Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

המדובר הוא ברכב שברולט אבאו (הדגם הקטן) שקניתי השבוע. 2006 יד ראשונה שמור היטב. עשה 88,000 קמ. על פניו הכל נראה טוב למעט צריכת הדלק הבלתי נתפסת. אני ממלא ב 100 שח ורואה שמדיד הדלק בשעון מראה רבע מיכל. מתחיל נסיעה קצרה ומיד רואה ירידה משמעותית של המחוג. תוך עשר קילומטר המדיד יורד חצי הדרך מהקו שהיה בו. נסיעה של עוד עשר קילומטר משכיבה את המדיד על האדום. ושוב אני לא יודע כמה דלק נשאר לי. כל יום אותו דבר כיאילו אני נוסע על שאריות ואדים. מה אתם מציעים.

פורסם

לא בהכרח ששעון הדלק מכוייל לינארית. אל תבנה על זה.

כפי שצויין ע"י קודמי - מלא מיכל, סע, מלא שוב את המיכל - ואז חשב מהי הצריכה (ע"י חילוק מס' הק'מ שנסעת במס' הליטר שתדלקת).

זה בגדול. יש הרבה פוסטים על מדידת צריכת הדלק (וממה היא מושפעת - וזה חשוב). אתה מוזמן לחפש בפורום ע"י מנגנון החיפוש.

חזור בבקשה לדווח אחרי כן.

alfa 156 2.5.

פורסם

ידני או אוטומט?

בכל מקרה באוואו האיזור הזה של הרבע טנק צונח מהר יחסית לשאר האיזורים במדיד כך שזה לא אינדיקציה לצריכת דלק צריך למלא מיכל מלא ולמדוד מספר קילומטרים עד התדלוק הבא. אים הרכב ידני אז הצריכת דלק צריכה להיות בערך 1 ל 14 ואוטומט 1 ל 10.

• תוכן חדש...