Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ליאנה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חוות דעת על סוזוקי ליאנה 2003

האם זה רכב אמין?

האם חסכוני בדלק?

בסופו של דבר אני מחפש רכב משפחתי אמין וחסכוני בדלק ובתקציב לא גבוהה....

מדובר על הדגם 5 דלתות...

תודה מראש על העזרה

פורסם

הי

אני גם בשלב החיפושים ובין האופציות גם הרכב הזה.

חקרתי בעלי רכבים, שאלתי סוחרים ואכן רכב שהמליצו עליו בחום. אמין זול וחסכוני.

בהצלחה לשנינו

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

הליאנה רכב אמין, די חסכוני בדלק חפש כאלה עם קילומטראז סביר אחלה רכב אני קצת לא אוהב את העיצוב אבל זה רכב ישן ככה שזה בסדר וזה בחירה די טובה לאיזור השנים והכסף הזה

פורסם

אמין מאד, זול לאחזקה, לא נוח, לא מעודן. מתמרן מעולה, קל לתפעול. בגאז' נוח בגרסת ההאצ'בק (5 דל'), זו הגרסא העדיפה לדעתי.

לא חסכוני בכלל, ואני מת לדעת אם כל מי שכתב פה שהליאנה חסכונית החזיק אחת. 10.5-11 ק"מ/ל' בינעירוני וכ-8.5 ק"מ/ל' עירוני, נבדק על פני יותר משנה וחצי נכון לעכשיו, וזה עוד כשהנהגת היא אשתי שנוסעת מאד לאט ועדין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זו הגרסה הראשונה של הליאנה, אני מניח שעם השפם ולוח המחוונים הדיגיטלי.

מדובר ברכב עם כמה יתרונות וכמה חסרונות: רכב אמין מאד, תא מטען שימושי, אם כי קטן יחסית (לעומת דגם ה-4 דלתות בעל תא המטען הענק). מצד שני העיצוב החיצוני מכוער (פרמטר שולי מאד בבחירת רכב, בודאי משומש), לוח המחוונים הדיגיטלי מעצבן להפליא, ותגובה איטית יחסית ללחיצה על הגז שנותנת תחושת כבדות. לא שהרכב לא מסתגל לעליות - אין שום בעיה לנהוג בו, נניח, בחיפה, פשוט תהיה אחרון ברמזור, אחרי 100 מ' תיישר קו עם כל הזריזים.

בדגמים יותר מאוחרים היו שיפורים - גם במנוע (תוספת של כמה כ"ס, איני יודע לגבי המומנט), גם לוח מחוונים סטנדרטי, ואפילו שיפור מה בעיצוב חזית הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

התשובות שלי מניסיון שוטף ומתמשך. הרכב נמצא בבית מחודש אוגוסט 2012. מספיק טוב?

שנת ייצור 2002. נרכש עם 125K ק"מ, עכשיו עם 140. 52 תדלוקים עד כה.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם לי הליאנה, בגרסאותיה היותר מתקדמות (דגמי 2005 ו-2008) זכורוה לי כלא חסכונית מיוחד, אם כי עדיפה, נניח, על פני מאזדה 3. מצד שני - הנהגים היו אשתי (חסרת חוש טכני לחלוטין) והבנים (שנהגו גבני 18 טיפוסיים), ועיקר הנהיגה היתה בתוך חיפה. אם אתם רוצים לדעת מה הצריכה של דגם 2002 5 דלתות בידיים של נהג בם 90 יהיה עליכם להמתין לשיחה היומית שלי עם ההורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...