Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש,אני רק מציע לא לרשום ישר,כי בדרך כלל יש התלהבות והכול ורוד,תסיע על הרכב כמה חודשים,תקבל צריכת דלק מדויקת ואז תחזור אלינו עם דיווח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה - מתי הזמנת את האוטו לראשונה?

אני הזמנתי שבוע שעבר, ונאמר לי שהצפי להגעה הוא באיזור יוני-יולי.

פורסם

הזמנתי בפברואר הגיע היום , הייתי אמור לקבל באפריל מאי אבל הקדימו לי , אולי מישהו ביטל? לא יודע .

אני רק שמחתי לקבל אותו , היום נסעתי עליו לראשונה כמובן שעם המזל שלי איזה ערס כמעט ונכנס בי ועוד נתן לי צרור ברכות לדרך :), אבל יצאתי מזה בשלום , האוטו מאד נוח ולא מרגיש קטן מדי ונהגתי על סיאט מי וקיה פיקטנו וביונדאי הרגשתי טוב יותר .

פורסם

מדהימה,צבע מעולה,אם היום הייתי רוכש מיני,ללא ספק הייתי רוכש גם אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה yulianx הצטערתי שלא היה בירוק ולא מייצרים בצבע הזה , מה שכן נחמד שאין עלות עבור צבע מטאלי בכולמוביל

מדהימה,צבע מעולה,אם היום הייתי רוכש מיני,ללא ספק הייתי רוכש גם אותה.
פורסם

נראת מעולה! תתחדש!

מה המחיר?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תתחדש! נראית טוב ורואים שינוי מהותי מהדור הקודם. הפסים השחורים בצדדים מחמיאים לה ולרגע אפשר לטעות ולחשוב שמדובר בקליאו חדשה קטנה.

פורסם

מי היה מאמין שב2014 יהיה אפשר לקנות רכב אמיתי חדש שלא מרגיש זול במיוחד (כמו אלטו לדוגמא) ב60K ש''ח. אנחנו מתחילים להתקדם..

תתחדש, נראית טוב. תשתף כאן על צריכת הדלק אחרי שהמנוע יפתח קצת.

פורסם

תודה רבה לכולם :lol: , אמנם מתקדמים אך באירופה במחיר הזה אפשר להביא משפחתית חדשה... עד מתי מיסים על הרכב? :cry: , מבטיח לעדכן ברגע שאעשה בדיקת צריכת דלק .

מי היה מאמין שב2014 יהיה אפשר לקנות רכב אמיתי חדש שלא מרגיש זול במיוחד (כמו אלטו לדוגמא) ב60K ש''ח. אנחנו מתחילים להתקדם..

תתחדש, נראית טוב. תשתף כאן על צריכת הדלק אחרי שהמנוע יפתח קצת.

פורסם

תתחדש! וואוו נראית מדהימהה!

אני הזמנתי ב-14\2\13 I10 Premium אוטומט צבע שחור ואמרו לי שאני אקבל אותה במרץ אפריל

התקשרתי לפני יומיים לכלמוביל הארצי ונאמר לי שאוניות נכנסות ב-3\30 וב- 4\30, מקווה שאקבל את הרכב עוד החודש...

אעדכן אתכם בהמשך ;)

• תוכן חדש...