Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
LOL.

גל , התשובה שלך, רחוקה מלהיות במקום.

מנהל סובארו לא בא לרמוז שאלטרנטור שהוא בן שנה. מת.

הוא רמז שאין מה לעשות בנידון, ואפשר להסתדר עם מה שיש, (לפחות זה מה שניסיונו העיד בעבר).

מי קבע שצריך מערכת SPL, בשביל צריכת חשמל גבוהה ?

לא משדרגים אלטרנטור, בגלל סוג המערכת שיש לך, משדרגים אותה , בכלל צריכת החשמל שלה.

חשבתי שזה משהו שברור מאליו .... כניראה שכל פעם לומדים משהו חדש :)

אפילו ממישהו עם שני פיונירים ...

וואלה שי, אז כנראה שהמערכת שלך היא הכי מיוחדת בארץ...

האלטרנטור שלך מת, והוא לא מת בגלל המערכת שיש לך כעת, אלא כי הוא מת מסיבות שלא ברורות

לי כרגע ולא מעניינות במיוחד גם כך...

אתה בדקת את הטעינה של האלטרנטור בכלל? איך בדקת?

ולמה ישר להחליף אלטרנטור לגדול יותר?

איך המערכת אודיו שלך צורכת כ"כ הרבה?

אז אולי פשוט תסביר מה צורך כ"כ הרבה חשמל אצלך?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גל, התשובות שלך לא מעידות הרבה על התעמקות,

אם אתה לא מתכוון להתעמק, אני גם לא אבזבז זמן לנסות להסביר לך.....

כשתחליט להתעמק, ולברר מה צריכת החשמל של מגבר נורמלי.

ואז תכפיל את זה פי 3.

ותוסיף את כל הצרכני חשמל של הרכב.

ואז תוסיף דיבורית,פאנל,קרוס אקטיבי, מחשב נייד.

אז תבין מה הצורך בטעינה חזקה יותר.

וכמובן שאינני חשמלאי רכב, ומערכת החשמל ברכב עברה בדיקה במוסך הרישמי של סובארו, ויצאה תקינה.

הרכב חדש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לא קשור למה של מה שיש בארץ או לא...

שני פיוניר על מגבר של 400 וואט זה לא מערכת SPL.

המערכת שלי, או של ג'ניה, או שלך או של בוריס גם לא נחשבות מערכות SPL...

שמע אבל יחסית לארץ...........מעל 135DB זה כבר הרבה. אין לנו הרבה מערכות עם עוצמה כזו בארץ.

אחד מרחובות אחד יעני שהוא אמר לי שיש לו את המערכת הבן החזקות ברחובות. לאוטו. הוציא לי בבגאז שני סאבים בתיבה כפולה של רוקפורד עם שני סאבים רוקפורד 400W 200WRMS. הסאב האפור הזה.

הוא אמר לי שיש לי בספק יותר חזק משלי.....אחרי שהוא שמע הוא דיבר אחרת. אי אין הרבה בארץ עם מערכת ממש חזקות.......זה עובדה.

אז מעל 135 זה הרבה יחסית.....

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ואז תכפיל את זה פי 3.

וכמובן שאינני חשמלאי רכב, ומערכת החשמל ברכב עברה בדיקה במוסך הרישמי של סובארו, ויצאה תקינה.

הרכב חדש.

צודק, הבעיה אצלך, ולא אצלי... תפתור אותה לבד, בדרך המיוחדת שלך...

אני - כבר יודע מה זה צרכן/ים, ולי יש אלטרנטור שמסתדר ברוך השם עם מה שיש. (כיף לי)

פורסם
שמע אבל יחסית לארץ...........מעל 135DB זה כבר הרבה. אין לנו הרבה מערכות עם עוצמה כזו בארץ.

אחד מרחובות אחד יעני שהוא אמר לי שיש לו את המערכת הבן החזקות ברחובות. לאוטו. הוציא לי בבגאז שני סאבים בתיבה כפולה של רוקפורד עם שני סאבים רוקפורד 400W 200WRMS. הסאב האפור הזה.

הוא אמר לי שיש לי בספק יותר חזק משלי.....אחרי שהוא שמע הוא דיבר אחרת. אי אין הרבה בארץ עם מערכת ממש חזקות.......זה עובדה.

אז מעל 135 זה הרבה יחסית.....

תמיר

לא טענתי לרגע שאתה לא צודק - אנחנו מיוחדים בארץ... ;):)

אבל אנחנו, לא הורסים אלטרנטורים (אממםם בעצם, אתה גם הרסת תמיר :) )

פורסם

ואז תכפיל את זה פי 3.

הרכב חדש.

הבדיקות הם לא ממש בדיקות רציניות. הייתי במוסך UMI והייתי נוכח לכמה בדיקות.

סהך הכול מחברים רב מודד ובודקים מתחים עם זה מעל 13V זה טוב.

אבל את מידת הזרם שהאלטרנטור מסוגל להעביר הם לא בודקים אז הם לא יודעים אם באמת האלטרנטור מספק את הסחורה או לא......

זה כמו תעביר כבל ממש דק למגבר שלך הוא יראה 13.5V נגיד. אבל בעוצמה הוא ירד ל9V למה?

כי הוא לא מסוגל להעביר את הזרם הדרוש. כנל לדיודות באלטרנטור.

תמיר

פורסם

תודה על הפירגון והעזרה, (שאני לא מבין איפה)

חוץ מזילזול שבאמת לא נבע מהרבה חוכמה, לא תרמת לתרד הזה, אז בוא נפנה את הבמה למישהו בעל ידע מעשי בתחום טעינת החשמל ברכב. (אם יש לנו מישהו כזה שמעוניין לעזור).

(דרך אגב, אנשים מיוחדים משתמשים בדרכים מיוחדות :) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בין50-60 אחוז ניצול חשמל. (נורמלי = AB)

ומקסימום 85 אחוז הניצול של השנאי שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא חושב שיש בידי את כל הכלים הדרושים לחישוב מי יודע מה מדוייק,

(לא שהמוסיקה שאנו שומעים מדוייקת וקבועה..)

אך אני יכול להעריך, שעם מתח של בערך 13.5 וולט.

ועם כיול "גס" יחסית, המגבר יצרוך לדעתי, באיזור ה30 אמפר.(עבודה מקסימלית, ממושכת)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

באזור ה30 אמפר? אתה שומע TEST TONES כל היום? לא נראה לי. אולי צריכה כשהוא נותן 300W היא 30A אבל כשאתה שומע מוסיקה ההספק והצריכה הממוצעת נמוכים בהרבה.

קרא את הדברים הבאים שכתב בן אדם שלמדת לצטט הרבה לאחרונה:

שאלה:

I have a customer with a PT Cruiser, he was using a 1200 watt class d amp on and his voltage dropped considerably. Now he wants to step up to a 2500 class d .

I recommended a high output alternator and a better battery to replace the stock 1.

תשובה של RC:

i can't believe that it is really such a problem-------an efficient class d amp producing music couldn't draw much more than 200-300 watts long term average power---------unless the car sits at idle for hours at a time with the stereo blaring and all the major accesories (headlights, fan, AC) running it shouldn't have any real problems.............RC

פורסם
באזור ה30 אמפר? אתה שומע TEST TONES כל היום? לא נראה לי. אולי צריכה כשהוא נותן 300W היא 30A אבל כשאתה שומע מוסיקה ההספק והצריכה הממוצעת נמוכים בהרבה.

אתה אוהב לעקוץ אחי.

כי שאלת מה תהיה הצריכה של המגבר? לא שאלת צריכה ממוצעת . אתה לא יכול לדעת איזה שימוש שי במגבר אם הוא שומע אופרה או אם הוא שומע טראנס.....

אם אתה שומע שיר עם הרבה באסים. אפילו כמו בטראנס המגבר ימשוך את המקסימום...

אפילו אם זה בבאסים לא ממושכים.

כי המגבר מושך שהוא נותן את הבאס....והוא מושך שהוא טוען את הקבלים חזרה...שוב בבאס....ושוב בקבלים. וכך יש את המשיכה המקסימלית.

וגם מגבר 300W הצריכה שלו כ40A.

אני נסעתי אתמול ליד באר שבע שמה.........כביש 6 שעה וחצי רק בומים. שני פיוזים של 35A בפירמיד נשרפו. למה......כי הצריכה הייתה על מקסימום. הם התחממו והגיע רגע שהם נשרפו.

ואם אני יגיד לך מה הצריכה הממוצעת של מגבר 500W לא תדע גם אתה כי אתה לא יודע מה השימוש בו.....

תמיר

• תוכן חדש...