Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש לי בעיה קטנה עם פוטנציאל לבעיה גדול.

במקרה ומישהו זוכר פירסמתי לפני 3 חודשים בערך שאימצתי האסקי, סה"כ ההתחלה הייתה מאוד קשה אבל היום הכל הרבה יותר חלק, או ככה חשבתי,

התקשר אלי היום בעל הבית שלי ואמר לי שדיבר איתו בעל הדירה מהקומה מתחת וסיפר שהדיירים שלו מתלוננים שהכלב שלי מיילל ובוכה במהלך היום.

חשבתי בהתחלה שלא אפשרי כי הכלב לא מתנהג בצורה מוזרה שאני עוזב את הבית, לא נובח ולא מנסה לצאת איתי או משהו בסיגנון.

התקשרתי ל"שותף" לדירה (דירה מפוצלת) ושאלתי אותו אם באמת קרה משהו כזה,הוא אמר שהוא באמת נתקל בזה פעם או פעמיים :-(

אני נמצא מחוץ לבית במשך 8 שעות ביום ללא אפשרות לחזור באמצע, גם לא בטוח שזה יעזור (בפעמים שכן הייתי חוזר באמצע היום הכלב היה משתולל שהייתי יותא שוב)

מה אפשר לעשות?

אני מחפש מישהו שיוציא לי אותו לסיבוב במהלך היום, אבל אני לא בטוח שזה יעזור.

מדובר בדירה קטנה כך שלהוסיף כלב נוסף, מה גם שאין לי זמן וכסף לטפל ב2 כלבים, לא אפשרי.

אופציה שחשבתי עליה מזמן היא הוספת חתול לבית בגלל שהם יותר self maintenance ותופסים פחות מקום מכלב.

הכלב מגיב טוב לחתולים ולא מנסה לתקוף אותם כך שמהבחינה הזו אין בעיה.

השאלה אם זה יפתור את הייללות?

מה המומחים חושבים? (אני זוכר שיש פה כמה שמגדלים כלבים עם חתולים)

עריכה אחרונה על ידי E-man

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

הרי קבענו שהכלב שלך מכור לסיגריות לא?

הפתרון: מאלבורו אדום + מצית.

ההודעה נכתבה בציניות, אין לקחת את תוכן ההודעה ברצינות ובלה בלה בלה דיסקליימר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין בעייה לגדל כלב עם חתולים, שלי גדלים ככה יותר מעשר שנים.

העניין הוא שלא ככה פותרים את הבעייה הזאת, אם הוא בוכה כל הזמן (ולא חלק קטן מהזמן והשכנים רק מחפשים לריב), זה אומר שהוא כנראה סובל מחרדות או סתם משועמם, יש באינטרנט לא מעט מאמרים על הנושא.

תתחיל בלהכנס בחזרה הביתה בלי ישר לגשת לכלב, תן 5 דקות ורק אח"כ גש אליו, הרעיון הוא לא לעשות את החזרה שלך הביתה ל"אירוע" שהכלב יושב כל היום לחכות לו.

פורסם

דוד, צפה לכתם צהוב לא ברור על האימפרזה במפגש הבא (או על הרגל שלך,מה שיתאים לי יותר באותו רגע :twisted:)

שי, הוא בוכה פעם פעמיים ביום גג לפי ה"שותף" אבל הייללה נמשכת לכמה דקות (זאב קטן שלי :oops:).

כשאני נכנס הבייתה הוא ישר קופץ עלי באטרף של חיבוקים וליקוקים ומה לא למשך איזה 5 דקות, כך שלא ברור לי איך אפשר להתעלם ממנו במקרה זה (אני גם לא כל כך רוצה, גם אני מתגעגע אליו) ברור לי שהוא מתגעגע וכנראה גם קצת משועמם (בבית של ההורים הייתה לו מרפסת שהוא היה צופה ממנה החוצה וכנראה שזה היה מעניין אותו)

אני משאיר לו צעצועים ועצמות לעיסה אבל הוא כלב שאוהב לשחק עם אחרים ולא לבד (גם בחוץ הוא מעדיף לשחק עם כלבים אחרים מאשר עם מקלות או כדורים)

פורסם

רוב הסיכויים שהכנסת חתול לא תעזור. אולי הכלב שלך מסתדר עם חתולים אבל רוב החתולים לא מסתדרים עם כלבים. במקרה הכי טוב הם ישמרו על נייטרליות. אבל חתול הוא בהחלט לא חבר למשחק לכלב האסקי ולדעתי זה לא מה ימנע את היללות שכנראה נובעות משעמום.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אי אפשר לצפות איזו מערכת יחסים תהייה לכלב עם החתול.

תחפש מידע לגבי חרדת נטישה בכלבים.

אם יורידו אותו באמצע היום, זה יכול לעזור, כמו גם להשאיר לו צעצועים להתעסק איתם בזמן שאתה לא נמצא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צעצועים יש (חבל משיכה וכדור), חשבתי לקנות לו את הכדור הזה עם החטיפים, אולי זה יעניין אותו יותר ואני אבדוק אם יש מישהו שיכול להוריד לי אותו במהלך היום.

פורסם

אתם יודעים, לכלבים יש עוד חרדות חוץ מחרדת נטישה, העולם הפנימי והפסיכולוגיה שלהם מסובכת לא פחות משלנו.

אבחון וטיפול שגוי יכול לתסכל את הכלב ואת בעליו.

פורסם
אתם יודעים, לכלבים יש עוד חרדות חוץ מחרדת נטישה, העולם הפנימי והפסיכולוגיה שלהם מסובכת לא פחות משלנו

הרבה, הרבה, הרבה, הרבה פחות.

הרבה.

אבל הזכירו... הכלב לא מסורס.

איך נאמר, ביקשת - קיבלת.

פורסם

קראתי קצת ברשת ודיברתי עם המאלף שלי ועוד בעלי כלבים וכולם אמרו שזה נשמע כמו חרדת נטישה

קיבלתי כמה טיפים שהתחלתי לישם היום (השארת הטלויזיה דולקת כדי שיהיה רעשי דיבור לכלב, מתן חטיפים ופינוקים לפני שאני עוזב כדי ש"יחכה" לרגע הזה) ונראה איך זה עובד.

אני לא מבין איך פה אתם דוחפים את הקטע של הסירוס?!

אין כלבות בבניין (חוץ מאחת שהולכת על שתיים), החלונות פונים לתוך יער ולא לרחוב ככה שהוא לא רואה או מריח כלבים עוברים ובאמת שאני לא רואה קשר.

אני כנראה מחכה לתחילת הסימטר, אולי אחד הסטודנטים מהאזור שלי יוכלו להוציא אותו לטיול במהלך היום (או אולי לפחות השכנים יפסיקו להיות בבית במהלך היום)

פורסם

אתה צריך לבחור מישהו מנוסה להוציא את הכלב. האסקים הם ברחנים, ואם הוא יריח כלבה...

פורסם
אני לא מבין איך פה אתם דוחפים את הקטע של הסירוס?!

יותר בריא לכלב, יותר בריא לך והכי חשוב, יותר בריא לכולם (פחות מריבות ואי הפיכה למטרה ע"י כלבים אחרים, אלו תמיד יהיו סיבות שאוהב).

כמובן שהכלב הוא גם ממשפחת כלבי השפיץ ויללות בהחלט הם עניין נלווה למשפחה.

• תוכן חדש...