Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Scooba, תלוי בסוג הרצפה. על הרצפה אצלי בבית, שהיא חלקה לחלוטין, הוא עושה עבודה גרועה. ה- irobot braava עושה עבודה יותר טובה.

אצל אחרים על רצפה קצת פחות חלקה עושה עבודה טובה.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Scooba, תלוי בסוג הרצפה. על הרצפה אצלי בבית, שהיא חלקה לחלוטין, הוא עושה עבודה גרועה. ה- irobot braava עושה עבודה יותר טובה.

אצל אחרים על רצפה קצת פחות חלקה עושה עבודה טובה.

השאלה היא, עד כמה זה מעסיק אותך בזמן העבודה שלו ? לפי מה שאני מבין, קיים עיסוק רק במהלך עבודתו כגון החלפת מים, ניקוי פילטר כל 10-15 דקות וטעינה לא מספיקה לסיים את כל הדירה בפעם אחת

פורסם

הבעיה היא שהטווח שלו קטן יחסית. עושה כ 40 מטר רבוע למיטב זיכרוני. כלומר זה לא כמו הרומבה שיכול לנקות דירה בגודל סביר בריצה אחת. לא הגעתי לשלב בו מעניינת אותי ההתעסקות בגלל שהוא פשוט לא ניקה טוב אצלי.

פורסם
הבעיה היא שהטווח שלו קטן יחסית. עושה כ 40 מטר רבוע למיטב זיכרוני. כלומר זה לא כמו הרומבה שיכול לנקות דירה בגודל סביר בריצה אחת. לא הגעתי לשלב בו מעניינת אותי ההתעסקות בגלל שהוא פשוט לא ניקה טוב אצלי.

על איזה דגם אתה מדבר ?

פורסם

תלוי בסוג הרצפה שלך. על המרצפות החלקות לחלוטין שאצלי הוא עשה עבודה גרועה, לא ממליץ בכלל, ממליץ על Braava במקומו.

על מרצפות שיש לשהן מעט חספוס מדיווחים של קולגות לעבודה הוא עושה עבודה טובה.

פורסם

אצלי בבית על הרצפה החלקה לחלוטין Braava עושה עבודה נהדרת.

כמובן, מטרתו לא לקרצץ משהו שנדבק חזק, אלא כמו להעביר סמרטוט לח על הרצפה, בלי לשפשף חזק.

• תוכן חדש...