Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה לחפש חלקים מתכלים ל 880 (פילטר, מגבים )

מישהו יכול לעזור עם לינק לאיביי?

גם באתר היבואן לא נראים חלקים כאלה ל 880

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה

את זה. אני מניח...

פורסם

תודה

http://www.ebay.com/itm/12-pack-3-armed-Side-Brush-replace-for-irobot-Roomba-Vacuum-800-Series-880-870-/181360649187?pt=UK_Vacuum_Cleaners&hash=item2a39efe3e3

יש גם פילטרים אבל לא נשלחים לארץ.

http://www.ebay.com/itm/NEW-iRobot-3-Replacement-HEPA-Filters-For-Roomba-800-870-880-Series-/321369482164?pt=AU_ApplianceAccessoriesParts&hash=item4ad31d23b4

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לשמוע חוו"ד על שואב שטוב לבית עם בעלי חיים, יש לנו שני חתולים וה-Vax שיש לי כרגע לא מתמודד עם כמויות הפרווה בבית.

אני גם פתוח להצעות לשואב אבק שאינו רובוטי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים בעלי הניסיון,

יש המלצה על שואב מסויים מהנ"ל?

IROBOT, NEATO, HOM-BOT ? ואיזה דגם ? (משהו שיהיה תמורה הכי טובה למחיר)

מה אתם אומרים על ICLEBO? יחסית זול ושמעתי עליו ביקורות טובות דווקא, יש למישהו ניסיון איתו? (ואם כן איזה דגם שלו)

פורסם

לי יש ניסיון של שנה וחצי עם ה-hombot של lg (המרובע).

הוא לא זול אך שקט, קל לתפעול ולניקוי (צריך לנקות לאחר כל פעם את תא האיסוף ופעם בכמה פעמים את גלגל השאיבה, סיפור פשוט וההוראות ברורות) ועושה עבודתו מצוין (אנחנו מפעילים רק את התוכנית היסודית). הדירה שלי סביב 80 מ״ר ולוקח לו 50 דקות וחצי סוללה. נדיר שהוא נתקל בדברים אך צריך להכין לו קצת את הבית.

אנו מפעילים אותו פעם ביומיים ומאוד מרוצים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לי יש בבית רובוט של חברת ecovacs , עושה את העבודה מצויין, בשימוש אצלי כבר למעלה משנתיים.

אך אני עדיין מעוניין לשמוע האם מישהו יתנסה ברובוט שוטף דגם irobot scooba 450 ?

• תוכן חדש...