Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, כיום - מיהו הנבחר לדעתכם? מה יש לכם ועל מה אתם ממליצים?

מהם המחירים?

ומה דעתכם על סימנס, שראיתי כמה מהם לאחרונה?

האם יש מישהו שעושה בדיוק אותה העבודה כמו השאר - אבל בפחות מ- 1000 ש"ח?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי של פיליס ב1000 שקל- האם הרובוטים שלהם גם טובים ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לאשתי יש את המרובע של lg hombot. עלה לנו 2600 ש״ח לפני 8 חודשים. הדירה שלנו 80 מטר, בלי שטיחים. עושה עבודה מעולה, רק שצריך להכין לו קצת את הבית. פה ושם, אם לא הרמנו חוט מסוים, למשל נתקע. דורש תחזוקה כדי לשמור עליו ( ניקוי במיכל איסוף אחרי כל שאיבה).

בסיכום, מאוד מרוצים.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

Roomba 660, עלה לי 2000 ש"ח לפני שנה, עובד מצויין מאז, דירה של 75 מטר, עם שטיח נמוך בסלון.

פעם בשלושה ימים אני מרוקן את מיכל האיסוף. לפני שבועיים החלפתי את המברשות והזמנתי עוד סט באיביי במחיר שווה לכל נפש.

!AWDSOME

פורסם

את רוברט, (roomba 650) קניתי ב1700 ש"ח לפני כמה חודשים.

אני מאד מבסוט ממנו.

עושה את העבודה בצורה יעילה מאד.

כיוונתי לו שעות עבודה וימים וחוץ מריקון המיכל שלו פעם בשבוע הוא לא עושה בעיות.

מה שכן, כמו שאמרו צריך "להכין" את הבית לפני, להרים חוטים קטנים מהריצפה וכד'.

כי אחרת הוא יגרור אותם או יסתבך בהם.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

השאלה היא מי מנקה הכי יסודי, ראיתי בעבר סרטון שמראה שחלק מהשואבים לא מנקים יסודי וזה אומר שצריך לעבור אחריהם. זה היה בעיקר עם אלה סגנון רומבה שאין להם תוכנית פעולה, אלא הם נוסעים עד שנתקלים במשהו ומשנים כיוון וזה יוצר מצב שלפעמים הם מפספסים נקודה בזמן שהם חוזרים כמה פעמים על נקודה אחרת. אין להם התמצאות במרחב וזאת הבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לי הסבר לאיך הרומבה באמת עובד.

אני יודע שהוא טכנית עובד בצורה רנדומלית.

אבל לפחות אצלי בדירה (בערך 50מ"ר) הוא מנקה יפה ולא מפספס.

לפני שקניתי את רוברט ראיתי לא מעט סרטני השוואה.

וברובם המוחלט הרומבה ניקה יותר טוב מהמתחרים .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תבדוק IClebo Arte, לא זול אבל מסקירות ברשת כרגע זה הרובוט מס 1

על הרומבה מנסיון אישי אני ממש לא אמליץ, אם לא ה iclebo אז לפחות neato

פורסם
אין לי הסבר לאיך הרומבה באמת עובד.

אני יודע שהוא טכנית עובד בצורה רנדומלית.

אבל לפחות אצלי בדירה (בערך 50מ"ר) הוא מנקה יפה ולא מפספס.

נכון, זו באמת תעלומה. אין ס"מ רצפה שהוא מפספס, ומרבית הרצפה אף עוברת שאיבה יותר מפעם אחת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיון אצל חבר, לחצנו על לחצן הדוק ברומבה ולקח לו סביב 20 דקות לחזור לתחנת עגינה. הוא כל פעם נתקע במשהו והתרחק מהתחנה עד שפעם אחת הוא התקדם לתחנה בקו נקי ואז חזר אליה. נראה לי טיפשי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חרומבה שלנו (roomba 770) לדעתי מומלץ בחום . עלה 2500 ש"ח לפני כחצי שנה בערך. עומד בגבורה בניקיון דירה 100 מ"ר עם 4 חתולים שעירים.

למיטב ידיעתי, לחצן ה DOCK אומר לרובוט ללכת לעגון ועל הדרך גם להמשיך לשאוב, לכן אם הוא מוצא אזור מלוכלך סביר להניח שהוא יתעכב שם ואז יחזור לתחנת העגינה.

• תוכן חדש...