Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, המחשב נראה מצוין וגם הנתונים. לא נראה לי שאני צריך יותר מזה.

לבצע הזמנה דרך האתר תהיה מהירה או לגשת לסניף ולקחת סיכון שאין במלאי?

נראה לי עדיף דרך האתר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנסיון שלי עם KSP הוא שהאתר מעודכן ואמין.

בכל מקרה - אתה יכול להתקשר לסניף ולברר אם המוצר קיים במלאי, ואם לא - לברר מתי הוא צפוי. לפחות בסניף חיפה (דומני הסניף הראשון של KSP, אני מכיר אותו כבר הרבה מאד שנים) זה פועל היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יום שבת הסניפים סגורים. ביצעתי דרך האתר, נאמר לי שיחזרו אליי תוך 72 שעות :/

אני כבר אתקשר מחר בבוקר וזהו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם תתאפק עד אמצע מאי אביא לך אותו מאילת בלי מע"מ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה רבה חבר אבל איפוק זה מושג זר לי :))

רועי הלכתי לפי המלצתך ורכשתי אותו ברשת באג, תודה רבה איש.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בכך שהוא עומד לפני החלפה זה לא אצלי (אני נוטה להחזיק מחשבים די הרבה שנים בין החלפות - הקודם הוחלף אחרי 6 שנות שירות וממשיך לשרת בתפקיד משני) - אלא שיצא דגם יותר חדיש שיחליף אותו בשוק.

רועי - אני מכיר את שגעון ה-SSD. לי לא מפריע שלהעלות את המחשב לוקח 15 שניות בודאי לא מצדיק השקעה של מאות ש"ח. וגם הרזולוציה של המסך היא עניין די תאורטי - מדובר ב-"15.6, לא בטלויזיה "40. אבל, כפי שכתבתי קודם, אם לבחור תקציב גדול - שישקיע במחשב כרצונו. לי יש עוד הרבה דברים אחרים לעשות עם 2000 ש"ח.

אילו הייתי רוצה להשקיע עוד כמה מאות ש"ח הייתי שוקל רכישת מחשב עם מסך מגע, אבל אני משתמש במקלדת כבר 26 שנה ובעכבר 25, אז בינתיים מסך המגע ישמר לטלפון ולכמה מכשירים ייעודיים שיש לי בעבודה.

ההבדל בין SSD להרד דיסק הוא הרבה יותר מ15 שניות בעליה. זה מלווה אותך לכל אורך השימוש, אלא אם יש לך ערימות של זכרון (יש לי 16 ג'יגה במחשב השולחני ועליו באמת המעבר לSSD לא מאוד מורגש בשימוש שוטף, כל עוד לא פותחים וסוגרים אפליקציות. כי כשעושים את זה, זה מורגש מאוד). SSD זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות למחשב שלך ושווה בשבילי הרבה יותר מכמה מאות שקלים. בלפטופ זה נכון כפליים - גם כי אין להם הרבה זכרון, בדרך כלל, וגם כי מדליקים\מכבים אותם כל הזמן, וגם כי הSSD קל יותר, חסכוני יותר בחשמל ועמיד יותר מכאנית. זה באמת no brainer.

מסך - אתה צריך להיות עיוור בשביל לא לראות את ההבדל בין 1368 לבין 1920. זה הבדל תהומי, גם על מסך 13 ולמעשה גם על מסך 10 (באייפד) ומסך 7 (בנקסוס 7). אם אתה עובד הרבה עם טקסט צפוף (תכנות, נגיד), זה מדהים. לא סתם העולם הולך למסכים ברזולוציה גבוהה יותר (כמו הRetina במקבוקים החדשים).

שמע, אפשר להסתפק בכל דבר ומה שהיה cutting edge אתמול הוא רק "בסדר" היום. זה לא אומר שצריך. למי שעובד עם המחשב - לא גולש בYNET - ההשקעה של 2000 שקל, בהתפרסות על כמה שנים, שווה מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה רבה חבר אבל איפוק זה מושג זר לי :))

רועי הלכתי לפי המלצתך ורכשתי אותו ברשת באג, תודה רבה איש.

תתחדש, ובהצלחה עם הWindows 8.

ಠ_ಠ

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ruרועי - קרא את הודעה מספר 3 בשרשור: הצרכים הם מיילים, אינטרנט, אקסל. בשביל זה לא צריך i7 ומסך 4K. קצת פרופורציות. מילא אם היה עוסק בשרטוט מורכב או עריכת וידיאו, אבל לצרכים בסיסיים כאלה יספיק גם סלרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל,

עוד יתרון חשוב לSSD מבחינתי, זה היכולת שלו לבצע מולטיטאסקינג אמיתי- נאמר פתיחת קבצים, קריאה וכתיבה במקביל של קבצים שונים וכדו'. בHD אם תעתיק לדיסק ובמקביל תבצע פעולת קריאה כבדה (העתקה מדיסק וכדו'), המחשב יעבוד לאט מאוד.

פשוט לHD יש ראש קריאה/ כתיבה אחד (בדומה לפטיפון). הSSD יודע לבצע הרבה פעולות במקביל, שכן מספר "הגידים" שיש לו די גדול (אני לא מדבר על מהירות הביצוע, אלא היכולת להתמודד עם המטלות מבלי שתרגיש).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

טוב לדעת, לא כל יום לומדים משהו חדש.

אז אם כך, אני מניח שככל שמספר הראשים גדול יותר, כך המהירות עולה? או איך זה עובד?

ואיפה הנתון הזה מצויין?

כי משום מה, כל החוויות של עם הHD למיניהם במצבי העומס לא משהו, בלשון המעטה. כי אחרי שמתרגלים לSSD, קצת קשה להתחיל עם HD ממוצע (אני מדבר על מצבי עומס, בשוטף אני דווקא יכול להסתדר יפה).

פורסם
ruרועי - קרא את הודעה מספר 3 בשרשור: הצרכים הם מיילים, אינטרנט, אקסל. בשביל זה לא צריך i7 ומסך 4K. קצת פרופורציות. מילא אם היה עוסק בשרטוט מורכב או עריכת וידיאו, אבל לצרכים בסיסיים כאלה יספיק גם סלרון.

המגבלה ברוב המקרים היא בכלל המשתמש. :-)

אני עד עכשיו משתעשע מהעובדה שנפל בידי המחשב הכי חזק בעבודה (היחיד עם ssd ב-2 קומות שלמות! די פסיכי)

אבל כשאתה רואה את מהירות התפעול/הקלדה/מולטי טסקינג של העובדים האחרים אתה מבין ש-ssd לא היה ממש מורגש אצלם או עוזר להם...

כנ״ל לגבי רטינה, אגב. זה נהדר למתכנתים מסוימים,

אחרים (לא בהכרח טובים או גרועים, סתם עניין של סגנון/הרגל/אוריינטציה) לא ירגישו בהבדל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, העלית נקודה מעניינת, בקשר לצורת העבודה של עמיתיך לעבודה.

אני אוהב יעילות. אני מסוגל לעבוד על מס' תוכנות במקביל, ובזמן שתוכנה אחרת עסוקה או שאני צריך לעבור ליישום אחר, אני עושה זאת גם אם התהליך ביישום הקודם לא הסתיים/ לא סיימתי איתו.

אין לי בעיה לזגזג בין היישומים ולזכור איפה הפסקתי והמידע הקשור אליו.

אז כנראה שזו הסיבה שאני מתוסכל לפעמים מהארד דיסק לפעמים וחש בכך די בקלות, מפני שאני שונא להשתעמם, שונא חוסר ניצול זמן, אני מאלה שמחפשים איך אפשר לייעל תהליכים ולקצר זמנים, אבל מצד שני אפשר לומר שחופשות ואני לא הולך ביחד.

פורסם

אני אוהב יעילות. אני מסוגל לעבוד על מס' תוכנות במקביל, ובזמן שתוכנה אחרת עסוקה או שאני צריך לעבור ליישום אחר, אני עושה זאת גם אם התהליך ביישום הקודם לא הסתיים/ לא סיימתי איתו.

אני עם מסך 30" (לרוחב) ושני 24" (לגובה, בצדדים של ה30), פלוס VirtuaWin (תוכנת חובה) עם כמה דסקטופים לפי נושאים. עם 16 ג'יגה ראם וSSD, אתה גם לא סוגר כלום אף פעם. זו צורת עבודה שונה מהרוב, כן.

• תוכן חדש...