Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לעזרה ברכישת רכב משומש אוטומטי לזוג +

תקציב עד 60K, מיועד לנסיעה בעיקר מחוץ לעיר, הלוך חזור לעבודה (כביש פתוח בלי פקקים), 100 ק"מ ליום

כיום יש לנו ניסן אלמרה 99, שמשרתת אותנו נאמנה אבל לרגל התרחבות המשפחה אני מעוניין ברכב בטיחותי יותר אבל שעדיין יהיה יחסית חסכוני מבחינת צריכת דלק.

מכיוון שאנחנו שואפים להגדיל את המשפחה בשנים הקרובות, חשוב לנו שתא המטען יהיה בגודל סביר ומעלה.

האופציות שחשבתי עליהם עד עכשיו (בעיקר שנתוני 2009 לפי מחירון יד2) -

יונדאי i30

מיצובישי לנסר (1.5 ליטר)

מאזדה 3 (צורה חדשה מהחל מ-2009)

סקודה אוקטביה (ראיתי שיש רכבים עם תיבת הילוכים אוטומטית רגילה, לא רובוטית ומנוע 1.6 בנזין רגיל)

מה דעתכם על האופציות?

אשמח גם לרעיונות נוספים.

פורסם

תוריד את המאזדה. ספסל אחורי צפוף עם תקרה נמוכה - גישה לא נוחה. תא מטען קטן יחסית לקטגוריה עם פתח צר ולא נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תוריד את המאזדה. ספסל אחורי צפוף עם תקרה נמוכה - גישה לא נוחה. תא מטען קטן יחסית לקטגוריה עם פתח צר ולא נוח.

תודה רבה, מה לגבי שאר האופציות?

פורסם

לי יש אוקטביה 1600 עם תיבת אוטומטית רגילה. הרכב בנוי מצוין ומגלה אמינות מופתית, לפני כן גם לי הייתה אלמרה 1999... חוץ מהאמינות האבסולוטית של האלמרה (כי מה ששלה, שלה) אין מה להשוות, האוקטביה נוחה יותר, נעימה הרבה יותר בנסיעה ובנהיגה, איכות תא נוסעים ברמה אחרת ותא מטען ללא תחרות. חסכונית יותר מאלמרה. בדגם ה-1600 קצת קשה למצוא אבזור מפנק ושלל כריות אויר אבל סה״כ ובמיוחד עבור ילדים שכריות האוויר לא עבורם, מה שיש בהחלט מספק וכמה שפחות גאדג׳ים ככה פחות תקלות...

נקודת התורפה העיקרית היא חולשת המנוע היחסית אבל לטעמי (וכמו במקרה של הפורד פוקוס הקודמת שדומה בהספק ובהתנהגות) שווה לוותר על כמה סוסים ולקבל אמינות ואיכות.

בהחלט אופציה ראויה,כדאי לחפש רכב פרטי שטופל במורשה ולפי הספר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לי יש אוקטביה 1600 עם תיבת אוטומטית רגילה. הרכב בנוי מצוין ומגלה אמינות מופתית, לפני כן גם לי הייתה אלמרה 1999... חוץ מהאמינות האבסולוטית של האלמרה (כי מה ששלה, שלה) אין מה להשוות, האוקטביה נוחה יותר, נעימה הרבה יותר בנסיעה ובנהיגה, איכות תא נוסעים ברמה אחרת ותא מטען ללא תחרות. חסכונית יותר מאלמרה. בדגם ה-1600 קצת קשה למצוא אבזור מפנק ושלל כריות אויר אבל סה״כ ובמיוחד עבור ילדים שכריות האוויר לא עבורם, מה שיש בהחלט מספק וכמה שפחות גאדג׳ים ככה פחות תקלות...

נקודת התורפה העיקרית היא חולשת המנוע היחסית אבל לטעמי (וכמו במקרה של הפורד פוקוס הקודמת שדומה בהספק ובהתנהגות) שווה לוותר על כמה סוסים ולקבל אמינות ואיכות.

בהחלט אופציה ראויה,כדאי לחפש רכב פרטי שטופל במורשה ולפי הספר.

השאלה עד כמה הרכב הזה נפוץ ועד כמה יהיה קל למצוא רכב פרטי שטופל לפי הספר בלי קילומטרז מטורף. האם יש לרכב מחלות ידועות?

דווקא אבזור בטיחותי חשוב לי. לרכב אין 6 כריות אוויר? אני מבין שמדובר בדגם שיצא לראשונה בשנת 2006 נמכר עד שנת 2009 ואולי אפילו עד 2012 ללא שינויים מהותיים פרט למנועים חדשים. לך יש את ה1.6 טיפטרוניק אוטומט 102 כ''ס MPI (facelift MK2)?

פורסם

שלי מודל 2008 לאחר מתיחת הפנים שנעשתה ב2007 ,טיפטרוניק 2 כריות אויר בלבד. אצלי עד היום אפס תקלות למעט 2 נורות אור ברקס ונורה ראשית שנשרפה. לא ידוע על מחלות מיוחדות. נדמה לי שיש 1600 6 כריות אוויר אבל באמת קשה למצוא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...