Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, משפחתי מונה זוג הורים ושני זאטוטים , כיום נוסע ביונדאי I35 2012 מהעבודה , אבל עכשיו אין לי אפשרות לקחת יותר מהליסינג אז מה שנשאר הוא לרכוש פרטית. החשוב ביותר : מרווח לכולם (גבוהים) , דלק, אמינות . חשבתי על I30CW בגלל הפקטיות אבל קצת חושש מהקניה כיוון שזה יונדאי ויש פה מישהו שמפחיד אותי לגבי יצירות קוריאניות. השאלה היא האם בחרתי נבון והאם קיים משהו יותר עדיף? אולי לא סטיישן אולי קורולה ? תודה על העזרה.....

פורסם

מדובר בדגם מוצלח אמין ונפוץ מאוד בחברות הליסינג מה שמבטיח מחיר רכישה נוח. קורולה? במחיר שהיא נסחרת מהווה תמורה פושרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לך מה לפחד מרכישת רכבים קוריאנים,הם אמינים בדיוק כמו כל יפנית שתמצא (מניסיון של 4 קוריאניות).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלום אסף,

יונדאי i30 על שני הדגמים שלה (האצ'בק וסטיישן cw) נמצאת מאז שנת 2009 בציי הרכב הגדולים והוכיחה את עצמה כמכונית טובה, אין לך סיבה לחשוש מפניה. רמת האמינות שלה טובה, עלויות האחזקה נמוכות וצריכת הדלק ממוצעת ודומה למקובל בקטגוריה. תא המטען של גרסת הסטיישן גדול ומאוד שימושי, זה רכב שיכול להתאים מאוד למשפחה עם שני ילדים קטנים.

אם אתה מחפש רכב לא קוריאני בסגנון הזה אז תוכל לבדוק גם את פורד פוקוס. בפוקוס יש לך מבחר גדול יותר של גרסאות מרכב – סדאן 4 דלתות, האצ'בק 5 דלתות וסטיישן 5 דלתות. בפוקוס יש מושב אחורי מרווח מאוד, קצת יותר משל ה-i30.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם, משפחתי מונה זוג הורים ושני זאטוטים , כיום נוסע ביונדאי I35 2012 מהעבודה , אבל עכשיו אין לי אפשרות לקחת יותר מהליסינג אז מה שנשאר הוא לרכוש פרטית. החשוב ביותר : מרווח לכולם (גבוהים) , דלק, אמינות . חשבתי על I30CW בגלל הפקטיות אבל קצת חושש מהקניה כיוון שזה יונדאי ויש פה מישהו שמפחיד אותי לגבי יצירות קוריאניות. השאלה היא האם בחרתי נבון והאם קיים משהו יותר עדיף? אולי לא סטיישן אולי קורולה ? תודה על העזרה.....
פורסם

היה לי את הרכב המדובר בגרסת ליסינג לתקופה קצרה, בנוסף היו אצלנו בחברה 5 כאלו שנסעו מעל 120 אלף קילומטר.

הרכב היה אמין מאוד ומאוד מרווח.

המנוע שלו דווקא מפתיע לטובה וסוחב מצויין.

פורסם

5 מקורבים רכשו את הרכב בהמלצתי בשנה האחרונה וכולם משבחים ומהללים כל פעם שאני פוגש אותם.

לדעתי התמורה הכי טובה לכסף באזור ה-50K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יודע שכולם ממליצים אז אני אציג את הצד השני של המטבע.

אני החלפתי את הi30 של אשתי כי לא סבלתי את הרכב. הוא מרסק עצמות בעיר, הגה קטן מפלסטיק שמגעיל בתחושה ומאוד גרוע לנהיגה, אני גר בחיפה עם המון פיתולים ופניות כך שזה היה מורגש.

הרכב הוחלף במזדה 3 ספיריט, לא להיט אבל לעניות דעתי יותר טוב מהיונדאי. בזמנו גם הייתה לי פוקוס 2009 שלמרות האיטיות טובה מהיונדאי

פורסם

לאון - איני מכיר את היונדאי המדוברת, אבל היתה לי מזדה 3 2010 1600 (ליסינג), וגם אני מתגורר בחיפה. שתיינית דלק (8 קמ"ל ביום טוב) ולא נוחה בעליל, וזאת כאשר כמעט שלא נעשה שימוש בספסל האחורי. לפות"ש שני זאטוטים, הגישה אליהם תהיה מאוד לא נוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מדבר על ה 2010 שבדגם הזה נראה שמזדה הלכו אחורה בהרבה דברים (גם כזאת הייתה לי מהעבודה כמה חודשים ושנאתי איתה כל רגע) שלי היא מדור הקודם.

מספר אנשים שהמלצתי להם על הi30 חזרו אלי עם תהיה האם גם הרכב שלי לא נוח.

הדגם הזה הוא הראשון שהרים ראש והתמודד יפה מול תוצרת יפן, אבל ככזה היו לו המון חבלי לידה.

פורסם

היי תודה לכל העונים.

רציתי להזכיר שיש לי היום I35 ואני מאוד מרוצה הן מהמרווח הנהיגה מהנה ו ממש כיף (כנראה שאני חובב ותו לא...) , אבל לפני הנוכחית נהגתי בפורד פוקוס שנת 2012 וממש היה צפוף......

האם יש הבדל בין ה I35 ל I30 CW בשטח הפנימי כולל מרווחים מאחור ובין הנהג למושב האחורי נראה לי שזה יפתור את העניין.

פורסם

האם יש הבדל בין ה I35 ל I30 CW בשטח הפנימי כולל מרווחים מאחור ובין הנהג למושב האחורי נראה לי שזה יפתור את העניין.

פורסם

המרווחים זהים לחלוטין. ( יש ל-i30 יתרון של סנטימטר אחד במרווח הרגליים מקדימה. )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
המרווחים זהים לחלוטין. ( יש ל-i30 יתרון של סנטימטר אחד במרווח הרגליים מקדימה. )
תודה רבה רבה עזרת לי להחליט. עריכה אחרונה על ידי asafh1234
פורסם (נערך)

שלום

יש לנו i30CW בליסינג. עלתה לכביש בסוף 2010 לפי הרישיון (למרות שאני קבלתי אותה ב-2011). שלוש שנים ו-60K ק"מ בלי אף בעייה משמעותית. טיפול כל 20K. צריכת דלק קצת גבוהה בעיני אבל מכונית די נוחה. בהחלט מומלצת.

הקיה סיד זוכה כאן להמלצות חמות. לי אין ניסיון איתה אבל אם אני לא טועה היא היתה מגיעה בעבר עם שבע שנות אחריות. יכול להיות ששווה לבדוק אותה וליהנות מעוד 4 שנות אחריות (גם אם חלקית).

עריכה אחרונה על ידי AmosC
  • תוכן חדש...