Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תבדוק איזה סעיפים צריך על מנת לפתוח מוסך רגיל ואז תראה את הבסיס שאתה צריך.

 

אני מניח שמשם תבין למה אומרים לך לא.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

  • תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רון תשאל פה האם כדאי היה לפתוח בר קפה,התשובה הייתה מה פתאום מי קונה קפה ועוד בבר שיש נס קפה כל כך טוב של עלית.

תפתח מקום כזה ,תחתום על מכתב הסרת אחריות ,מכונאי מוסמך מאשר ביצוע וחותם לפני שהאוטו יוצא לאחר שבדק וזה הכול .

איתמר שחבר שלי פתח בר להמבורגרים מיוחדים אני הייתי הראשון שאמר לו שמסכן את עצמו ועלול לחזור לגיל 17 מבחינה כלכלית ,לעשות עוד משהו כמו כולם ולהיות עוד אחד מיני רבים כמו רובנו זה הכי קל,יש פה רעיון למשהו מיוחד שבירוקרטית ניתן לעכוב ולהסדיר רק צריך טיפה מעוף.

בגירה היקר אתה כותב שאפשר לכתוב מסמך שיגן מפני תביעה עתידית במידה ואני בוחר לעלות על רצפת העבודה ועושה זאת באחריותי וידוע שמדובר בסביבה מסוכנת,זה קצת לא מסתדר עם התגובה שלך לזה שאפשר לכתוב מכתב שמאשר לך להרוג אותי,שאני נכנס למקום מסוכן וחותמים שבאחריותי אז זה יעמוד בבית משפט.

אז עכשיו רק צריך לאשר שמכונאי מוסמך בדק את האוטו והברקסים הוחלפו כמו שצריך ויוצאים לדרך.

לפי מה שאתה מחר אנשים יתבעו את אקיאה כי ארון שבנו לבד וקנו אצלם יתמוטט להם על הראש,ועל תכתוב לי כשבמידה ויוכיחו שהארון לא נבנה ותוכנן בצורה תקינה אז זה אשמת אקיאה זה ברור לי ,אבל עם הבחור בונה סביבה בטחותית ותקינה ,ורצפה נגד החלקה והמקום בנוי בצורה לא מסוכנת אז יש לו את כל ההגנות.תביעות תמיד יכולות להיות שאלה מה בית משפט יחליט.

כמובן שחובה להתייעץ בסוכן ביטוח מיד אחרי או לפני העורך דין ולראות עם מישהו מבטח אותך,במידה ויש חברת ביטוח שתעשה זאת במחיר סביר אין מניעה .

גם אני שאני מתאים אופטומטריסט ומתאים משקפיים לאנשים יכול מחר להתבע שבגלל המשקפיים שלי מישהו עשה תאונה,תאורתית זה נכון ומסוכן וברור אבל יצטרך להוכיח את זה ,ותמיד יש סיכון אין מה לעשות,אז נסגור את כל האופטיקאות בארץ .

אף אחד לא אומר שיהיה קל טכנית ההקמה ,אבל אפשרי

 

 

 

פורסם

הוא רוצה להרוויח כסף מהבור, מה שמבטל את עקרון של "יש שם בור בחוץ, לא יודע מי חפר, אתה יכול לעבוד עליו", במיוחד אם הנפגע ישלוף בבית משפט חשבונית שכתוב בה "השכרת ליפט/ בור".

 

בנוגע להעסקת מכונאי מוסמך...מבנה יש, בור/ליפט יש, מחסן חלפים יש, מכונאי יש, אז פתחנו מוסך?

:-o

אז זהו שהבור כביכול ימשוך קונים שרוצים לעשות את הטיפול במקום יותר הגיוני מאשר החניה ליד הבלוק,

על הבור לא יילקח כסף מצד שני זאת השקעה חד פעמית ללא הוצאות נלוות לעומת ליפט שמצריך חשמל ואחזקה.

 

כן יהיה סוג של מוסך אבל לטיפולים קטנים של +- 15 דקות עבודה בסופו של דבר זה שירות ללקוח וכידוע הרוב לא אוהבים ללכלך את הידיים שלהם ויעדיפו לשלם גם אם מדובר בלהוסיף כוס שמן למנוע.

 

יש חנות חלפים לרכב לא רחוק ממני המקום לא גדול ויש שלושה עובדים, שניים מוכרים ואחד מטפל בלקוחות לפי הצורך שמן\נוזל קירור\ החלפת נורות וכו'..

 

מצד שני טיפולים כאלה לא מצריכים ליפט או בור אבל שירות כזה בהחלט יתרום לעסק, רון - נקודה למחשבה בשבילך.

פורסם
מסכים בהחלט, בגלל זה שאלתי כל השאלות, למרות שהכל בסוף הסתכם ב״לא״ אחד גדול. מישהוא רשם למעלה שיש נגר שמשכיר את הציוד שלו והעסק שלו לאנשים פרטיים, מה ההבדל ביני לבינו? הרי בשנייה אפשר לחתוך אצבע יד או כל דבר אחר..

 

"מישהו רשם". תמצא משהו קונקרטי. מי זה הנגר הזה? באילו כלים משתמשים? מה אפשר לעשות? כמה זה עולה? מה הנהלים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

 

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יובל,

 

יא עקשן :wink:

 

מסבירים לך יפה ובסבלנות שלא מדובר בשלילה בגלל סיכון/שיקול כלכלי אלא בגלל שנכון להיום, מדובר בעבירה פלילית.

בערך כמו שהוא ישאל אם כדאי לו להתחיל לעסוק בעריכת דין או בכירורגיה או להיות לדוגמא אופטומטריסט.

גם הדוגמא שלך של איקאה לא רלוונטית כי אין שום חוק שקובע למי מותר להרכיב ארון, כן בהחלט יש חוק שקובע למי מותר לטפל ברכב מנועי.

 

מצד שני, הדוגמא של האופטומטריסט מצוינת.

אם אני לא אופטומטריסט, אין לי שום הכשרה, פתחתי כזה מקום, התאמתי לך משקפיים שכל הדיוט רואה שהן כלל לא מתאימות לך והוא עשה תאונה. האחריות הפלילית שלי היא הרבה יותר גדולה מאשר בעל מקצוע מוסמך שביצע טעות בתום לב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכל אפשרי, בסדר, מובן.

 

השאלה שנשאלה כאן ותשובה לא הגיעה, איך אתה חושב שתוכל להרוויח כסף מהעסק הזה, כמה תוכל להרוויח, כמה אנשים באמת יכולים לפנות זמן באמצע היום לטובת הרכב?

 

אז יש כמה פאנטיים, בסדר, אתה חושב שתוכל לחיות מהם?.

 

מי (שממש) רוצה לטפל ברכב בעצמו יודע טוב מאד איפה ואיך לעשות את זה.

SCANSPEAK

פורסם
יובל,

 

יא עקשן :wink:לא עקשן ידידי פשוט מאמין שבמידה והצליחו לשים מישהו על הירח אז הכול אפשרי ,שאלה כמה אתה רוצה ומוכן להשקיע .

 

מסבירים לך יפה ובסבלנות שלא מדובר בשלילה בגלל סיכון/שיקול כלכלי אלא בגלל שנכון להיום, מדובר בעבירה פלילית.

בערך כמו שהוא ישאל אם כדאי לו להתחיל לעסוק בעריכת דין או בכירורגיה.מכונאות רכב זה לא חדר ניתוח ואני לא זוכר שהמכונאי שלי זרק אותי מרצפת העבודה שאני שם ,ועזרתי לו לא פעם,במידה ויש שם יד ועין מקצועית אין בעיה.

גם הדוגמא שלך לא רלוונטית כי אין שום חוק שקובע למי מותר להרכיב ארון, כן בהחלט יש חוק שקובע למי מותר לטפל ברכב מנועי.

טכנית רק צריך "להכשיר את השרץ" זה מה שאני אומר בגירה היקר ,ברור לי הכול אבל צריך רק "רב" שיתן תעודת "הכשר" וחושב שאפשרי לעשות זאת במידה וזו הבעיה האחרונה שעומדת בפניו לפני פתיחת דלתות לעסק כזה

באותה מידה כל המוסכים המתמחים שלוקחים רכב והופכים אותו למכונית מירוץ בהעלאת הספק מטורפת בתוספות לא חוקיות חשופות לתביעות הן מצד המשטרה וגם מצד הרכב שפגעו בו,זה לא נגמר ידידי הכול בתחום האפור ולא נופל בשחור ולבן כמו שחלקכם מתארים פה,זה רק מה שאני מנסה להגיד .

 

 

 

פורסם

טרי מהיום:

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/269668

 

30 אלף ש"ח קנס למוסך "פיראטי" באילת

 

השופט חייב את בעל המוסך ה"פיראטי" לחתום על התחייבות בסך של 50 אלף שקל, להימנע מלבצע עברה דומה במשך שנתיים.



מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מישהוא רשם למעלה שיש נגר שמשכיר את הציוד שלו והעסק שלו לאנשים פרטיים, מה ההבדל ביני לבינו? הרי בשנייה אפשר לחתוך אצבע יד או כל דבר אחר..

הבדל פשוט מאוד: המחוקק הישראלי אסר במפורש לבצע תיקון בכלי רכב ע"י מי שאינו מוסמך לעשות זאת. מאידך, למחוקק אין שום בעיה עם זה שתנסר עצים ותדפוק כמה מסמרים להנאתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי תחושת חוסר נוחות מסוימת מהשרשור, שכן מתקבלת ממנו מסקנה שאדם לא יוכל לעולם להיות בעל הסמכה לטיפול ברכב. הסיבה לכך שמצד אחד לא ניתן לקבל הסמכה ללא ניסיון מעשי, מצד שני לא ניתן לצבור ניסיון מעשי כי לחסרי הסמכה אסור לטפל בכלי רכב. זה כמובן אבסורד וברור שקיימת מסגרת חוקית ללימוד והסמכה, יתכן שזה הסדק שיאפשר את ההתכנות החוקית של עסק כזה. מדגיש שוב: אינני עו"ד, החוק הרלוונטי לא מוכר לי, הכתוב הוא על סמך תחושת בטן שלי ותו לא, מומלץ בחום להתייעץ עם עו"ד בטרם נקיטת כל צעד מעשי.

פורסם

לעניין החוקיות:

מגרש חניה בתשלום, שמשכיר חניה, אחראי למכוניות שחונות בו גם אם הוא יתלה שלט "אין הנהלת החניון אחראית לנזק לרכב" כל 40 ס"מ.

כנ"ל אצלך על הליפט. תוכל לכתוב על כל בלטה ב"מוסך" שאינך אחראי לכל נזק שיגרם. אבל כשהאוטו יפול למישהו על הראש, אתה זה שתבקר כל בוקר בתחנת המשטרה לחקירה.

 

אבל בוא נשים את זה רגע בצד. בוא נניח שנמצא את ה"רב" ש"יכשיר" את ה"שרץ" כמאמר יובל ידידנו.

 

בוא נדבר רגע על פפילוס.

איך אתה מתכוון לראות מזה כסף? כמה יעלה לך להקים כזה מקום? תוך כמה זמן תחזיר את ההשקעה? מה הולכות להיות ההוצאות השוטפות שלך? מה ההכנסות שאתה צופה?

 

רמז:

אם זה היה כ"כ קל, פשוט ומגניב, היינו רואים ליפטים להשכרה ליד כל פיצוציה.

זה לא קורה.

פורסם

נכון שאסור לנהוג ללא רישיון נהיגה? אז איך בכל זאת מקבלים רישיון? - נוהגים בתנאים מיוחדים שהחוק הגדיר עד לקבלת רישיון נהיגה סולו. אין הבדל גדול בין שאלת פו"ש לבין סוגיית לימוד נהיגה.

פורסם
נכון שאסור לנהוג ללא רישיון נהיגה? אז איך בכל זאת מקבלים רישיון? - נוהגים בתנאים מיוחדים שהחוק הגדיר עד לקבלת רישיון נהיגה סולו. אין הבדל גדול בין שאלת פו"ש לבין סוגיית לימוד נהיגה.

 

 

המממ..? פספסתי משהו.

נהיגה לומדים.

עוברים טסט.

מקבלים רשיון לנהוג, שיכול גם להישלל. הרשיון הוא רכוש המדינה. לא רכושך.

 

מה בין זה ובין ללכת לטפל באוטו בעצמך?

אם אתה לומד מכונאות, עובר מבחנים ובסוף מקבל תעודת מכונאי - אושריך. הוסמכת סרג'יו.

אבל אם לא...אז לא.

אז אתה דומה לאדם שנוהג ברכב ללא רשיון.

פורסם

בגירה, המוסך תיקן גיר ולך תדע מה עוד?.. הכיוון שלי לא כזה מה גם שרשום שאין לו כל הכשרה מקצועית ולי יש(אם זה נחשב בכלל). מה לגבי האפשרות לצמצם את ה״מוסך״, למקום אשר יבוצעו רק טיפולים? הרי לא מדובר בבטיחות.. ברקסים וכו׳? לגבי אלא ששואלים כל הזמן על הכסף.. לא יודע שום דבר לענות לכם, היות ומדובר ברעיון בלבד! עוד פעם כולם לקרוא!! רעיון בלבד, רשום גם בכותרת ״דעתכם״.. אחרי שהכל יתבהר אני אשב על כל הדברים. וזה ברור לי שזה ממש אבל ממש לא פשוט. וכמובן אם רואים שלא ילך אז לא פותחים מקום כזה.

רון

 

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
אחרי שהכל יתבהר אני אשב על כל הדברים. וזה ברור לי שזה ממש אבל ממש לא פשוט. וכמובן אם רואים שלא ילך אז לא פותחים מקום כזה.

 

הבסיס הכלכלי הוא המפתח לכל הדיון הזה.

אם אין פתרון כלכלי, כל ההתבחבשות המשעשעת בשאלה מה יקרה ביום שאוטו יפול מהליפט ואתה תסביר לשופט שזה רק בית קפה, היא תאורטית ותו לא.

 

רעיונות זה טוב.

יש הרבה רעיונות בעולם. יש רעיון למנהרה שתחבר את ישראל ואירופה, יש רעיון לבנות גשר לירח, יש רעיון להקים בית קפה שהוא בעצם מוסך. יש הרבה רעיונות.

אף אחד מהם לא קורה, כי לאף אחד מהם אין בסיס כלכלי ברור.

 

ולכן השאלה האם יהיה מותר לתקן במוסך שלך מכלולי בטיחות או לא, ואם הקפה יהיה לאווצה או לא, הן מיותרות.


×
×
  • תוכן חדש...