Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בההשך לשרשור הקודם שבו חיפשתי טבלאט, רכשתי את הסמסונג אטיב עם חלונות 8, מכשיר מצוין ומרוצה ממנו מאוד אבל בכל זאת אני משתמש בלפטופ כשאני בבית.

בלפטופ הנוכחי המסך לא נדלק והוא כבר לא חדש, מ-2009 ליתר דיוק ובהתאם לכך הוא כבר עייף.

אני צריך לפטופ חדש עם מסך גדול, באזור ה15 אינצ'.

שיהיה בעל נתונים גבוהים, ממותג אמין. אורך חיי סוללה לא קריטי עבורי. אשמח לקבל המלצה לאחד כזה.

לאיזה הוצאה עליי לצפות ואם יש בתי עסק/רשתות מוכרים באזור המרכז שאפשר לקנות מהם בראש שקט.

תודה לעוזרים :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במהלך השנים קניתי מספר לפטופים ב-KSP - עד כה ללא תלונות. המקרה היחיד בו נזקקתי לאחריות היה עם מכשיר מתוצרת ASUS והשירות היה טוב.

לא ציינת את צרכיך, וכידוע לך עולם הלפטופים מגוון מאוד. כדא שתפרט יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צרכים בסיסיים, לא משהו מיוחד או קיצוני.

מיילים, אינטרנט, משחקים לא מעניינים אותי.

מבחינתי הכי קריטי זה אקסל שכן אני עובד איתו המון אבל זה יש בכל מחשב היום.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גם אני משתמש מזה כ-4 חודשים ב-dell 3521 (עם מעבד i3-3217) ומ"ע חלונות 8.1 ומרוצה מאד. הסרה קרויה Inspiron 15.

לאמי קניתי מחשב במפרט דומה מאד, אבל מתוצרת אסוס (דומני שהסדרה קרויה X550 או משהו דומה) - הבחירה באסוס נעשתה בגלל השירות עד הבית (מה לעשות, בגיל של ההורים שלי כבר קשה לקחת את המחשב למוקד איסוף לתיקון). האסוס עלה כ-100 ש"ח יותר מהדל.

עם זאת ראיתי לאחרונה הצעה לרכישת אותו דגם של דל תמורת כ-2200 ש"ח, עם אחריות ל-3 שנים (בעבר היתה אפשרות לרכוש במחיר מופחת עם אחריות לשנה בלבד).

המחשב הקודם שלי היה גם הוא Dell, מדגם Inspiron 6400. לאחר למעלה מ-6 שנות עבודה עדיין תקין לגמרי. הוחלף רק כיון שהפך מיושן ואיטי, אבל עדיין משמש לכל מיני עבודות office קטנות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ליאור , מה אתה עושה עם הלפטופ הישן אם מותר לשאול? :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא יודע מקס, בינתיים מחבר אותו למסך חיצוני. מה אתה זומם? (:

ה 3521 עם נתונים סבירים מינוס לא? i3 יש לי במחשב נייח שנרכש לפני שנתיים והוא גם נהייה עגלתי.

מה דעתכם על המחשב הזה?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15521

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רק לציין שזה לא משנה כיום מהיכן אתה קונה, מכיוון שהאחריות כיום היא דרך החברה עצמה.

הכוונה בשירות שליחים/לקיחת מעבדה וכו.

אולי, חברה פה ושם עדיין נעזרת דרך שירות המעבדה של אותה החנות שבה תרכוש אבל בספק...

פורסם

קניתי כזה:

http://ksp.co.il/?uin=19823

מאוד מרוצה ממנו. נתונים של Macbook Pro (למעט הרד דיסק ולא SSD, שזה גם ככה משהו שאני מתכנן להחליף לבד). בנוי היטב, מקלדת נוחה, מסך טוב, כרטיס מסך גם, ומחיר נהדר בשביל מה שאתה מקבל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ה-3521 ממש לא חלש, אם כי אני מניח שהוא עומד לפני החלפה (מה לעשות, כבר איזה חצי שנה בשוק).

i3 מודרני ימלא את הדרישות שציינת. הבן הבכור שלי סיים לימודי הנסדה בטכניון עם i5 נייד מדור ראשון ששוה ערך או אולי נופל מ-i3 מודרני (המחשב Asus U35Jc עם מעבד i5-460m). המחשב שימש אותו בשימוש כללי, בתוספת די הרבה מאתלאב וקצת SW.

המחשב שציינת יהיה חזק, אבל גם עולה פי 2 מה-3521. אם אין לך מגבלות בתקציב - תהנה, אבל אני, כמי שמשתדל לרכוש ציוד לפי הצרכים ולא לפי עיניים גדולות, לא רואה צורך במפלצות לשימוש ביתי רגיל.

אני מניח שהמחשב השולחני שלך זקוק לפרמוט, כמו כל מחשב בגילו.

פורסם

אין קשר לעיניים גדולות, אני מעדיף לרכוש משהו שיחזיק לי לפחות לשנתיים. לימודי הנדסה קרוב לסיים עם הרבה פחות מ i5. זה לא קשור.

אגב, להחליף בגלל שהוא חצי שנה בשוק נשמע גם סוג של בזבזנות, לא? (:

רועי, משום מה הקישור לא נפתח.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ה 3521 עם נתונים סבירים מינוס לא? i3 יש לי במחשב נייח שנרכש לפני שנתיים והוא גם נהייה עגלתי.

מה דעתכם על המחשב הזה?

אני אומר שהמסך שלו מעפן (תחפש משהו עם 1920x1080 ומעלה) ושהדיסק שלו הוא 5400 סל"ד, וזה משמעותי. הייתי מעדיף i5 עם מסך טוב ודיסק מהיר.

הייתי מעדיף i3 עם SSD ומסך טוב על פני הi5.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אין קשר לעיניים גדולות, אני מעדיף לרכוש משהו שיחזיק לי לפחות לשנתיים. לימודי הנדסה קרוב לסיים עם הרבה פחות מ i5. זה לא קשור.

אגב, להחליף כל חצי שנה נשמע גם סוג של בזבזנות, לא? (:

רועי, משום מה הקישור לא נפתח.

לשימוש סטנדרטי (לא גיימינג וכו'), סדר העדיפות שלך הוא:

1. מסך (כי אי אפשר לשדרג) וארגונומיה כללית (לרבות איכות המקלדת, משקל, עמידות וחיי סוללה)

2. SSD (כי זה הדבר שמשפיע בעיקר על חווית השימוש, אבל אפשר לשדרג)

3. מעבד

4. זכרון (יותר חשוב ממעבד אבל זול לשדרג)

הדגם הוא:

ASUS N550JV-CM248H

זה לא מחשב קל. אם אתה סוחב אותו על בסיס יומי חפש משהו קטן יותר.

פורסם (נערך)

בכך שהוא עומד לפני החלפה זה לא אצלי (אני נוטה להחזיק מחשבים די הרבה שנים בין החלפות - הקודם הוחלף אחרי 6 שנות שירות וממשיך לשרת בתפקיד משני) - אלא שיצא דגם יותר חדיש שיחליף אותו בשוק.

רועי - אני מכיר את שגעון ה-SSD. לי לא מפריע שלהעלות את המחשב לוקח 15 שניות בודאי לא מצדיק השקעה של מאות ש"ח. וגם הרזולוציה של המסך היא עניין די תאורטי - מדובר ב-"15.6, לא בטלויזיה "40. אבל, כפי שכתבתי קודם, אם לבחור תקציב גדול - שישקיע במחשב כרצונו. לי יש עוד הרבה דברים אחרים לעשות עם 2000 ש"ח.

אילו הייתי רוצה להשקיע עוד כמה מאות ש"ח הייתי שוקל רכישת מחשב עם מסך מגע, אבל אני משתמש במקלדת כבר 26 שנה ובעכבר 25, אז בינתיים מסך המגע ישמר לטלפון ולכמה מכשירים ייעודיים שיש לי בעבודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מה דעתכם על המחשב הזה?

מרכיב מחשב לחברה הסטודנטית שהמחשב שלה נהרס. כל חלק יעזור :p

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...