Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פיג'ו 307 שנת 2008 מנוע 1600. הרכב עבר טיפול 60K לפני שנה כשהיה עם 37K ק"מ. הנה מה שהוחלף:

מסנן שמן

מסנן אוויר

שמן מנוע

תושבת עליונה

תושבת גיר

צלחות בלם אחורי

בלם אחורי

כעת הרכב עומד על 45K ק"מ. מתי הטיפול הבא ומה הוא אמור לכלול? אגב, הרכב מעולם לא עבר טיימינג.

פורסם

אני הייתי עושה טיימינג רק בשביל השקט הנפשי,הרכב כבר בן 6,זה מאד גבולי.

ברגע שתוכל תחליף רצועה+מותחנים.

פורסם

אני מצטרף להמלצה מעלי מנסיון , אני גם ממליץ לך לעשות טיפול אחת לשנה סמוך לטסט השנתי. כך תגיע לטסט אחרי שבדקו במוסך שהכל תקין ותעבור

את הטסט במכה ראשונה, לא יהיו לך הפתעות בדרכים, רמת הבלאי תהיה מינימלית ותוכל לנסוע עוד שנה ללא תקלות עד הטיפול הבא.

פורסם
אני מצטרף להמלצה מעלי מנסיון , אני גם ממליץ לך לעשות טיפול אחת לשנה סמוך לטסט השנתי. כך תגיע לטסט אחרי שבדקו במוסך שהכל תקין ותעבור

את הטסט במכה ראשונה, לא יהיו לך הפתעות בדרכים, רמת הבלאי תהיה מינימלית ותוכל לנסוע עוד שנה ללא תקלות עד הטיפול הבא.

לצערי ומתוך ניסיון אישי זה לא בהכרח קשור אחד לשני. כבר יצא לי לעבור טיפול במוסך ולהיכשל למחרת בטסט וכשבאתי בתלונות למוסך הם טענו שהבוחן במכון "החמיר איתי".

פורסם
לצערי ומתוך ניסיון אישי זה לא בהכרח קשור אחד לשני. כבר יצא לי לעבור טיפול במוסך ולהיכשל למחרת בטסט וכשבאתי בתלונות למוסך הם טענו שהבוחן במכון "החמיר איתי".

אין מצב שמכונית שיוצאת מהמוסך שלנו נכשלת בטסט, וזה בטוח. היה מקרה שרכב יצא מטיפול לטסט בדינמומטר בתל אביב ונכשל על בלמים. בעל הרכב חזר אלינו

כועס, לא התעצלתי נסעתי איתו למכון הטסטים, נכנסנו למסלול אחר ועברנו את הטסט ללא בעיות. התברר שהמסלול שהכשיל היה לא תקין.

אבל זה סיפור יוצא דופן .

• תוכן חדש...