Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צוחקים שאתה מזמין אותה? :D לך על הקאסטיל שאטו, הרבה יותר טוב, כ 11%

לא מצאתי שום סוג של קסטיל אחר מחבית בארץ. הרוג' טעים לי, אני מזמין אותו מדי פעם.

גם החברים שלי אוהבים לשתות אותו כך שאני לא לבד בעניין, למרות שאני בד"כ מעדיף את הכהות.

נראה לי שהרוג' מיוחצן כבירה לנשים בגלל האחוז הגבוה של האלכוהול חסר הטעם, למי שלא שותה הרבה זה יכול להכניס אותו לראש ממש ממש טוב והרבה נשים אוהבות את זה (וגם הגברים שקונים להן את הבירה).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
נשמע מעניין.

אפשר לרכוש את זה ? זה מזוהה עם עדה כלשהי?

הבוכא שהוא ערק תאנים הולך הכי טוב עם בוטרדו (בוטרגה או אדמחוט, תלוי מאיפה באת), שהן ביצי דגים מיובשות ומצופות בשעווה.

עדות צפון אפריקה ו"דרום צרפת". אבל טעים גם לחיך האשכנזי שלי.

בוכא בוקובזה Boukha Bokobsa שמקורו בטוניס ומיוצר כיום בצרפת נחשב למוצר משובח.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

תחיד חשבתי שזה מזוהה עם רוסים - מהמילה buhat, שזה מילת סלנג ללשתות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאט גלאס הוא השם האמריקאי לצ'ייסר. הכוס שמוכרת אצלנו כשאט נקרא בצפון אמריקה דאבל שאט.

בשאט "ישראלי" יש מנת אלכוהול - בין 50 ל- 55 מ"ל משקה. המהדרין שמים 60 מ"ל. בצ'ייסר אמיתי אמורים להיות 30 מ"ל והוא נקרא גם "צ'ייסר בוסטון".

62-52134-00.jpg

בשנים האחרונות עברו לצ'ייסרים ארוכים שמכילים 21-22 מ"ל.

56089.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תיקון קטן.

בוחה מזוהה עם תוניסאים.

תוניסאים , טריפוליתאים... גדלתי במושב מעורב מיוצאי מרוקו/תוניס/לוב ואצלינו המרוקאים היו אומרים "אני לא רואה כזה הבדל גדול בין מועמאר קדאפי ליאסר עראפת..." (:-) (:-)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אהבת את הקסטיל רוג', יש גם את "קריק" הבלגית שגם היא בירת דובדבנים (גם כן טעימה וקלילה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...