Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אמרו לי שהשחרת שמשה אחורית לא חוקית , לכן אני רוצה לקנות וילון של VW לאחורה

חפשתי בכל האינטרנט לא מצאתי כלל.

אם אפשר את עזרתכם בנושא תודה

פורסם

למה באינטרנט?הולכים לחנות לאביזרי רכב ומזמינים. רצוי למדוד את המידה כי קטן מדי יהיה ממש לא יפה וגדול מדי כנראה לא ייכנס.

מחיר:100 שקל. לא יודע אם זה יקר או זול אבל זה המחירים שתמצא בחנויות. יש לי אחד כזה כבר שנתיים, אחלה דבר, רק תשים לב שבחורף בלילה הוא יכול להסתיר אז להקפיד לנקות טוב טוב את השמשה מבחוץ מאדים וכדומה.

פורסם

לדעתי זה מאוד יפה. אני בכל הרכבים שלי התקנתי וילון.

תצלום0405.jpg1013546_610295195658006_800903422_n.jpgלכידה.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

GABIUBOGI בכל המכוניות שלך הוילונות ניראים כאילו הם לא מספיק רחבים, ויש רווחים בצדדים, הזמנתה אותם תמיד לפי מידה או מה?

אני גם עשיתי חלונות שחורים לכל האוטו ונתקלתי בבעיה ששמשה אחורית לא חוקית, חשבתי על וילון ואפילו ניראה לי שזה פתרון הרבה יותר טוב ויפה.

הוא גם יחסית שקוף, באור יום רואים את השמשה האחורית, בלילה גם רואים אבל פחות טוב, למרות שתמיד אפשר לקפל אותו חזרה למקום.

לא אמור לעלות יותר מ 120 שקל עם לוגו של הרכב והתקנה.

אצלי גם הותקן, נילקח לפי מידות ואני מאוד מרוצה מהגודל, ממש מכסה את הרוב כולל בצדדים.

1nmj.jpg

mn0y.jpg

פורסם

אשמח להמלצות למקומות שעושים וילון לפי מידה בצפון\ באיזור תל אביב.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם (נערך)

אוהד בשברולט קניתי מידה אחת פחות כי לא הייתה את המידה שרציתי והייתי לחוץ על וילון.

בשתי הקיות הווילון יושב מושלם,בקרניבל זה הגודל המקסימלי שקיים ובפורטה לא נכנס רחב יותר מזה שהתקנתי.

אצלך בסיויק הוא באמת יושב פרפקט אבל הכל משתנה בין רכב לרכב.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
GABIUBOGI בכל המכוניות שלך הוילונות ניראים כאילו הם לא מספיק רחבים, ויש רווחים בצדדים, הזמנתה אותם תמיד לפי מידה או מה?

אני גם עשיתי חלונות שחורים לכל האוטו ונתקלתי בבעיה ששמשה אחורית לא חוקית, חשבתי על וילון ואפילו ניראה לי שזה פתרון הרבה יותר טוב ויפה.

הוא גם יחסית שקוף, באור יום רואים את השמשה האחורית, בלילה גם רואים אבל פחות טוב, למרות שתמיד אפשר לקפל אותו חזרה למקום.

לא אמור לעלות יותר מ 120 שקל עם לוגו של הרכב והתקנה.

אצלי גם הותקן, נילקח לפי מידות ואני מאוד מרוצה מהגודל, ממש מכסה את הרוב כולל בצדדים.

1nmj.jpg

mn0y.jpg

הוילון שלך יושב יפה מאוד , אבל אני קצת מתבאבס ואני יעשה שתי חלונות שחורים ומאחורה וילון זה הורס את כל האוטו

דרך אגב הגאנטים שלך יפים מאוד !! מאיפה קניתה ובכמה ?

פורסם
40-50 ש"ח בכל חנות אביזרי רכב בנצרת.

תודה על התגובה.

אני מחפש משהו בגודל לא סטנדרטי אלא קצת רחב יותר. הגודל הרגיל הוא צר מדי ומשאיר רווחים בשני הצדדים וזה נראה גרוע.

מכיר חנות שאפשר להזמין וילון לפי גודל בנצרת?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

תודה על התגובה.

אני מחפש משהו בגודל לא סטנדרטי אלא קצת רחב יותר. הגודל הרגיל הוא צר מדי ומשאיר רווחים בשני הצדדים וזה נראה גרוע.

מכיר חנות שאפשר להזמין וילון לפי גודל בנצרת?

אחי אתה פשוט צריך לחפש חניות לאביזרי רכב ולשאול אותם אם הם יכולים להזמין לך וילון לפי מידה, ואז הם לוקחים מידה ומזמינים תוך יומיים שלוש ומתקינים לך.

ועצה שלי אל תחפש את ההכי זול כי ככה הוא כנראה גם יראה.

וGABIUBOGI קניתי אותם בחיפה באזור הקריות עלו 2500 זה 17

פורסם
אין דבר כזה גודל לא סטנדרטי, יש רחבים יותר ויש פחות, השאלה אם יהיה במלאי אחד רחב עם הדפס של הסמל.

אם יש וילונות שהם במלאי, אז או שהם קטנים מידי או גדולים מידי, או שבמזל זה מתאים בידיוק.

פשוט כי רוב המקומות שמתקינים וילונות מזמינים לפי מידות שנלקחות במקום

במלאי זה רק למי שממהר או לא יודע שקיימת אפשרות הזמנה לפי מידה אז דוחפים לו מה שיש.

פורסם

הבעיה היחידה בוילונות שברוב הרכבים הצדדים נשארים פתוחים והוא לא מכסה לגמרי. לא אומר בהכרח שזה יהיה מכוער, ממש לא, מנסיון, אבל זה בהחלט פחות יפה מוילון שיושב כמו בהונדה הזו. בכל מקרה, זה חוקי למהדרין אבל תצפה לוילון רפוי אחרי תקופה מסויימת.

• תוכן חדש...