Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אלוהים יודע מה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כאלו שנאספו מזמן לאלוהיהם :-)

1398927_10200414333400211_282479170_o.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ומי יודע מאיפה הלוחית?

נמרוד

אני מהמר , מבלי להבין בלוחיות : משהוא בדרום אמריקה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

המכונית היא 6C 2500, לימוזין של בונסקי (Boneschi) - שייצרה 25 יחידות עם מרכב כזה לעילית השלטון ברומא, וגם לאחרים, בשנים 1948-1949.

אבל אני לא משוכנע שהמספר הותיקני הזה עיטר אי פעם 6C 2500: לא מצאתי כזו ברשימות בספר של טיטו אנסלמי.

6C2500 Boneschi Limousine 1948-49.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

מדובר, להבנתי, במרכב Boneschi היושב על "אלפא-רומאו 6C 2500", ומעניין מדוע ההגה ימני...

ככל הידוע לי, בשנות ה-50 המשאיות באיטליה היו בעלות הגה ימני, כנראה כדי שהנהג יהיה קרוב לשולי הכביש (על עקיפות לא העזו לחשוב...). כאלה היו משאיות הקרקסים שהסתובבו כאן בשנות ה-60 (ואולי גם אח"כ).

לא נראה לי שגם במכוניות נוסעים שלט הגיון זה, ולא סביר כי לוותיקן היו חוקי תנועה עצמאיים..

עודד

• תוכן חדש...