שיושבים איתי באוטו אבל כמובן תלוי מי. חברים יודעים בדיוק שאסור להזיז פתחי מזגן, ולא לבצע שום פעולה שעלולה לסכן פלסטיקה פנימית.

ההורים שלי כבר לא מתערבים לי בנהיגה כי הם יודעים שאני מטורף, העירו בעבר היום חוסכים מעצמם את התלונות מצידי.

ועכשיו לבעיה....חמותי שתחיה מעירה על כל דבר, למה אתה נוסע מפה? וואי תעקוף אותו הוא איטי...אני מכירה דרך קיצור חבל שאתה מאריך את הדרך...למה אתה חונה רחוק? אנחנו צריכים ללכת יותר מידי ( ויש סיבה, אני לא מחנה ליד טרקטורים סמיטריילירים, או מכוניות משנות ה-2000 ומטה = מתכון בטוח לדפיקות דלת ונזקים). היום שבו חמותי הפסיקה להעיר לי היה היום שאישתי ילדה היינו צריכים לחזור אני גיסי וחמותי הביתה מבלינסון לתל-אביב. היא העירה לי למה לא חניתי בחניון של ה-50 שקל לשעה, ולמה אנחנו צריכים ללכת הרבה גם ככה אנחנו עייפים. פה עלה לי הסעיף כל הדרך הביתה הייתה בסגנון KEN BLOCK בגירסת סן פרנסיסקו. משם נאדה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

למזלי רוב מי שאני מסיע לא מעיר לי, פרט לאמא שלי שמכל פיפס קופצת שאני יכול להשתגע מעצבים! הזכירו כבר את זה, אסור ללחוץ טיפה יותר על הגז עם הורים, תאמינו לי!. מצד שני, כשאני נוסע במושב הנוסע ליד הנהג הרכב מרגיש יותר זריז "וחסר שליטה", אז כנראה זה מה שהם מרגישים.

לגבי חברים שמעירים, יש לי אחד כזה שבגלל שיש לי סופית אגזוז שנוגעת בפח ויש רעשים מאחורה אומר שהאוטו טרנטה. בגלל שאני מכבד אותו אני לא אומר לו תגיד תודה שאני מסיע אותך ותסתום את הפה, אבל הוא לא מבין במכוניות אז נסלח לו...

וכל מי שמתחיל לשחק עם השטויות שיש ברכב שנת 99 מקבל מיד הערות והוא מפסיק. לפעמים אני חושב שיש לאנשים OCD להתעסק עם חפצים.

פורסם (נערך)

אתה לא לבד חח

אני לא מוכן לקבל ביקורת על הנהיגה שלי מחברים שלי לדוגמא. (מאנשים אחרים עם יותר ניסיון אין לי בעיה כל עוד זה לא הערות שטוטיות).

מהחברים שלי אני לא מוכן לקבל ביקורת בגלל שאני הנהג הכי ותיק ונורמאלי מביניהם.

מה גם שיוצא שרק לי יש רכב ברוב הפעמים (אבל אנחנו מתקזזים בבילויים לדוגמא).

הגענו למצב שלא מדברים על העניינים האלה אם זה לא נהיגה נסבלת או מסוכנת.

לגבי ליסוע מהר יותר, זה משהו שאני יכול להשתגע כי ברוב הפעמים אני הדייקן שמגיע בדיוק ומחכה לכולם.

לגבי פנים הרכב חברים שלי כבר יודעים שלא משחקים ברכב שלי בכלום, וגם שאני משתגע אם מנקים את האדים בחלון עם האצבעות.

הרכב בן 19 אם משחקים קצת יותר מידי הוא עלול להתפרק.

בנסיעות ארוכות אני מעדיף לנהוג לבד ברכב, בלי נוסעים.

שם מוזיקה טובה בפול ווליום, לא חושב על כלום, סוג של ניקוי לראש, אני רק מחכה לנסיעות לבד בשעות של אמצע הלילה, רק אני על הכביש, ההרגשה הכי טובה שיש לי מנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
והכי מקומם זה שהמעירים הם בדרך כלל אותם אנשים שלא מבינים כלום בתחום הרכב.

אויש, כל כך !!! תמיד מי שהכי הרבה ידפוק לך הערות יהיה זה שבכלל לא טרח להוציא רשיון!

וכל מי שמתחיל לשחק עם השטויות שיש ברכב שנת 99 מקבל מיד הערות והוא מפסיק. לפעמים אני חושב שיש לאנשים OCD להתעסק עם חפצים.

יש כאלה שפשוט חייבים לגעת בכל דבר.

זה מעצבן! :-$

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני מרגיש הכי חופשי ברכב שלי,ושומר לעצמי את הזכות להגיב,להעיר ולהתייחס איך שבא לי אל הנוסעים שלי (חוץ מההורים ומשפחה).

מי שלא רוצה שפשוט לא ייסע איתי...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מי שרוצה לבוא - סבבה, לפי החוקים שלי, לא לפי החוקים שלך.

מי שיש לו הערות - מוזמן לרדת בתחנת האוטובוס הקרובה וגם זה כי אני עושה לו טובה ונחמד, ולא רוצה להוריד אותו סתם באמצע שום מקום.

פעם אחרונה כשמישהו נסע איתי מהבסיס והעיר לי למה אני לא עוקף, הצעתי לו לרדת בתחנת האוטובוס הקרובה. כמובן שהבחור השתתק כמו דג. ואז בחור אחר החליט שהוא פותח את הפה. אנשים חושבים שהם לא יודע מה, אז שאלתי אותם "אולי אתם רוצים לנהוג במקומי?" :evil:

היחידים שיכולים להעיר לי באמת, וגם זה רק על דברים קריטיים זה ההורים שלי וחברים ממש טובים שבאמת אכפת להם ממני או משהו, ולא חברים שיגידו לי "אני על הכביש הזה הייתי נוסע 140 קמ"ש ולא 110 קמ"ש" או דברים כאלה. תגיד תודה שאתה נוסע איתי ברכב ולא באוטובוס ושב בשקט.

לאנשים יש עוד את החוצפה לבוא איתך, לא להשתתף בעלויות של הדלק וגם לבוא בטענות ובדרישות!

היום איזה אחד התעצבן עליי למה אני לא לוקח 4 אנשים במושב האחורי. הלו? לקליאו גם ככה קשה עם 1+4, אתה גם רוצה שאני אגרום לרכב לא לסחוב, גם אעשה עבירה סופר חמורה, גם אסכן את עצמי ואת הרישיון שלי, גם את האנשים שאיתי באוטו? מה נראה לאנשים?

באמת שאני הכי נהנה לנסוע למרכז נניח, לבד. בשקט, בלי אף אחד, בלי שאף אחד מעיר לי. זה נותן לי שקט. רק אני ברכב, עם המוזיקה שלי והוויז ברקע.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מבקש - "כפתרת נפוצה", ואני נמנה על החבר'ה האלה. אני פשוט חייב ללחוץ על כפתורים. ;)

פורסם

היום איזה אחד התעצבן עליי למה אני לא לוקח 4 אנשים במושב האחורי. הלו? לקליאו גם ככה קשה עם 1+4, אתה גם רוצה שאני אגרום לרכב לא לסחוב, גם אעשה עבירה סופר חמורה, גם אסכן את עצמי ואת הרישיון שלי, גם את האנשים שאיתי באוטו? מה נראה לאנשים? כמה חכמים כאלה שמעתי כבר,פשוט מצפצף עליהם.

באמת שאני הכי נהנה לנסוע למרכז נניח, לבד. בשקט, בלי אף אחד, בלי שאף אחד מעיר לי. זה נותן לי שקט. רק אני ברכב, עם המוזיקה שלי והוויז ברקע.

זה הכי כיף שיש...ואני מבין שאתה לוקח אנשים בכניסה לבסיס או משהו?

.....

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
.....

כן, זה חברים מהבסיס.

יש את האלה "אתה יכול להשתלב בצומת", למה, אני שאלתי אותך?

אנשים מעצבנים! ילדים בני 19-20, בלי רישיון או ניסיון ששואף לאפס, משגעים את השכל. (אני לא בא להתלהב, אבל בשנתיים האחרונות נהגתי ברכב שלי כבר כמעט 34 אלף ק"מ, וברכבים אחרים גם נהגתי, קרוב ל40 אלף ק"מ בשנתיים האחרונות, ככה שאין הרבה חבר'ה בגיל שלי שיש להם מספיק ניסיון ווותק).

גם את אלה שמשחקים בכל מיני דברים אני שונא. יש את אלו שטורקים דלתות בהגזמה, מביאים לי עצבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

פתחת נושא רגיש, דלתות.

אני לא מבין את ההגיון לפתוח ולסגור דלתות בפרעות, כאילו מדובר בבנאדם עם מסה של שרירים.

דור, למה אתה לא מבקש מהם להתחלק בדלק?

אני בנושאים האלה די לארג׳ (כשזה על הדרך ויציאות וזה בחיים לא ביקשתי), אבל כשמדובר בצבא עם משכורת שלא ממלאת פול ברכב, אין מה להתבייש.

"כפתרת נפוצה"

:roflmao::roflmao:

גאוני.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
דור, למה אתה לא מבקש מהם להתחלק בדלק?

אני בנושאים האלה די לארג׳ (כשזה על הדרך ויציאות וזה בחיים לא ביקשתי), אבל כשמדובר בצבא עם משכורת שלא ממלאת פול ברכב, אין מה להתבייש.

"כפתרת נפוצה"

:roflmao::roflmao:

גאוני.

כבר ניסיתי, אף אחד לא מוכן להשתתף, כל אחד בוכה שאין לו כסף (לא ביקשתי לשים לי מיכל, אבל מי שבא איתי הרבה היה יכול לזרוק לי בחודש איזה 100₪ בשביל ההרגשה), התיאוריה של כל מי שבא איתי: "אתה גם ככה נוסע, אז מה זה משנה?"

אף אחד לא מבין שזה מעלה צריכת דלק וכו'.

פורסם

אין דבר כזה אתה ממילא נוסע,אנשים מהמכללה שלי כבר אמרו לי את זה ואותם האנשים לא נוסעים איתי.

בסופו של דבר מצאתי כמה חבר׳ה רציניים שמשלמים לי כל יום סכום שמכסה את הדלק וקצת מעבר,לימדתי אותם שלא טורקים דלתות,לא מעשנים,לא מפליצים ולא מעירים לי.

עכשיו אני נוסע בכיף שלי,לא משלם בכלל על דלק...תענוג.

ממליץ מאוד.

• תוכן חדש...