Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, רציתי לשאול קצת על העניין של המולטימדיה במאזדה 3 שנת 2010.

השאלה שלי היא כזו, האם יש מולטימדיה שכוללת בתוכה את רוב הדברים הנחוצים (Bluetooth, ספר טלפונים, שמע, מתאם USB) וללא GPS. אם יש אז אילו סוגים יש ומה ההבדל במחירים ללא ועם?

GPS אני ממש לא זקוק אלא זקוק לכל שאר הדברים.

בנוסף, כיצד מרכיבים את הכפתורים על ההגה עצמו? קונים הגה מיוחד ומתקינים אותו למולטימדיה? איך זה עובד?

סליחה על השאלות המעיקות, אני לא ממש מבין בנושא של המולימדיה והייתי מעוניין להתקין.

כמובן אשמח לשמוע על המחירים וסוגים שונים של מולטימדיה המתאימים לרכב.

שיהיה לכם חודש טוב ושבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי R-MaX
פורסם

כן ישנם מכשירים כאלו ,השאלה היא מה התקציב שלך

המכשירים האלו גם באים עם יכולת שליטה משלט ההגה בעזרת מתאם

אם אין לך כפתורים מההגה אתה צריך לרכוש את הכפתורים להתקין אותם על ההגה ובנוסף אתה צריך גם מתאם

שליטה מההגה אוניברסאלי או יעודי שמתאים למכשיר מהסוג שרכשתה ,וכמובן גם מסגרת רדיו 2DIN שתחליף את המערכת המקורית.

פורסם

אממ התקציב שלי הוא כ-3500-4000 שקלים לכל הדברים.

שהמכשיר עצמו יעלה בערך בין 2000-2500 ש"ח משהו כזה, ואני כמובן אשמח אם תיתן לי אתר איכותי וזול שניתן לקנות בו את המתאם ואת כל הדברים להגה.

פורסם

אתה צריך כפתורים כאלו

http://media.caranddriver.com/images/09q4/315240/2010-mazda-3-s-5-door-grand-touring-steering-wheel-mounted-audio-and-telephone-controls-photo-315355-s-1280x782.jpg

אתה יכול לחפש באיביי בפירוקיות ולישאול אצל מוסך היבואן למחיר.

אתה צריך מתאם לשליטה מההגה הנפוצים הם מבית PAC או ACCESS

אתה צריך מסגרת רדיו 2DIN ,את אלו אתה יכול להשיג אצל כל בעל מקצוע שמכבד את עצמו.

מכשיר 2DIN אתה יכול ללכת על Pioneer AVHX2550BT

או מכשיר אחר בעל תכונות דומות.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

אני רוצה להתקין מולטימדיה לדגם הנל ומתלבט בין תואמי מקור שבדרך כלל הם מחברות פחות מוכרות ואיכות לא תמיד טובה לבין מערכת מחברות מוכרות ולבצע התאמות לרכב. מה עדיף ? והאם אפשר בכלל מערכת שהיא לא תואמת מקור? .חשוב לי, קליטת רדיו איכותית, וייז, כניסת usb . אני מתכוון להביא מחול.

אשמח להמלצות ליחידות ראש כאילו.

תודה

פורסם

יש את השליטה מההגה באלי אקפרס מתחבר בקונקטור בתוך ההגה ועובד ללא בעיה מותקן אצלי , היום רוב מכשירי הפיוניר \קנווד באים אם שליטה על ההגה מובנת ,

https://www.aliexpress.com/item/multifunction-steering-wheel-control-button-for-mazda-3-steering-wheel-button-car-steering-wheel/32793540248.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d7hgFIW

mosconi & gladen audio

• תוכן חדש...