Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.(קצת חפרתי אבל תודה לעוזרים )

יש לי רכב מסוג MG 550 .

ביום שהבאתי אותו ישבתי אם חברים באוטו שמתי שירים (אני לא מבין כלום במכוניות זה רכב ראשון שלי ) והאוטו לא היה מותנע לא ידעתי שהיה צריך להתניע בכדי שלא יגמר המצבר ולאחר חצי שעה הוא ניגמר הנענו את האוטו בכבלים והכול היה בסדר .

לאחר שבוע באתי להניע את האוטו והוא לא הניע בכלל מכיוון שדלת הנהג הייתה פתוחה (מין מנגנון הגנה של הרכב ) לאחר מספר ניסיונות וחיבור כבלים אבא שלי ניזכר שצריך לסגור את דלת הנהג והאוטו יניע וכך היה .

היום באתי להניע את הרכב והוא לא הניע ובלוח שעונים זה הראה לי שכול הנורות פועלים מצבר . שמן . ABS FALL . ונידלקה נורה של קרח וכולי לקיצור כל הנורות נדלקו והראה שהאוטו עומד "להתפוצץ".

עכשיו הרכב לא מניע והדלת של הנהג נשארה פתוחה , אני לא לחוץ על זה כי האוטו יושב בחניה של הבית והמצבר גמור .

אני יודע שזה מהמצבר אבל אני לא יודע כל כמה זמן צריך להחליף כי האוטו לא עשה 30 אלף והרכב שנת 2011 אני לא מצליח ליראות את התאריך של המצבר אבל מה שאני יודע זה שבוודאות אני מחליף מצבר .

השאלה שלי היא האם כל פעם שניגמר המצבר (מישיבה באוטו ללא התנעה וכולי ) צריך להחליף מצבר ? והאיך אפשר לדעת מתי המצבר מת ?.

תודה רבה רבה לעוזרים

פורסם

באופן כללי 3 שנים למצבר זה די סביר. לשאלתך- חצי שעה מוזיקה כשהאוטו לא מונע זה לא הרבה וסביר להניח שאם המצבר שלך נגמר ז"א שהוא כבר לא במיטבו. באופן כללי מומלץ לבדוק טעינה לפני שקונים מצבר חדש, בכל מקום שמוכרים מצברים יוכלו לבדוק לך.

לדעתי תניע את הרכב עם כבלים מחר וסע ישר למקום מומלץ באיזור שלך, בדוק טעינה לפני ואם היא תקינה קנה אחד חדש.

עדכן איפה אתה גר כדי שאולי יוכלו להמליץ לך על מקום זול ואמין.

פורסם
שלום.(קצת חפרתי אבל תודה לעוזרים )

עכשיו הרכב לא מניע והדלת של הנהג נשארה פתוחה , אני לא לחוץ על זה כי האוטו יושב בחניה של הבית והמצבר גמור .

בכול רכב מודרני קיים מנגנון בצד הדלת שמאפשר נעילת הדלת גם אם המצבר גמור. חפש כפתור/חריץ בצד הדלת המאפשר נעילה של הדלת כאשר המצבר גמור.

בדרך כלל המידע מופיע גם בספר הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה שלי היא האם כל פעם שניגמר המצבר (מישיבה באוטו ללא התנעה וכולי ) צריך להחליף מצבר ? והאיך אפשר לדעת מתי המצבר מת ?.

תודה רבה רבה לעוזרים

מצברי עופרת רגישים מאד לפריקה. ברגע שמצבר מתרוקן זה מקצר מאד את החיים שלו וככל שהוא זקן יותר יגדלו הסיכויים שהוא לא יצליח להחזיק מספיק מטען אחרי טראומה כזו.

• תוכן חדש...