Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:)

להפתעתי היום פתחתי את הבגש' (או איך שלא רושמים את זה)ופתאום המנגנון שמחזיק את הדלת למעלה שלא תירד לא עובד..

גם שאני מרים ומוריד הדלת נופלת בלי להתפס..

השאלה שלי האם למישו זה קרה באותו רכב ? כמה עולה תיקון ?

פורסם

איזה מנגנון? אתה מתכוון לבוכנות גז?

אם כן אז קורה שהם מתעייפים ולא מצליחים להחזיק את הדלת למעלה, הם לא עולים הרבה להחלפה לזוג חדשים.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

כן אני חושב שאלו הבוכנות גז.

תמיד שמעלים ומורידים זה עושה מין "פססס" כמו גז..

עכשיו זה לא עושה ובגאז' לא נתפס , יש לך מושג כמה עולה זוג?

פורסם

זה תלוי בדגם ובחברה צריך לבדוק מה קיים אצלך ברכב, אבל אני מאמין שזוג עולה בסביבות ה200 שקל.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן מה שאתה מתאר זה בוכנות גז חלשות, כ120 ש"ח ליחידה, שים לב להרכיב בוכנות בעלות אותו עומס סגירה מסומן בניוטון (400N)

אורן

פורסם

זה רשום על הבוכנה עצמה, בגלל זה אמרתי לך לבדוק מה יש לך ברכב ולקנות אחד זהה.

פורסם

אם אתמול הדלת עמדה כמן שצריך והיום היא נופלת - אחד הבולמים נפרץ ואיבד את הכוח לגמרי. שים לב, אמורים להיות עליו קצת סימי רטיבות בקצוות של הבוכנה. (הבולם מורכב מבוכנה ובקבוק, בוכנה זה החלק הדק שנכנס לתוך בקבוק).

לא מדובר בתהליך התעייפות רגיל, בתהליך רגיל הם נחלשים לאט-לאט ולא ביום אחד.

במקרה שלך, אפשר להחליף רק את הבולם שנפרץ ולא את שניהם.

כשאתה בא לקנות, אליך להיות מצוייד בשני מספרים - כוח פתיחה- כמו שאורן הסביר, 400N, ואורך הבולם. המדידה הנכונה היא בין מרכזי החורים, המדידה החאפרית היא מקצה לקצה. בין שני אלו יש הפרש של כ 3 ס"מ.

את הבולמים אפשר להרכיב לבד תוך דקה, צריך רק מברג שטוח דק.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקי, הכל מדוייק בדברייך, רק שלא תהיה רטיבות כמו בבולם זעזועים רגיל, כאן מדובר בבוכנות גז,כשהגז דולף הבוכנה נחלשת.

אורן

פורסם

בוקר טוב, אני יודע שזה בולם גז.

אבל בבולמים שנפרצו לחלוטין כן רואים סימני רטיבות קלים מסביב לאטמים בקצבות של הבוכנה.

לא נזילות משמעותיות כמו בבולם זעזועים רגיל.

אני מדבר על מצב, בו הבולם פרוץ וזז חופשי לגמרי למעלה/למטה ללא שום התנגדות.

כנראה שהגז בפנים מכיל גם חומר סיכה והוא דולף.

• תוכן חדש...