Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כחודש קיבלתי את הפיאסטה החדשה הגדם (דגם?) הידני.

הייתי רוצה לשתף אתכם בחווית הנהיגה שלי איתה.

היום אני כבר אחרי כ 1000 ק"מ.

1.הישיבה ברכב נוחה יחסית, הכפתורים גם כן במקום סביר חוץ מבורר האורות שצריך להתרגל אליו. הוא לא נמצא בידית ליד ההגה אלה בורר על הדשבורד; הוא גם לא נכבה, כך שהאוטו נשאר עם אורות חניה.

2.רעש הכביש מורגש, שומעים את הכביש.

3.לגבי צריכת הדלק במכל הראשון שלי נסעתי בבמוצע בין 100-120 קמ"ש (הרכב קצת אכזב אותי) 550 ק"מ 1:13.75 שרובה הייתה נסיעה בין עירונית, במיכל השני נסעתי בין 80-95 קמ"ש והצלחתי להגיע ל 630 ק"מ 1:15.9.

הופתעתי לדעת כמה ההבדל במהירויות חסכוני בדלק (לפני כן היה לי רכב חברה, לא ממש עניין אותי הדלק והמהירות).

לגבי המערכת , אני עדיין ממתין כמו רוב הלקוחות שהמערכת הובטחה להם ועדיין "לא הגיעה לארץ".

אשמח לענות לשאלות לכל המעוניין.

תודה

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
נסיון נואש להגהה. נא להקפיד על כללי הכתיבה.
פורסם

אני מניח אחרי שהמנוע יפתח,תקבל צריכה טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מערכת המולטימדיה שהבטיחו בקנית המכונית DVD +GPS +מצלמת רוורס של חברת קוברה

לאחר הקניה הם טענו שלחברת קוברה נגמר המלאי והם הזמינו מחול ....

קיבלנו שובר להתקנה לאחר חודש מרץ

פורסם
אה וואללה? לא ידעתי.. אני קיבלתי כבר עם המערכת מותקנת...

אתה תהנה ממנה בוודאות :)

איזו מערכת זו בדיוק? (דגם,יצרן וכו'...)

אני עם המערכת המקורית וחושב לקנות את החדשה ולהתקין לבד, מחפש משהו שיעבוד בוודאות

פורסם

חבר שלי כרגע עם 2500 ק"מ בערך ועושה איתה ממוצע 1:15-1:16 כאשר עיקר הנסיעה עירונית ומעט כביש מהיר (80-90 קמ"ש).

אני לא יודע איזה דגם אצלך , אצלו 1.25 ידנית.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אם בדגם הידני הממוצע "בערך" ועוד לפני פתיחת המנוע הוא 1 ל 13 אז אני אופטימי אם אגיד שהצריכה בדגם האוט' היא קרוב ל 1 ל 11?

לא נשמע כל כך חסכוני :|

פורסם

לא יודע איך כולם עושים 15-16 ממוצע. אני נוסע כמעט רק בינעירוני, 110-120 בנסיעה רגועה יחסית ועושה 1:14.

ניסיתי תדלוק אחד להיות 95-100 וזה היה עוד פחות טוב (?).

מה הסוד פה?

ידנית חדשה, 1.25 ליטר.

פורסם

תנסה להמיר את המערכת בטיפולים או זיכויים כספיים כלשהם או בביטוח לרכב. אישית יש לי ניסיון רע עם התקנות מקומיות ש"דופקות" את מע" החשמל ברכב.

למרות שלרוב זה בסדר, לא היית רוצה להיות ביו אלה שדווקא לך זה קורה. אלה אם כן אתה מכיר טוב את המתקינים.

• תוכן חדש...