Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צריך לבחור מישהו מנוסה להוציא את הכלב. האסקים הם ברחנים, ואם הוא יריח כלבה...

סה"כ אותי הוא כבר לא מושך, אבל אם אני אתן למישהו להוריד את הכלבלב זה מישהו שאני מכיר ויודע שיוכל להתמודד איתו

ירון, אתה לא מבין עד כמה אתה צודק :shock: הוא כל כך רוצה לשחק שברגע שהוא פוגש כלב או חתול שלא רוצים לשחק איתו הוא נכנס למצב כזה של "תשחק איתי, אבל אני רוצה לשחק, למה אתה לא משחק איתי, אוף " ככה זה האסקים :lol:

Black Joker, אני מבין את יתרונות הסירוס אך לא רואה בכך הכרח, הוא משחק עם כלבים אחרים בין אם מסורסים או לא ומעולם לא היה מקרה שהוא תקף זכר אחר.

אם זכר אחר לא רוצה לשחק איתו, לא צריך, אני כבר יודע לשמור עליו ולא לקרב אותו לכל כלב וכמובן שהוא משוחרר לשחק עם כלבים אחרים רק אם אני יודע שהם מסתדרים

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...